Veelgestelde vragen

Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen over events, programma’s, tickets en andere zaken. 

Algemene informatie

Personal Performance Coaching bied ik selectief aan op Ibiza. 2 persoonlijke 1-op-1 sessies van ongeveer 2,5 uur. De eerste sessie is in de ochtend op de eerste dag. De tweede sessie op de middag op de tweede dag.  Meer info

Nee dit is niet mogelijk. Via het online programma Your Roadmap to Succes & Happiness krijg je wel de mogelijkheid om via bijvoorbeeld besloten Facebook groepen jouw vragen aan Michael te stellen.

Bedankt voor je interesse! Op dit moment werken we met een goed team en zoeken we geen andere samenwerkingen. Ik heb geen interesse om naast mijn huidige activiteiten met andere projecten bezig te zijn. 

 

Helaas laat mijn agenda het niet toe om je individueel te adviseren. Mijn beste advies? Gebruik je verstand en volg je hart. 

 

Live events

We organiseren twee keer per jaar de tweedaagse Maximum Potential. Houd onze website in de gaten voor actuele data. 

Bekijk onze agenda voor de exacte tijden en dagen van elk event.

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl 

Zeker niet! Iedereen is welkom. Onze advies leeftijd is vanaf 16 jaar voor onze live events. 

 

Op locatie vind je een garderobe. Let wel op: deze zijn niet beveiligd en wij nemen geen verantwoordelijkheid voor het verlies van eventuele jassen en/of kostbare items.

Hoewel niet bij elk event eten inbegrepen is zul je, bij een event waar dit wel het geval is, ook gerust kunnen mee eten. Wij houden altijd rekening met gluten-intolleranties, vegans en vegetariërs.

Voor alle events zijn zitplaatsen aanwezig.

Wij werken met positieve, open-minded mensen in ons Mastermind team op een vrijwillige basis. Als jij jezelf hierin herkent en ons graag wilt ondersteunen tijdens een live event stuur ons dan een mail: contact@michaelpilarczyk.nl

Mindervaliden/slechthorenden

Jazeker! In dit geval reserveren we een plek voor je in de zaal waardoor je niets mist en alles kunt volgen.

Indien je in verband met je gezondheid niet zeker weet of je een event kunt bijwonen stuur ons dan een mail: contact@michaelpilarczyk.nl en vermeld hierbij je Voornaam + Achternaam + Email + Vraag.

Online programma’s

Roadmap Januari 2019 editie >>  Log hier in. 

Roadmap Zomer 2019 editie >> Log hier in. 

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl met jouw Voornaam + Achternaam + Email en een printscreen van de foutmelding die je krijgt en we helpen je graag verder

Your Roadmap to Success & Happiness. Houd onze website in de gaten voor de eerst volgende editie. 

Er is geen vaste volgorde. Je kan zowel online als live starten. Begin met het lezen van Master Your Mindset. 

Niet direct maar je kunt wel via de Q&A secties van elk programma, besloten Facebook groepen en LIVE Q&A webinars je vragen stellen aan Michael.

Na aankoop heb je 12 maanden toegang tot een online programma.

Je kunt je wachtwoord resetten en je gebruikersnaam naar je toegestuurd krijgen. Klik hier om dit te doen.

Je krijgt voor elke aankoop van een online programma ook voor slechts 1 persoon toegang. Dit geldt ook voor de besloten Facebook groepen.

Overige vragen

Wij doen geen advies met betrekking tot coaching omdat iedere situatie uniek is. Je kunt het beste zelf je onderzoek doen om te kijken wie en welke coachingsmethode bij jouw past.

Wil je meer weten over ons beleid? Bekijk dan onze Algemene VoorwaardenPrivacy, of Disclaimer

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl met jouw Voornaam + Achternaam + Email en je verzoek om deze nogmaals te ontvangen.

Je ontvangt na aankoop MP3 bestanden die afhankelijk van je besturingssysteem (Apple/Android) moet converteren naar een leesbaar format voor je Iphone/Ipad/ander apparaat. Je kan het luisterboek ook via onze website streamen. 

Na je bestelling duurt het gemiddeld 1 tot 3 werkdagen voor je deze ontvangt. 

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl