Ervaringen Maximum Potential

Ervaringen Maximum Potential
Full name
11 Jan 2022
5 min read
Ervaringen Maximum Potential
De impact van de Maximum Potential masterclass is niet altijd in woorden te vatten is. We hebben deelnemers van de vorige edities gevraagd hun ervaringen te delen. Want wie kan er nu beter vertellen wat de masterclass voor hen heeft betekend, dan de mensen die het zelf hebben ervaren?

Amy van Leiden: “Ik ben in 2019 naar Maximum Potential gekomen. In eerste instantie om een betere ondernemer te worden, uit bewijsdrang en ik zocht bevestiging. Nu vier jaar later kan ik zeggen dat ik echt ben veranderd door MaxPot. Het was de start van mijn reis naar de echte Amy. Ik ben 20 kilo afgevallen. Gestopt met roken. Mijn omzet is verdubbeld. Ik kocht mijn eerste huis. Ik vond de liefde. Ik heb vertrouwen in mijzelf. En het allerbelangrijkste: ik ben mezelf. Die dagen hebben onbewust meer invloed gehad dan ik ooit had verwacht. Dus ook voor mensen die sceptisch zijn, er gaat onbewust een vuurtje aan daar, waar je je dromen kan gaan waarmaken.”

Ik ben 20 kilo afgevallen. Gestopt met roken. Mijn omzet is verdubbeld.

Tim Rengelink: "Direct na Maximum Potential in november 2019 heb een samenwerking beëindigd die niet goed voor mij was. Ik zat daar al een tijd mee, maar wat een opluchting was dat.

Twee maanden later heb ik mijn hoveniersbedrijf verkocht en TIM Exclusive Gardens opgericht. We ontwerpen nu luxe, betekenisvolle tuinen en doen alles tot en met de gehele realisatie. Ik hoopte tuinen te mogen ontwerpen van meer dan 100.000 euro, maar we doen ze nu vanaf 300K tot zelfs 5 miljoen.

Privé ook top. Onze dochter is geboren. Alles wat ik tijdens Maximum Potential heb opgeschreven is uitgekomen, natuurlijk door actie en lef. Maar het begon bij Maximum Potential! Het echt even de tijd nemen om over je leven na te denken en wat je wil is heel waardevol geweest om meer helderheid te krijgen en belangrijke beslissingen te nemen. Daar ben ik jullie nog steeds heel dankbaar voor.”

Ik hoopte tuinen te mogen ontwerpen van meer dan 100.000 euro, maar we doen ze nu vanaf 300K tot zelfs 5 miljoen.

Barbara Franssen-Laan: "Veel mensen kwamen naar MaxPot omdat ze niet helemaal tevreden waren met hun leven in combinatie met hun inkomsten. Ik ging er heen omdat ik alles had (zelf vanaf niets opgebouwd), maar ik liep over. Een mooi bedrijf, ik mag mezelf miljonair noemen, maar ik was niet gelukkig. Ik wist niet goed hoe ik de balans werk en privé op orde kon krijgen. Ik stond altijd buiten mijn gezin en alles draaide om het bedrijf. De energie en input die ik op Maximum Potential heb ervaren is dat ik even goed heb gekeken naar mezelf. En van daaruit heb ik betere keuzes kunnen maken.”

Arjan Biesen: "Twee hardwerkende kappers met een kleine webshop, vol potentie maar toch niet in staat om het maximale eruit te halen. We zaten vast in onze comfortzone en hielden onszelf tegen door angst. Maximum Potential was een ware openbaring voor ons. We leerden nieuwe mensen kennen, die ons een ongekende positieve spirit gaven en ons hielpen bij het maken van belangrijke keuzes. We leerden dat we ons niet langer moesten laten tegenhouden door angst en dat we onze focus moesten richten op wat ons echt vooruit zou helpen. We maakten keuzes die we anders niet gemaakt zouden hebben en dat was de game changer die we nodig hadden.

Tijdens C19 was onze kapsalon maandenlang gesloten en we moesten ons volledig richten op onze webshop. Het was een uitdaging, maar we wisten dat we deze kans moesten grijpen en er het beste van moesten maken. En dat is precies wat er is gebeurd. Binnen twee jaar na Maximum Potential waren we in staat om onze webshop tot een miljoenenbedrijf te laten groeien.

We zijn nog steeds dankbaar voor alles wat we hebben geleerd tijdens dat weekend. We hebben het gevoel dat we alles aankunnen wat het leven ons te bieden heeft. Bedankt Michael en je hele team. We zullen het nooit vergeten."

Binnen twee jaar na Maximum Potential waren we in staat om onze webshop tot een miljoenenbedrijf te laten groeien

Zehra Koylu: "In 2018 was ik zeer ongelukkig met mezelf, kon niet meer genieten van mijn werk als verloskundige (wat mijn passie was) en verbinding met mijn partner in mijn relatie was ook ver te zoeken. Opgegroeid in Turkse gezin met alle beperkende overtuigingen van dien. Hoewel ik mijn vraagtekens had of Maximum Potential iets voor mij zou zijn, heb ik toch besloten om te gaan. De beste beslissing ooit! Ik heb mezelf leren kennen, mijn persoonlijke waarden, hoe ik van mezelf kan houden en wat mijn sterke en zwakke kanten zijn. Ook mijn passie voor verloskunde heb ik weer helemaal terug. Eén van mijn doelen die ik heb opgeschreven tijdens MaxPot was: in 2022 eigen verloskundigenpraktijk. Na hard werken aan mijn doelen, visualiseren en dagelijks ermee bezig te zijn, heb ik samen met mijn compagnon de praktijk overgenomen waar wij beide ruim 10 jaar hebben gewerkt. We hebben compleet alles veranderd en 9 maanden na start hebben we driemaal zoveel cliënten. Ik sta sterker dan ooit in mijn eigen kracht. Samen met mijn dochters van 10 en bijna 6 jaar zijn wij onderweg naar ons allermooiste leven en genieten dagelijks van ons journey."

Hoewel ik mijn vraagtekens had of Maximum Potential iets voor mij zou zijn, heb ik toch besloten om te gaan. De beste beslissing ooit! Ik heb mezelf leren kennen, mijn persoonlijke waarden, hoe ik van mezelf kan houden en wat mijn sterke en zwakke kanten zijn

Tom Bracke: "Mijn verleden is niet bepaald vlekkeloos geweest, maar ik ben er trots op waar ik nu sta. En dat heb ik voor een groot deel te danken aan Maximum Potential. Mijn jeugd was turbulenter dan dat van de gemiddelde persoon. Ik zat vaak in de verkeerde kringen, was veel in het uitgaansmilieu te vinden en raakte verslaafd aan drugs en drank. Ik dacht dat ik alles wist, maar eigenlijk was ik de weg kwijt. Toen kwam het boek Master your mindset op mijn pad en kreeg ik de impuls om naar Maximum Potential 2018 te gaan.

Daar ontstond het idee voor een Vlaamse podcast over geluk en succes. Op Maximum Potential leerde ik Timothy kennen. Ik zei tegen hem: ‘Ik ga een podcast starten en jij gaat mee doen.’ Onze TIMTOM Podcast, won inmiddels twee Belgian Podcast Awards, voor Host of the Year in 2021 en Beste podcast in onze categorie in 2022.

Het is geweldig om te zien hoe ons leven is veranderd sinds we elkaar ontmoetten op MaxPot 2018. We hebben nieuwe inzichten gekregen en belangrijke beslissingen genomen die onze levens hebben veranderd. We hebben geleerd dat geluk en succes niet zozeer draaien om materiële rijkdom, maar om persoonlijke ontwikkeling en verbinding. Ik ben oprecht dankbaar voor de kansen en vriendschappen die zijn voortgekomen uit mijn deelname aan Maximum Potential. Dus als je de kans krijgt om deel te nemen, grijp die dan met beide handen aan en laat je verrassen door de mogelijkheden die voor je liggen."

Marco Krijgsman: "Mijn droom was een huis in Spanje binnen 5 jaar. Wat ik leerde bij Maximum Potential heb ik direct toegepast. Nu stuur ik dit bericht vanuit mijn huis aan de Costa del Sol. Veel sneller dan gedacht. Hoe gaaf is dit! Nogmaals dank Michael en je team.”

Ben jij erbij op 7-8-9 juni?

Maximum Potential is een life-changing event voor zelfontwikkeling, mentale gezondheid en persoonlijk succes. 3 Inspirerende dagen volledige focus op jezelf om een concreet plan te maken voor je toekomst.

Er is veel interactie en reken op een geweldige sfeer. Je gaat zelf opdrachten maken, ik beantwoord vragen en voer 1-op-1 gesprekken. Ik vertel uit eigen ervaring - zowel zakelijk als privé - en ik deel de belangrijkste lessen die voor mij life-changing zijn geweest.

Boek nu je ticket