What you imagine,
you become

Michael Pilarczyk

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat staat er op je wensenlijst?
Wat wil je écht? Heb je daar wel eens over nagedacht?
Een gelukkig, gezond en geslaagd leven begint met een heldere geest.
Daarom is het van belang dat je meester wordt over je mind.

Over Michael

1969

Voluit Michael George Pilarczyk

Ik werd in 1969 geboren in Polen. Toen ik twee was verhuisden mijn ouders naar Nederland. Vanaf mijn dertiende droomde ik ervan om DJ te worden. Ondanks dat niet veel mensen in mij geloofden, werd ik een bekende DJ op Radio 538 en VJ bij TMF. Daarna werd ik tv-presentator bij RTL. Ik mocht vele bekendheden interviewen, onder wie Robbie Williams, Sandra Bullock, Celine Dion, Janet Jackson en Giorgio Armani. Zo begon mijn interesse naar het geheim van succesvolle mensen, die met passie hun dromen waarmaakten.

Met de overtuiging "What you imagine, you become" werd ik een succesvol DJ, tv-presentator, zakenman en miljonair. Na een zeilreis van enkele jaren werd ik schrijver van bestsellers en spreker over persoonlijk succes, meditatie en mindset.

Ik noem mijzelf leraar in levenskunst. Ook wel mindset-teacher of personal performance coach. Mijn methodiek heb ik gebaseerd op gedragswetenschap, universele wijsheden, veel eigen ervaringen, QLA en Think and Grow Rich. In psychologie, spiritualiteit en coaching word ik al 25 jaar getraind door gerespecteerde spirituele leraren en levenscoaches. In de afgelopen negen jaar heb ik inmiddels zelf tienduizenden mensen mogen helpen, op weg naar hun mooiste leven.

Michael bij radio 538
Michael radio DJ bij radio 538
Michael met Janet Jackson
1998

Ik maakte mijn droom waar

Gebaseerd op de principes van Think and Grow Rich werd ik op jonge leeftijd miljonair. Helaas verloor ik door mijn eigen domme schuld mijn gehele vermogen op de beurs. Ik was 29 jaar en had een schuld van twee miljoen gulden. Mijn leven leek uitzichtloos.Ik ontmoette mijn zakelijk mentor Dan Peña die mij de principes van QLA leerde. Ik werd succesvol ondernemer en binnen twee jaar realiseerde ons bedrijf 20 miljoen omzet. Ik was back in business.

Michael met Don Pena
Michael & Cindy Pilarczyk
Michael maakt zijn dromen waar
2010

Een nieuwe koers

Een sabbatical van 4 jaar op mijn zeiljacht

Op 37-jarige leeftijd verkocht ik Pilarczyk Media Groep. ‘Ik had een droom, een levensdroom, ik wilde gaan zeilen. In 2010 begon ik aan die zeiltocht met het idee om nooit meer naar Nederland terug te keren. Ik had het op dat moment helemaal gehad met mijn leven. Ik was opgebrand door jarenlang te hard werken en veel stress, zowel zakelijk als privé. Ik noem die reis nu ook wel ‘mijn reis naar het nietsdoen'. Aan boord schreef ik mijn roman Dansen in de hemel.

Michael Pilarczyk op zeilboot
Michael en Cindy wereldreis zeilboot
Michael Pilarczyk tijdschrift
2015

Een nieuwe missie

MasterMinds Academy

Voor mijn nieuwe missie richtte ik met Cindy Pilarczyk-Koeman de Masterminds Academy op.

“Wat je niet leerde op school.” Vanuit die gedachte hebben wij Masterminds Academy opgericht. Wij organiseren het live event Maximum Potential, wij bieden online programma’s aan en wij publiceren boeken over persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De onderwerpen in al onze programma’s gaan over persoonlijk en zakelijk succes, gezondheid en communicatievaardigheid, zingeving en bewustzijn, oftewel: levenskunst. Wij willen de wereld liefdevoller en vreedzamer maken door mensen te helpen gelukkig en succesvol te worden in wat ze het liefste doen. Wat wij doen is je inzicht geven om een betere versie van jezelf te worden, zodat jij je doelen kan behalen en je dromen kan waarmaken.

In de afgelopen jaren deden meer dan 100.000 mensen mee met onze online programma's en live events. Onze Leef Je Mooiste Leven podcast is 8 miljoen keer beluisterd en ruim 200.000 mensen gebruiken wekelijks de Meditation Moments app.

2016

Boek Master your Mindset komt uit

Master Your Mindset  is gebaseerd op mijn levenservaring en de wijsheid van mijn vele leraren. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze. Wat wil jij met jouw leven? Hoe kan jij je dromen waarmaken en jouw mooiste leven gaan leven? Ik beschrijf op een praktische manier mijn persoonlijke filosofie en bewezen strategie voor een gelukkig en succesvol bestaan.  

Master Your Mindset is bekroond met een Gouden Boek. Meer dan 300.000 exemplaren verkocht.

2018

Meditation Moments App

Mijn reis op zee en de meditatie ervaring in een tempel op Bali leerden mij hoe belangrijk het is om te mediteren, stil te zijn en te ervaren wie je in essentie bent. We zijn niet onze gedachten, onze gevoelens, onze steeds terugkerende, favoriete problemen. Ook al denken we vaak van wel. Als je mediteert kun je afstand nemen en waarnemen dat gedachten en gevoelens komen en gaan.Om een bijdrage te leveren aan een meer vreedzame en liefdevolle samenleving, maken wij meditatie, mindfulness en bewustzijn toegankelijker met onze Meditation Moments app.

De afgelopen jaren hebben we al meer dan 1 miljoen mensen geholpen om minder stress te ervaren, beter te slapen en positiever te denken.

2024

Boek Design Your Own Life komt uit

Dit boek helpt je op weg als je nog aan het begin van je leven staat. Dit is precies wat ik zelf had willen lezen toen ik in jouw schoenen stond, vol vragen en onzekerheden over de toekomst. Hier deel ik de waardevolste lessen die ik heb opgedaan op mijn reis naar persoonlijke groei en het verwezenlijken van mijn dromen. Ontdek hoe je jouw mooiste leven kunt vormgeven. In dit boek deel ik veel praktische tips en oefeningen.


Meditatie veranderde mijn leven.

Michael Pilarczyk

Cindy Pilarczyk - Koeman
Over Cindy

Je dagelijkse bestaan is een weerspiegeling van je gedachten.

Ik was mij er niet van bewust dat ik gedachten had die ik kon sturen, gedachten waren er gewoon. Totdat Michael mij een nieuw inzicht gaf over mindset. In Barcelona heb ik Michael ontmoet, die mij heeft geïntroduceerd in boeken over persoonlijke ontwikkeling, succes, mindset en spiritualiteit. Ik vroeg me af waarom ik deze kennis en wijsheid nooit op school had geleerd. Vanuit die vraag ontstond het idee wat daarna resulteerde in Mastermind Academy. Dagelijks werk ik samen met een geweldig team van talentvolle mensen aan de Mastermind Academy, Meditation Moments App en Invictus Publishing. Soms voor de schermen, maar vooral achter de schermen. Ik houd mij bezig met de productie, marketing en inhoudelijk creatie van onze live events, online programma's, boeken en de Meditation Moments app.

Ik vroeg me af waarom ik deze kennis en wijsheid nooit op school had geleerd. Zo ontstond de MasterMinds Academy.

Cindy Pilarczyk - Koeman

Bekijk deze podcasts