"Het is écht life-changing geweest!"

"Het is écht life-changing geweest!"
Full name
11 Jan 2022
5 min read
"Het is écht life-changing geweest!"

In dit artikel wil ik vier persoonlijke verhalen met je delen van mensen die hun leven significant hebben veranderd. Misschien wil jij dat ook wel, maar denk je dat het niet kan, geloof je er niet in, of heb je argumenten en belemmerende overtuigingen die je tegenhouden. Je bent niet de enige.

'Waarom zou je niet meedoen?' Dat is de vraag aan iemand met wie ik chat met in DM. 'Gaat het mij wel opleveren wat ik nodig heb? Ik weet niet of dit wel het juiste moment is. Al die succesverhalen klinken prachtig, maar ik ben toch wat sceptisch.' Dat zijn veel voorkomende vragen die ik lees als ik met mensen zit te 'appen' via mijn inboxen.

Hoe drie dagen je toekomst kunnen veranderen

Het valt me op dat we best vaak zoeken naar argumenten om te onderbouwen waarom zelfontwikkeling ons niet goed zou doen. 'Heb ik dat wel nodig?' is ook een veelgeplaatste opmerking. En vervolgens komen er dan meestal tal van issues en problemen, die duidelijk maken dat er wel een en ander opgelost kan worden in vele levens. En dat geldt voor de meeste mensen. Voor succesvolle zakenmensen, mensen met goede banen, bekende artiesten en influencers, maar ook voor vele zelfstandige ondernemers en wellicht - ook wel voor jou.

Daarom wil ik verderop in dit artikel vier persoonlijke ervaringen met je delen, van deelnemers die hebben meegedaan aan mijn live seminar Maximum Potential.

Michael Pilarczyk tijdens Maximum Potential

Van -2 miljoen naar financiële vrijheid en 'mijn mooiste leven'.

In 1999 volgde ik een seminar van mijn zakelijk mentor Dan Peña op zijn Guthrie Castle in Schotland. Die vier dagen hebben mijn leven totaal veranderd en bepaald. Een aantal jaren later ging in met met vrouw Cindy naar Date With Destiny van Tony Robbins in Florida. Die week is vanaf dat moment bepalend geweest voor ons leven daarna. Dus kan een live event over persoonlijk succes, leiderschap en zelfontwikkeling je leven daadwerkelijk totaal veranderen? Ja.

"Wil jij meer invloed hebben op je eigen toekomst? Dan is dit wat je nodig hebt!"

Verhaal 1) "Direct na het event in november 2019 heb ik de samenwerking met een familielid beëindigd (emotioneel een heel ding). Twee maanden later mijn bedrijf verkocht en TIM Exclusive Gardens opgericht. We ontwerpen luxe, betekenisvolle tuinen en doen alles tot en met de gehele realisatie. Ik hoopte tuinen te mogen ontwerpen van +100K. We doen ze nu vanaf 300K tot zelfs 5 miljoen. Afgelopen week hebben we de volgende stap gezet met de oprichting van TIM Building Projects. Alles wat ik wil lijkt uit te komen, natuurlijk door actie en lef. Maar het begon bij Maximum Potential!" ~ Tim Rengelink

"Hoe zou het zijn als je kan gaan leven zoals jij écht wilt?"

Verhaal 2) "Mijn droom was een huis in spanje. Binnen 5 jaar ! Door mee te doen met MaxPot en het geleerde toe te passen stuur ik dit bericht nu vanuit mijn huis in Spanje. Veel sneller dan gedacht. Hoe gaaf is dit! Nogmaals dank Michael en je team. Groetjes vanuit de Costa del 🌞" ~ Marco Krijgsman

1-op-1 gesprek met ondernemer Bastiaan Janssen | EPI Europe | Vijfhart | AT Computing | CIBIT

Verhaal 3) "Veel mensen kwamen naar MaxPot omdat ze niet tevreden waren met hun huidige leven en hun inkomsten. Ik ging er heen omdat ik alles had (zelf vanaf niets opgebouwd), maar ik liep over. Een mooi bedrijf, ik mag mezelf miljonair noemen, maar ik was niet gelukkig. Ik wist niet goed hoe ik de balans werk en privé op orde kon krijgen, in combinatie met mijn gezin. Ik stond altijd buiten mijn gezin en alles draaide om het bedrijf. De energie en input die ik op Maximum Potential heb ervaren is dat ik even goed heb gekeken naar mezelf. En van daaruit heb ik betere keuzes kunnen maken." ~ Barbara FL.

"Het heeft ons geholpen om onze angsten te overwinnen en onze focus te richten op wat echt belangrijk is."

Seminar voor zelfontwikkeling, mentale gezondheid en persoonlijk succes

Verhaal 4) "Twee hardwerkende kappers met een kleine webshop, vol potentie maar toch niet in staat om het maximale eruit te halen. Dat was onze situatie voor Maximum Potential. We realiseerden ons dat we vastzaten in onze comfortzone en dat we onszelf tegenhielden door angst. Toen kwam C-19 en dat veranderde alles. Onze kapsalon was maandenlang gesloten en we moesten ons volledig richten op onze webshop. Het was een uitdaging, maar we wisten dat we deze kans moesten grijpen en er het beste van moesten maken. Maximum Potential was een ware openbaring voor ons. We leerden nieuwe mensen kennen, die ons een ongekende positieve spirit gaven en ons hielpen bij het maken van belangrijke keuzes. We leerden dat we ons niet langer moesten laten tegenhouden door angst en dat we onze focus moesten richten op wat ons echt vooruit zou helpen. We maakten keuzes die we anders niet gemaakt zouden hebben en dat was de game changer die we nodig hadden. We waren klaar om onze webshop tot een miljoenenbedrijf te laten groeien. En dat is precies wat er is gebeurd. Binnen twee jaar na Maximum Potential waren we in staat om onze webshop tot een groot succes te maken. We zijn nog steeds dankbaar voor alles wat we hebben geleerd tijdens dat weekend. Het heeft ons geholpen om onze angsten te overwinnen en onze focus te richten op wat echt belangrijk is. We hebben het gevoel dat we alles aankunnen wat het leven ons te bieden heeft. Bedankt Michael en je hele team, voor het organiseren van zo'n transformerend weekend. We zullen het nooit vergeten." ~ Arjan Biesen

Heb jij interesse om mee te doen met Maximum Potential op 7-8-9 juni 2024?

Lees hier alle info en bekijk video's.

Investeer in je eigen toekomst. Elke keuze die je vandaag maakt bepaalt hoe je leven er morgen uit zal zien.

Maximum Potential is een life-changing event voor zelfontwikkeling, mentale gezondheid en persoonlijk succes. Drie inspirerende dagen, volledige focus op jezelf om een concreet plan te maken voor je toekomst.

Er is veel interactie en reken op een geweldige sfeer. Je gaat zelf opdrachten maken, ik beantwoord vragen en voer veel 1-op-1 gesprekken. Ik vertel uit eigen ervaring - zowel zakelijk als privé - en ik deel de belangrijkste lessen die ik heb geleerd.

Je gaat ontdekken wat je ware potentieel is. Je krijgt inzicht in wat je tegenhoudt. Je leert hoe je obstakels en angst kan overwinnen. Je gaat begrijpen hoe je patronen kan doorbreken. Leer de belangrijkste technieken om je denkwijze te veranderen. Creëer de juiste mindset voor succes en ga naar huis met een concreet plan om je doelen te behalen en je droomleven te realiseren.