Think and Grow Rich

De Nederlandse vertaling

4,7 / 5,0 (359 reviews)
5/5

€21,95

*Bestel vandaag en krijg ook het luisterboek van
Think and Grow Rich 30 dagen cadeau 🎉

MP-TGR-cadeau

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt.

Ik ben Michael Pilarczyk en dit is mijn Nederlandse vertaling van het boek Think and Grow Rich (1937) oftewel Denk Groot en Word Rijk. Het boek dat miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Ontdek de formule voor een succesvol en voldaan leven dat je direct kan toepassen. Een boek vol met kennis en hedendaagse voorbeelden voor persoonlijk succes.

Reviews Think and Grow Rich

Over Michael Pilarczyk

Auteur, spreker en mindset en mindfulness coach

Dit is mijn Nederlandse vertaling van Think and Grow Rich. Mijn boek Master Your Mindset is met meer dan 200.000 lezers een bestseller. Mijn laatste boek Je bent zoals je denkt staat nu een jaar in de bestseller 60.

Mijn missie is om mensen te helpen om hun mooiste leven te creëren.

Zo werkt de mind van een miljonair

Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.

Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de wereldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. Deze nieuwe Nederlandse vertaling is een hedendaagse bewerking van de originele tekst. Uitgevoerd in een mooie vormgeving. 

De denkwijze die je leven zal veranderen

Bestel het boek Think and Grow Rich en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen. Meest gelezen en best gewaardeerde boek over zelfontwikkeling en persoonlijk succes. Nu in een moderne bewerking. De beste investering die je kan doen, is die in jezelf.

Think and Grow Rich

De Nederlandse vertaling

4,7 / 5,0 (359 reviews)
5/5

€21,95

*Bestel vandaag en krijg ook het luisterboek van
Think and Grow Rich 30 dagen cadeau 🎉

Reviews

Andere boeken van Michael Pilarczyk

Bekijk hier de andere bestselling boeken. Master Your Mindset gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Het boek Je Bent Zoals Je Denkt legt uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. 

Master your Mindset

Leef Jouw Mooiste Leven

Je Bent Zoals Je Denkt

In verbinding met de bron

Ook beschikbaar bij bol.com, Ako, Bruna en de boekwinkels

Dit zeggen anderen over mij

Giel-Beelen
"Michael opende de deur naar zelfontwikkeling"
"Master your mindset was voor mij het eerste boek sinds m’n schooltijd dat ik las en Michael heeft daarmee de eerste deur geopend voor mijn actieve reis in zelfontwikkeling. En ik luister meer naar hem dan ooit! Niet meer via de radio maar die fijne meditation moments app 😉 Zonnegroet, Giel."
Giel Beelen
Presentator, host kukuru
Mathijs-Vrieze
"Door Michael ben ik een gelukkiger mens geworden"
"Michael heeft mij de inzichten gegeven die ik op dat moment nodig had. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en ben meer gaan luisteren naar mijn intuïtie. Met als resultaat dat ik een gelukkiger mens ben geworden en nu een leven vol plezier, verbinding en creativiteit leef. Onlangs zijn we verhuisd naar een droomplek op zonnig Mallorca om meer vrijheid te ervaren en te genieten van wat wij belangrijk vinden."
Mathijs Vrieze
Ondernemer, tv-kok, coach
Mariekevanmeijeren
"Michael spreekt tot je hart en ziel"
“Wat een man. Eentje waarvan de ziel stevig is in gevestigd zodat de woorden die hij spreekt ook daadwerkelijk in je hart en ziel terecht komen. Dat, wat in mijn inzien ook de bedoeling is van inspireren, spreken en het bewegen van mensen. Hij is een voorbode voor een grotere en diepere ontwaking van deze tijdsgeest en hij draagt hem met charme, lichtheid en verantwoordelijkheid. Zoals het is. Zoals het hoort te zijn.”
Marieke van Meijeren
Oprichter De Bewustzijn School
7V7A1471 HR
"Michael is wat mij betreft de meest toonaangevende mindset coach van Nederland."
“Zijn programma’s zijn effectief, high-end en doordacht, maar toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is Michael altijd bereid om andere ondernemers te helpen in het behalen van hun missie.”
Robert de Vries
Directeur Sprekersbureau Quality Bookings
Robert-Bridgeman
"Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één"
"Hij heeft bewustwording en spirituele ontwikkeling voor een groot publiek beschikbaar gemaakt in Nederland door zijn down to earth aanpak. Michael biedt ontwakende mensen heldere en concrete stappen waarmee ze zichzelf kunnen openen en hun leven opnieuw kunnen inrichten. Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één."
Robert Bridgeman
Modern mystic, author, healer, docu-filmmaker, entrepreneur
Richard-de-Leth
"Michael leert je essentiële principes om beter te denken"
"De kwaliteit van je gedachten bepaalt de kwaliteit van je leven. Gedachten zijn zelfs belangrijker dan de invloed van de leefomgeving, want je gedachten bepalen in welke omgeving je leeft. Michael leert je essentiële principes om beter te denken en hiermee je levenskwaliteit radicaal te verbeteren. Hij weet je als geen ander te raken, en je uit te dagen om je mooiste leven te leven. Het is kortom de beste investering die je in jezelf kunt doen. Aanrader!"
Richard de Leth
Owner OERsterk & Vitaily Supplements BV

Wil jij de formule voor een succesvol en voldaan leven weten?

Bestel dan nu Think and Grow Rich. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie 
die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd.