Maximum Potential 2025

Wil jij meer invloed hebben op je eigen toekomst?
Dit is een Life-Changing Event!

Bestel tickets
Mega early bird actie loopt nog
0
Dagen
0
Uren
0
Min
0
Sec
Maximum Potential hero image
Wat is het

Het meest effectieve event voor persoonlijk succes

Als je de vele reacties leest op mijn Instagram, LinkedIn en alle recensies op Google begrijp je waarom je hier bij wil zijn. Ook op deze pagina kan je reacties lezen van deelnemers. Want wie kan beter uitleggen wat Maximum Potential met je kan doen.

Het is een soort festival voor persoonlijke ontwikkeling. Je gaat heel veel leuke mensen ontmoeten! En de sfeer is geweldig.

Eénmaal per jaar organiseren we Maximum Potential. Het meest effectieve live event voor persoonlijk succes.

Een foto van het Maximum Potential event
Het programma van Maximum Potential
Wat gaan we doen

3 dagen live interactie met Michael

Maximum Potential gaat over zelfontwikkeling, zingeving, mentale gezondheid en persoonlijk succes. Drie inspirerende dagen om na te denken over jezelf en je eigen toekomst.

Je gaat zelf opdrachten maken, ik beantwoord vragen en ik voer 1-op-1 gesprekken. Er is veel interactie. Ik vertel uit eigen ervaring - zowel zakelijk als privé - en ik deel de belangrijkste lessen die voor mij life-changing zijn geweest. En natuurlijk vertel ik je wat jij nodig hebt om jouw mooiste leven te gaan leven.

Waarom meedoen

Maak jouw droomleven een realiteit

Je krijgt inzichten waartoe je in staat bent en wat je nu tegenhoudt. Je leert hoe je obstakels kan overwinnen. Je gaat jezelf beter leren begrijpen. Je gaat inzien hoe je patronen kan doorbreken.

Je leert hoe je goede keuzes kan maken. Hoe je angsten en belemmerende gedachten kan overwinnen. Maar ook leg ik uit hoe je als ondernemer meer succes kan behalen met je onderneming.

Leer de belangrijkste technieken om je denkwijze te veranderen. Creëer de juiste mindset voor succes en ga naar huis met een concreet plan om de volgende stappen te zetten in je leven.

Interactie met het publiek Maximum Potenial
Deelnemers Maximum Potential
Voor wie

Voor ondernemende
en  positief ingestelde mensen

Maximum Potential is voor leuke, ondernemende, positief ingestelde mensen die het positieve verschil willen maken in deze wereld. Deze drie dagen zijn de ultieme booster om je leven naar een next level te brengen.

Tijdens deze 3 dagen ontmoet je veel gelijkgestemde, inspirerende mensen. Je maakt nieuwe vrienden, er ontstaan nieuwe zakelijke relaties en je zal veel interessante gesprekken voeren.

Wat je kan verwachten

Resultaten die jouw leven veranderen

Persoonlijk leiderschap

Wij doen persoonlijke analyses zodat je meer inzicht krijgt in jezelf. Waar sta je nu? Hoe gaat het met je op de belangrijke gebieden in je leven? Je zal niet meer zo snel geraakt worden door kritiek van anderen en je zal je leven leiden op basis van je eigen leefregels. Dat is persoonlijk leiderschap.

Master your mind

Ontdek hoe je gedachten de meeste resultaten in je leven beïnvloeden. Je mindset is de bepalende kracht voor de kwaliteit van je bestaan. Leer hoe je die grenzeloze kracht in je voordeel kan gebruiken. Master your mindset!

Realiseer je droomleven

Waar wil je naartoe met je leven en met je business? Wat zijn je doelen? Hoe ziet het leven van je dromen eruit? Dit gaan we concreet en inzichtelijk maken. En je krijgt inzichten voor de strategie om je meest ideale leven werkelijkheid te maken.

Boost je energie

Je energieniveau is van groot belang bij alles wat je doet, hoe je denkt en de resultaten die je uiteindelijk zal behalen. Om persoonlijk succes te bereiken op welk gebied dan ook, is een gezonde leefstijl essentieel.

Leer goede vragen stellen

Leer hoe je helderheid kan krijgen door doelgerichte vragen te stellen. Op deze manier zal je in staat zijn om je persoonlijke besturingssysteem te herprogrammeren voor succes. Krijg inzicht in hoe je meer balans creëert in je leven.

Meer rust en focus

Hoe krijg je meer rust in je hoofd in deze onrustige wereld? Wij weten dat meditatie en mindfulness belangrijk zijn voor iedereen. Niet alleen om je gemoedsrust te geven, maar ook helderheid, focus en een groter gevoel van levensgeluk.

Ondernemen met visie

Leiderschap, psychologisch inzicht, communicatievaardigheden en het ontwikkelen van een visie zijn cruciale vaardigheden voor elke ondernemer. Dit event biedt je de strategie om uit te vinden wat voor type ondernemer je wilt zijn en hoe je daarmee een bedrijf succesvol kan maken.

Ervaringen van deelnemers

Deelnemer testimonial thumbnail
Yara de Witte 
Google Reviews
3 dagen MaxPot is echt een geweldige ervaring die je eigenlijk niet in woorden kan omschrijven, maar echt moet voelen! Alle antwoorden op je vragen heb je al, die zitten in jezelf, maar soms weet je even niet meer hoe je daar moet komen. Met Michael zijn begeleiding tijdens dit prachtige event vind je de route weer terug naar alle antwoorden in jezelf.

Wij rennen en vliegen altijd maar door het leven heen en staan (bijna) nooit meer stil om te voelen. Ik gun het iedereen om deze 3 dagen te investeren in jezelf. Echt even alle aandacht en focus op jouw leven, dat zou iedereen is moeten doen.
Deelnemer testimonial thumbnail
Nol Zoutman
Google Reviews
Als je jezelf eens drie dagen wilt onderdompelen in kennis en kunde met betrekking tot het leven van jouw mooiste leven dan kan ik Maximum Potential van Michael Pilarczyk van harte aanbevelen. Je kunt er heerlijk connecten met mensen die een zelfde soort reis aan het maken zijn als jijzelf. En met wat muzikaal vermaak en uitstapjes naar echte voel je goed beweging en mooie meditaties is het gauw groot feest. Een echte aanrader.
Deelnemer testimonial thumbnail
Floris van Vleuten
Google Reviews
Maximum Potential 2023 was voor mij een geweldige ervaring. Ik ging erheen om meer te leren over waar ik met mijn business wil staan, maar al snel had ik door dat het over meer ging: mijn leven. Ik leerde persoonlijke doelen stellen en concreet maken, bepalen wat ik belangrijk vindt en een ontwerp maken van mijn mooiste leven. Dit was het 100% waard. Zeker een aanrader. Tot de volgende!
Deelnemer testimonial thumbnail
Eline de Ruig
Google Reviews
'Na deze drie dagen ben je een ander mens'. Toen ik die woorden over de driedaagse MAXPOT hoorde kon ik het nog niet helemaal geloven, maar wat is het waar! Ik kan niet in een paar zinnen beschrijven wat deze driedaagse mij heeft gebracht. Zelfverzekerdheid, een duidelijker carrièrepad en minder leven vanuit angst. Michael heeft mijn ogen geopend, mij wakker geschud. Ik ben enorm dankbaar voor deze drie dagen en zou het iedereen gunnen. En mocht je twijfelen aan de prijs: 'denk niet aan wat het je kost, maar wat het je oplevert'. Ik kan met recht zeggen: deze ervaring is een waar cadeau aan jezelf.
Deelnemer testimonial thumbnail
Martijn Visser
Google Reviews
Ik schrijf niet vaak een review maar de afgelopen dagen waren speciaal.

Vooraf met een licht kritische houding afgereisd naar Maxpot23 om een ervaring te hebben die me zo heeft gegrepen dat ik de kaarten voor volgend jaar al heb besteld.

Ik kan niet uitleggen hoe hoog de energie was en hoe bijzonder de groep mensen om ons heen. Daarvoor moet je er echt zelf heen. De realisatie dat iedereen de acties in huis heeft om zijn beste leven te leven en de mensen om je daarbij te ondersteunen allemaal in de zaal zitten is speciaal.
Deelnemer testimonial thumbnail
Marit de Wissel 
Google Reviews
Het deelnemen aan Maximum Potential is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Je wordt ondergedompeld in positiviteit, energie en gaat aan de slag om jouw mooiste leven te creëren. Michael en zijn team zorgen ervoor dat je je openstelt, dat je onder de eerste laag gaat kijken en dat vragen beantwoord worden. De energie werkt daarna door in de stappen die je gaat zetten naar wat jij maar wilt. Alles is mogelijk, jij kan het!
Deelnemer testimonial thumbnail
Diane & John
Google Reviews
Dromen van een leven onder de zon. Als je ons tien jaar geleden had gezegd dat we deze droom nu zouden leven hadden we je waarschijnlijk niet geloofd. Door (meerdere malen) deel te nemen aan  de programma's van Michael en Cindy leven wij ons mooiste leven op een prachtige plek in Spanje. Wij kunnen dus niet anders dan zeggen, just do it! Doe mee en ga doen waar je blij van wordt.
Saludos y un beso,
Diane & John
Deelnemer testimonial thumbnail
Ekrem Geckalmis
Google Reviews
Mooiste ervaring ooit. 3 dagen volledige focus op het ontdekken van slechte patronen, belemmerende gedachtes & je conditionering. Je komt in deze drie dagen jezelf heel erg tegen. Vanuit MaxPot heb ik inzichten gekregen die ik ervoor niet had. Hierbij heb ik vaste handvaten meegekregen hoe ik mezelf tot de beste versie mogelijk maak + hoe ik mijn mooiste leven kan leven. Bedankt!
gastsprekers

Elke dag een inspirerende gastspreker

Els van Stijn - auteur van De Fontein
Els van Stijn
Familiesystemen-expert

Els van Steijn is bekend van haar bestseller De Fontein. Als coach en opsteller heeft ze honderden cliënten mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. Tijdens Maximum Potential zal Els een masterclass geven over systemisch werk en hoe dit invloed heeft op jouw leven.

Arie Boomsma - Vondelgym
Arie Boomsma
Fit & Vitaal

Arie Boomsma staat voor fit en vitaliteit. Hij schreef vele bestsellers over deze onderwerpen en is zelf het levende bewijs van fit en vitaal. Hij is eigenaar van de Vondelgym sportscholen. Zijn nieuwste boek heet '50 Gezonde Routines'. Arie zal een masterclass geven hoe jij op een praktische manier je leefstijl ook kan optimaliseren.

Richard de Leth - OERsterk
Richard de Leth
Optimale Gezondheid

Richard de Leth is de oprichter van het leefstijlplatform Oersterk en van Vitaily supplementen. Zijn missie is om Nederland gezond te maken en hierover heeft hij al vele bestsellers geschreven, waarmee hij meer dan een half miljoen heeft mensen bereikt. Richard zal een masterclass geven over gezonde leefstijl.

Michael Pilarczyk
over michael

What you imagine,
you become

Michael is auteur en spreker op het gebied van bewustzijn, zelfontwikkeling, zingeving, mentale gezondheid en persoonlijk succes. In de afgelopen jaren heeft hij meer dan honderdduizend mensen geholpen om meer plezier, rust, succes en geluk te ervaren in hun leven. Michael en zijn vrouw Cindy zijn oprichter van de Mastermind Academy en de Meditation Moments app.

Duizenden mensen komen naar zijn events, de Meditation Moments app wordt door honderdduizenden mensen gebruikt en hij verkocht meer dan 600.000 boeken.

Michael is eerder actief geweest als mediaondernemer voor allerlei televisie- en radiostations. In 2007 verkocht hij zijn bedrijven en nam hij een sabbatical om zijn grootste droom waar te maken; een aantal jaar zeilen op de Middellandse Zee. Deze reis bracht hem in aanraking met zelfbewustzijn en meditatie. Vervolgens schreef hij Master Your Mindset en Design Your Own Life.

Michael: “Meestal zien mensen alleen dat eindresultaat, het succes, maar vergeten ze de weg er naartoe. En die weg was hobbelig met vele tegenslagen. Ik liep vast in mezelf, ik verloor al mijn geld, ik leefde ongezond en voelde me ongelukkig. Dus ik ging op zoek naar mensen die mij wijze levenslessen konden geven, mijn leermeesters. Mensen die soms hun school niet hadden afgemaakt, maar die zeer succesvol waren geworden op tal van gebieden. De waardevolle lessen van die bijzondere mensen, plus al mijn eigen ervaringen vertel ik nu door. Van Business tot Buddha.”

eten & Drinken

Word volledig ontzorgd door onze catering

Diamond en Gold ticket is exclusief catering. We bieden een heerlijk en gezond catering arrangement aan, zodat je iets kan kiezen wat jij lekker en gezond vindt. Er zal voldoende variatie zijn, waaronder vegetarisch. Koop je catering arrangement direct bij je ticket!

Tijdens het event is het niet meer mogelijk om je lunch te kopen. Indien je last hebt van allergie, of als je speciale voeding niet mag eten, adviseren wij je om je eigen eten mee te nemen. Halverwege elke dag is er een lange lunchpauze.

Catering Maximum Potential
Stel jezelf deze vraag

Hoe zou het zijn als je echt kan gaan leven zoals jij wil?

Bestel Eary Bird tickets
00
d
00
u
00
m
00
s
Bekijk tickets

Bestel je early
bird ticket

Er zijn 3 rangen. Overal heb je goed zicht. Er zijn grote schermen waarop de stage wordt geprojecteerd.

Gold
€599
€479
-20% korting
Prijs excl. 21% BTW - (579 incl. btw)
Gratis annuleren voor 31 maart 2025
Je zit op de tribune achterin
Goed zicht op de schermen
Tot en met 23 jaar,  20% korting
Catering €77,98 excl. BTW
Uitverkocht
Join de wachtlijst
Diamond
€699
€579
-17% korting
Prijs excl. 21% BTW - (759 incl. BTW)
Gratis annuleren voor 31 maart 2025
Je zit in het midden van de zaal
Goed zicht op de schermen
Tot en met 23 jaar,  20% korting
Catering €77,98 excl. BTW
Laatste tickets beschikbaar
Bestel tickets
Platinum
€1470
€1225
20% korting
Prijs excl. 21% BTW - ( 1.494,50 incl. BTW)
Gratis annuleren voor 31 maart 2025
Je zit vooraan in de zaal
Je mag als eerste naar binnen
Toegang tot de VIP room
Toegang tot de afterparty
VIP Catering + parkeren inbegrepen
Presale eindigt over
0
Dagen
0
Uren
0
Min
0
Sec
Met het mega earlybird ticket gelden er speciale annuleringsvoorwaarden. Je hebt de mogelijkheid om je ticket te annuleren en een volledige terugbetaling te ontvangen tot 31 maart 2025. Na 31 maart zijn onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden van kracht.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met de support afdeling.

Zijn er vaste zitplaatsen?

Nee. Elke ochtend kies je zelf je stoel, in de groep waarvoor je een ticket hebt (Platinum /Diamond/Gold). Wie als eerste binnen is, kan elke ochtend de beste plekken kiezen. Gedurende de dag behoud je dezelfde stoel. Je kan je tas en jas onder je stoel neerleggen.

Wat is het verschil Platinum/Diamond/Gold?

Platinum is vooraan (1e rang). Hier heb je het beste zicht op het podium. Als Platinum mag je als eerste naar binnen en er is een aparte registratiebalie. Er is een aparte Platinum ruimte met koffie, thee, water en kleine snacks, waar je gedurende de dag ook kan verblijven. Er is een aparte parkeerplaats gereserveerd voor Platinum deelnemers en na afloop is er een gezellige afterparty met hapjes en drankjes.

Diamond is het grote middenvak (2e rang). Gold is de tribune, achteraan (3e rang). Je hebt overal goed zicht, het verschil is de afstand tot het podium. Er zijn grote schermen waarop alles wordt geprojecteerd, dus je kan overal het gehele event goed volgen.

Wat zit er extra bij een Platinum ticket?

Voor alle Platinum deelnemers is er een aparte Platinum ruimte, met gratis lekkere koffie en thee, water en kleine snacks en 3 dagen VIP catering lunch. Er is een aparte parkeerplaats gereserveerd voor Platinum deelnemers en na afloop is er een gezellige afterparty met hapjes en drankjes. Als Platinum zit je vooraan (1e rang). Hier heb je het beste zicht op het podium. Je mag elke ochtend als eerste naar binnen. Er is een aparte registratiebalie.

Is mijn ticket inclusief eten en drinken?

Diamond en Gold ticket is exclusief catering. We bieden een heerlijk en gezond catering arrangement aan, zodat je iets kan kiezen wat jij lekker en gezond vindt. Er zal voldoende variatie zijn, waaronder vegetarisch. Koop je catering arrangement direct bij je ticket! Je ticket is exclusief eten en drinken. Koop daarom bij je ticket een catering arrangement. Er zal voldoende variatie zijn, waaronder vegetarisch. Indien je last hebt van allergie, of als je speciale voeding niet mag eten, adviseren wij je om je eigen eten mee te nemen. Halverwege de dag is er een lange lunchpauze. Koop je catering arrangement vooraf, direct met je ticket. Ter plekke tijdens het event kan je geen losse catering kopen!

Platinum ticket is wel inclusief catering.

Wat houdt het catering arrangement in?

Koop bij je ticket direct het catering arrangement.  Voor Diamond en Gold deelnemers €85 (incl BTW). Het arrangement betekent dat je 3 dagen toegang hebt tot een uitgebreide en gezonde lunch.

Als je vooraf geen catering arrangement hebt gekocht, kan je het ter plekke niet meer aanschaffen! Koop dit dus echt direct bij je ticket.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Ja, dat mag. Maar je krijgt dan geen toegang tot de lunchruimte, waar het catering buffet wordt geserveerd.

Is het handig om een hotel te boeken?

We adviseren je om een overnachting te regelen. Het zijn lange dagen en het is fijn om dan niet naar huis te hoeven rijden. Heb je thuis een gezin of partner die niet mee gaan naar Maximum Potential dan raden we het je zeker aan. Op deze manier blijft je echt in de sfeer en energie van het event en kan jij je deze dagen echt volledig focussen op je eigen proces zonder afleiding van thuis. Een paar hotel suggesties:

Hotel The Den
Van der Valk Den Bosch -Vught
Golden Tulip Hotel Central

Of kijk op Airbnb

Op donderdag 30 oktober kan je vanaf 16.00 - 20.00 uur je registratie en werkboek alvast ophalen. Dit scheelt je op vrijdagochtend wachttijd! Tip: als het mogelijk is, blijf donderdag alvast slapen in de buurt van de Mainstage en regel je registratie op donderdag!

Waar en wanneer kan ik registeren?

Er zijn registratiebalies waar jij je badge, je armbandje en werkboek kan ophalen.Dit kan op donderdag 30 oktober van 16.00 tot 20.00 uur. En op vrijdagochtend 31 oktober van 09.00 tot 11.30 uur.

Is er parkeerruimte bij Mainstage?

Ja, er is voldoende parkeerruimte.

Wat als ik verhinderd ben?

Voor 31 maart 2025 kan je gratis annuleren.

Als je verhinderd bent is het mogelijk om je ticket via Ticketswap te verkopen. In geen enkel geval geven wij geld terug. Wij nemen ook geen tickets terug. Indien je door buitengewone omstandigheden verhinderd bent, ontvang je van ons een voucher om aan een volgend event deel te nemen. In buitengewone omstandigheden (overlijden of ziekenhuisopname) verzoeken wij je per e-mail contact op te nemen met contact@michaelpilarczyk.nl

Indien je niet aanwezig bent geweest op het event, heb je geen recht op terugbetaling van je ticket.

Wat als het event niet kan doorgaan?

Indien door omstandigheden het event geen doorgang kan vinden, zal het evenement verplaatst worden naar een nieuwe datum. Denk hierbij aan uitzonderlijke situaties waarbij overheidsregelgeving niet toestaat het evenement te laten plaatsvinden, zoals Mastermind Academy dat beoogt. Indien dit zou gebeuren doen wij er alles aan om zo snel mogelijk een vervangende datum te organiseren voor het event.

Zijn dit studie- of opleidingskosten?

Bekijk de website van de Belastingdienst

Voor wie is dit programma?

Maximum Potential is een live programma is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en meer uit zichzelf wil halen. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, er is voor iedereen iets te leren en je haalt eruit wat voor jou van toepassing is. Wat wel heel belangrijk is, is dat jij er écht voor wil gaan!

Leeftijd: vanaf 16 jaar!

Let op: Maximum Potential is alleen voor leuke, ondernemende mensen. Mensen die niet achter de massa aan hobbelen, maar die hun eigen weg kiezen. Voor gamechangers die het positieve verschil willen maken in deze wereld. Mensen die positief denken en het mooiste en maximale uit het leven willen halen. Herken jij jezelf hierin? Dan is Maximum Potential voor jou.

Vanaf welke leeftijd?

Dit event is toegankelijk vanaf 16 jaar!Kinderen worden niet toegelaten.

De organisatie behoudt zich het recht voor om kinderen jonger dan 16 jaar uit te zaal te verwijderen. Tickets worden in dit geval niet vergoed!

Wat is er nog handig om te weten?

Zorg dat je makkelijke kleding draagt, iets wat lekker zit en waarin je lekker kan bewegen. Want het zijn lange dagen! Daarom is het ook een goed idee om een flesje water bij je te hebben en wat kleine snacks, een broodje of fruit.

Wat is Maximum Potential NIET?

Het programma gaat over zelfontwikkeling, mentale gezondheid en persoonlijk succes.

Maximum Potential is geen business event. Het is geen programma dat speciaal gericht is op ondernemers en ondernemerschap. Er doen veel ondernemers mee en de inhoud van het programma is zeker goed toe te passen binnen je onderneming, maar het is geen zakelijk event.

Het is geen meditatie- en mindfulness-evenement. Er zijn meditatiemomentjes en we besteden aandacht aan ademhaling en gezondheid, maar het is geen spirituele bijeenkomst.