Checklist Maximum Potential 2025

Lees onderstaande checklist zorgvuldig als voorbereiding op Maximum Potential. Om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit deze ervaring haalt, hebben we een checklist opgesteld die je kunt gebruiken om je voor te bereiden op jouw bezoek aan Maximum Potential.

SimpleTicket app gedownload en Ticket op naam

Om te zorgen dat je snel kan inchecken en de juiste naam op je badge staat is het belangrijk dat je jouw ticket personaliseert met de Simple Ticket app.Heb je dit nog niet gedaan?

Zoek in je mail naar de aankoop bevestigingsmail van Simple ticket. Degene die de aankoop van de ticket(s) heeft gedaan heeft deze mail ontvangen.

Onderwerp van deze mail is: Jouw tickets voor Maximum Potential 2025.

Volg de stappen uit deze mail.

Inchecken en werkboek ophalen

donderdag 30 oktober en vrijdag 31 oktober

Eten & Drinken

GOLD

&

DIAMOND

Voor GOLD & DIAMOND

Halverwege de dag is er een lange lunchpauze in de hal die hier speciaal voor is ingericht. Je vindt hier een ruim en gevarieerd aanbod lunchgerechten, ook vegan en vegetarisch.

Wat zijn de kosten?

Het luncharrangement kost in totaal 77,98 (exclusief btw) voor alle drie de dagen. Met dit arrangement krijg je op 30 oktober en -1-2 november tijdens de lunchpauze kan je genieten van een heerlijke uitgebreide lunch, inclusief onbeperkt diverse soorten koffie, thee en fresh lemonades. Elke dag halverwege het programma is er een lunchpauze van 1,5 uur.

Bestel hier

Waarom kiezen voor het luncharrangement?

  1. We willen je echt goed, gezond en lekker eten aanbieden. En dat was ook de wens van onze deelnemers vorig jaar. We hebben naar de feedback van de deelnemers geluisterd, want dit was een verbeterpunt. Nu is alles top geregeld!
  2. De lunch ruimte zijn exclusief toegankelijk voor deelnemers die gebruik maken van het luncharrangement. In deze ruimten kan je samen heerlijk lunchen en ervaringen van het event delen met andere deelnemers.

Ik heb een voedselallergie - wat nu?

Mocht je specifieke dieetwensen of allergieën hebben, zoals glutenintolerantie of pinda-/notenallergie, laat het ons dan vooraf weten. Mail naar contact@michaelpilarczyk.nl en wij gaan er voor zorgen dat je toch een aangename eetervaring hebt.

Ik wil geen gebruik maken van dit arrangement - wat nu?

In de foyer vind je op 30 oktober en 1-2  november gedurende de hele dag diverse punten waar koffie, thee, fruit- & groentesmoothies, fruitsalades, noten en diverse soorten sandwiches los te verkrijgen zijn tegen betaling. (Pin Only)

Je kan er ook voor kiezen om je eigen lunchpakket mee te nemen. Houd er wel rekening mee dat je dan geen toegang hebt tot hal 4 en hal 7 en dus niet met deelnemers die wél van het luncharrangement gebruik maken samen kan eten. Om logistieke redenen is dit helaas niet mogelijk.

Eten & Drinken

PLATINUMVoor PLATINUM

Halverwege de dag is er een lange lunchpauze in de Platinum lounge die hier speciaal voor is ingericht. Je vindt hier een ruim en gevarieerd aanbod lunchgerechten, ook vegan en vegetarisch. We hebben gekozen voor een topkwaliteit cateraar die elke dag een heerlijke, gezonde lunch zal verzorgen. Zie het buffet hieronder.

Wat zijn de kosten?

Het catering-arrangement kost je in totaal 150,- euro (exclusief btw) voor alle drie de dagen. Met dit arrangement krijg je op 31 oktober 1-2 november tijdens de lunchpauze toegang tot het exclusieve lunchbuffet in de Platinum-Lounge.

Ik heb een voedselallergie - wat nu?

Mocht je specifieke dieetwensen of allergieën hebben, zoals glutenintolerantie of pinda/notenallergie, laat het ons dan vooraf weten. Mail naar contact@michaelpilarczyk.nl en wij gaan er voor zorgen dat je toch een aangename eetervaring hebt.

Parkeerkaart

Heb je nog geen parkeerkaart?

Klik hier om je parkeerkaart te bestellen.  Kies vervolgens voor 'parkeerabonnement' en volg de verdere stappen. Je ontvangt jouw parkeerkaart per e-mail met verdere info en je kan dan alle dagen van het event in- en uitrijden. Zo hoef je tijdens het event niet in de rij te staan.

Kom je met de auto?

Het adres dat je invoert in de navigatie is: Diezekade 2, Den Bosch. Zo kom je het beste aanrijden bij de locatie.

Vragenlijst ingevuld

Vragenlijst info volgt t.z.t. voor het event.

Notitieboekje en een pen

Zorg dat je een notitieboekje en een pen meeneemt.

Kleding

Het zijn lange dagen dus zorg voor kleding en schoenen die comfortabel zitten en waar jij je fijn in voelt. Een vest of sweater die je aan en uit kan trekken is ook praktisch.

Je plek in de zaal

Vrije plaatsenElke ochtend kan je zelf kiezen waar je gaat zitten. Zorg daarom dat je op tijd bent. Gedurende de dag blijf je op dezelfde stoel zitten, in het gedeelte van je ticket (platinum/diamond/gold).

Gold = Tribune

Diamond = Midden vak

Platinum = Voorste vak

Waar en Wanneer

Waar is Maximum Potential 2025?

MAINSTAGE Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch
Bekijk website

Kom je met de auto?
Het adres dat je invoert in de navigatie is: Diezekade 2 Den Bosch. Zo kom je het beste aanrijden bij de locatie.

Tijden

31 oktober en 1-2 november 2025

30 oktober kan je alvast registreren tussen 16.00 en 20.00 uur.

Vrije plaatsen
Elke ochtend kan je zelf kiezen waar je gaat zitten. Dus wie het eerste binnen is, heeft de beste plaatsen. Zorg daarom dat je op tijd bent. Gedurende de dag blijf je op dezelfde stoel zitten, in het gedeelte van je ticket (platinum/diamond/gold).

Vooraf regelen

Overnachting

We adviseren je om een overnachting te regelen. Het zijn lange dagen en het is fijn om dan niet naar huis te hoeven rijden. Heb je thuis een gezin of partner die niet mee gaan naar Maximum Potential dan raden we het je zeker aan. Op deze manier blijft je echt in de sfeer en energie van het event en kan jij je deze dagen echt volledig focussen op je eigen proces zonder afleiding van thuis. Een paar hotel suggesties:

Hotel The Den
Van der Valk Den Bosch -Vught
Golden Tulip Hotel Central

Of kijk op Airbnb

Op donderdag 30 oktober kan je vanaf 16.00 - 20.00 uur je registratie en werkboek alvast ophalen. Dit scheelt je op vrijdagochtend wachttijd! Tip: als het mogelijk is, blijf donderdag alvast slapen in de buurt van de Mainstage en regel je registratie op donderdag!

Zet je naam op je aangekochte ticket(s)

Dit is belangrijk dat de juiste naam bij ons bekend is voor je naam badge. Personaliseer je ticket(s) via Simple Ticket App.

- Download de app SimpleTicket Wallet op je mobiel
- Ga naar jouw persoonlijke ticket-download-pagina op je mobiel of scan met de app de QR-code.
- Klik bij je ticket op de knop "Voeg toe aan SimpleTicket" en bevestig dat je jouw ticket wil openen in de SimpleTicket Wallet. Je ticket wordt direct toegevoegd.
- Klik nu op de blauwe knop "Personaliseer”, vul de gevraagde gegevens in en klik op "Opslaan". Je ticket is nu gepersonaliseerd.

Heb je meer dan 1 ticket gekocht?
Voeg dan alleen je eigen ticket toe aan de SimpleTicket Wallet.
Stuur met 1 druk op de knop de link van het andere ticket door.

Factuur

Factuur downloaden

Op je ticket-download pagina van Simple Ticket vind je bij “Jouw bestelling” de mogelijkheid om een factuur met btw-specificatie te downloaden.

Mindervaliden

Ik ben slechtziend / slechthorend / minder valide en heb extra ondersteuning nodig.

Mail naar contact@michaelpilarczyk.nl en laat ons dit weten. Wij zorgen dan voor een plek in de zaal zodat je niets van het programma mist en alles kunt volgen.

Ik heb last van medische klachten, wat nu?

Indien je in verband met je gezondheid niet zeker weet of je een event kunt bijwonen stuur ons dan een mail: contact@michaelpilarczyk.nl en vermeld hierbij je Voornaam + Achternaam + Email + Vraag.

Eten en Drinken

Is mijn ticket inclusief eten en drinken?

Platinum tickets - ja

Gold en Diamond - Nee. Je ticket is exclusief eten en drinken. In de centrale hal zal tijdens het programma eten en drinken te verkrijgen zijn. Halverwege de dag is er een lange lunchpauze in de hal die hier speciaal voor is ingericht.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Ja, dat mag.

Verhinderd

Ik ben verhinderd, wat nu?

Mastermind Academy geeft geen geld terug voor een ticket van een live event (Algemene voorwaarden Mastermind Academy). Wel is het mogelijk om je ticket over te dragen aan iemand anders. Zie punt overdragen ticket. Indien je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een evenement waarvoor je een ticket (deelnamebewijs) hebt gekocht, neem dan contact op met ons team op.

Overdragen ticket
Indien je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een evenement waarvoor je een ticket (deelnamebewijs) hebt gekocht, is het mogelijk je ticket over te dragen aan iemand anders. Neem in dit geval contact op met ons team op contact@michaelpilarczyk.nl en wij vertellen je graag hoe je dit kan doen.

Doorverkopen ticket
Een ticket doorverkopen is ook mogelijk, indien je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een evenement waarvoor je een ticket (deelnamebewijs) hebt gekocht. Hiervoor is een speciale regeling van toepassing. Neem in dit geval contact op met ons team op contact@michaelpilarczyk.nl

Mag iemand anders met mijn ticket naar binnen?

Overdragen ticket
Indien je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een evenement waarvoor je een ticket (deelnamebewijs) hebt gekocht, is het mogelijk je ticket over te dragen aan iemand anders. Neem in dit geval contact op met ons team op contact@michaelpilarczyk.nl en wij vertellen je graag hoe je dit kan doen.

Doorverkopen ticket
Een ticket doorverkopen is ook mogelijk, indien je als deelnemer verhinderd bent om aanwezig te zijn bij een evenement waarvoor je een ticket (deelnamebewijs) hebt gekocht. Hiervoor is een speciale regeling van toepassing. Neem in dit geval contact op met ons team op contact@michaelpilarczyk.nl

Contact

Andere vraag?

Neem contact met ons op via contact@michaelpilarczyk.nl