Vragen & Antwoorden

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met de support afdeling.

Algemeen

Wil je mijn coach/mentor worden?

Ja dat doe ik op de volgende manier: ik deel al mijn kennis in de vorm van podcasts, video’s, boeken, live events, online programma’s en in de Meditation Moments App om je te helpen. Start met het luisteren naar de podcast en mijn boek Master Your Mindset.

Kunnen we samenwerken aan mijn bedrijf/organisatie/boek?

Bedankt voor je interesse! Op dit moment werken we met een goed team en zoeken we geen andere samenwerkingen. We houden verder de focus op onze huidige activiteiten.

Wat is je advies over mijn situatie?

Helaas laat mijn agenda het niet toe om je individueel te adviseren. Mijn beste advies? Gebruik je verstand en volg je hart.

Weten jullie nog goede coaches?

Wij doen geen advies met betrekking tot coaching omdat iedere situatie uniek is. Je kunt het beste zelf je onderzoek doen om te kijken wie en welke coachingsmethode bij jou past.

Live Events

Ik ben verhinderd voor een event, wat nu?

Tickets die zijn gekocht voor een Mastermind Academy event staan op naam. Annulering is niet mogelijk. Mastermind Academy geeft nooit geld terug voor een ticket van een live event. Wel is het mogelijk om je ticket over te dragen aan iemand anders. Zie punt overdragen ticket. Indien je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een evenement waarvoor je een ticket (deelnamebewijs) hebt gekocht, neem dan contact op met ons team op.

Overdragen ticket
Indien je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een evenement waarvoor je een ticket (deelnamebewijs) hebt gekocht, is het mogelijk je ticket over te dragen aan iemand anders. Neem in dit geval contact op met ons team op contact@michaelpilarczyk.nl en wij vertellen je graag hoe je dit kan doen.

Doorverkopen ticket
Een ticket doorverkopen is ook mogelijk, indien je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een evenement waarvoor je een ticket (deelnamebewijs) hebt gekocht. Hiervoor is een speciale regeling van toepassing. Neem in dit geval contact op met ons team op contact@michaelpilarczyk.nl.

Is er een minimum leeftijd voor de events?

Voor live events is de minimum leeftijd 16+ jaar.

Ik wil graag meehelpen tijdens een event, wat nu?

Wij werken met positieve, open-minded mensen in ons Mastermind team op een vrijwillige basis. Als jij jezelf hierin herkent en ons graag wilt ondersteunen tijdens een live event stuur ons dan een mail: contact@michaelpilarczyk.nl.

Mag iemand anders met mijn ticket naar binnen?

Overdragen ticket
Indien je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een evenement waarvoor je een ticket (deelnamebewijs) hebt gekocht, is het mogelijk je ticket over te dragen aan iemand anders. Neem in dit geval contact op met ons team op contact@michaelpilarczyk.nl en wij vertellen je graag hoe je dit kan doen.

Doorverkopen ticket
Een ticket doorverkopen is ook mogelijk, indien je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een evenement waarvoor je een ticket (deelnamebewijs) hebt gekocht. Hiervoor is een speciale regeling van toepassing. Neem in dit geval contact op met ons team op contact@michaelpilarczyk.nl

Ik ben slechtziend/slechthorend, kan ik alsnog meedoen?

Jazeker! Mail naar contact@michaelpilarczyk.nl en laat ons dit weten. Wij zorgen dan voor een plek in de zaal zodat je niets van het programma mist en alles kunt volgen.

Ik heb last van medische conditie, wat nu?

Indien je in verband met je gezondheid niet zeker weet of je een event kunt bijwonen stuur ons dan een mail: contact@michaelpilarczyk.nl en vermeld hierbij je Voornaam + Achternaam + Email + Vraag.

Online Programma's

Zit er ook coaching bij [online programma]?

Niet direct maar je kunt wel via de Q&A secties van elk programma, besloten Facebook groepen en LIVE Q&A webinars je vragen stellen aan Michael.

Hoelang heb ik toegang tot een programma?

Bij elk online programma staat aangegeven hoe lang deze beschikbaar is. Kan je het niet vinden? Mail dan naar contact@michaelpilarczyk.nl

Mag mijn familie/vriend/kennis ook meedoen?

Je krijgt voor elke aankoop van een online programma ook voor slechts 1 persoon toegang mits anders is aangegeven bij verkoop van het programma. Dit geldt ook voor de besloten Facebook groepen.

Ik kan niet meer inloggen

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl met jouw Voornaam + Achternaam + Email en een printscreen van de foutmelding die je krijgt en we helpen je graag verder.

Overig

Wat zijn jullie voorwaarden en privacy regels?

Wil je meer weten over ons beleid? Bekijk dan onze Algemene Voorwaarden, Privacy, of Disclaimer

Wanneer kan ik mijn boek(en) verwachten?

Na je bestelling duurt het gemiddeld 1 tot 3 werkdagen voor je deze ontvangt.

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?