Michael Pilarczyk krijgt jongeren weer aan het lezen

Michael Pilarczyk krijgt jongeren weer aan het lezen
Full name
11 Jan 2022
5 min read
Michael Pilarczyk krijgt jongeren weer aan het lezen

PERSBERICHT

Amersfoort, woensdag 28 februari 2024

In een tijd waarin de leesgewoonten van Gen Z zorgwekkend lijken af te nemen, doorbreekt Michael Pilarczyk de trend met zijn nieuwste boek, Design Your Own Life.

Het boek is onder de doelgroep met veel enthousiasme ontvangen en landt meteen op nummer 1 in de bestsellerlijsten, met meer dan 10.000 verkochte exemplaren in de eerste week na publicatie.

Design Your Own Life biedt praktische levenslessen over zelfontdekking en het vormgeven van de toekomst, afgestemd op de hedendaagse jeugd. ‘Ik wilde een gids schrijven die ik op die leeftijd zelf had kunnen gebruiken’, zegt Pilarczyk.

Het boek is het resultaat van uitgebreid onderzoek onder 3.600 jongeren, aangevuld met de inzichten van een leespanel. Pilarczyk behandelt thema's zoals positief denken, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid op een toegankelijke en praktische wijze. Het boek bewijst dat jongeren nog steeds een passie voor lezen hebben, mits de inhoud aansluit bij hun persoonlijke levenservaringen en uitdagingen.

Eerder schreef Pilarczyk de met goud bekroonde bestseller Master Your Mindset, waarvan inmiddels meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Ook was deze titel genomineerd voor de NS Publieksprijs. Zijn vorige boek Je bent zoals je denkt behaalde in 2021 ook de nummer 1 positie in de Bestseller60 van CPNB.

Contact
Invictus Publishing
Elise de Bres (uitgever)
Michael Pilarczyk (auteur)
Mail: contact@michaelpilarczyk.nl