What you IMAGINE You Become
“Met die geloofsovertuiging werd ik radio-dj, tv-presentator, zakenman en miljonair. En via een zeilreis van enkele jaren werd ik schrijver van bestsellers en spreker over bewustzijn, persoonlijk succes, meditatie en mindset.”

Over Michael Pilarczyk

Voluit Michael George Pilarczyk. Ik werd in 1969 geboren in Polen, een land achter het IJzeren Gordijn. Toen ik twee was verhuisden mijn ouders naar Nederland. Vanaf mijn dertiende droomde ik ervan om DJ te worden. Ondanks dat niet veel mensen in mij geloofden, werd ik een bekende DJ op Radio 538 en VJ bij TMF. Daarna werd ik presentator bij RTL. Ik mocht vele bekendheden interviewen, onder wie Robbie Williams, Sandra Bullock, Celine Dion, Janet Jackson en Giorgio Armani. Zo begon mijn interesse naar ‘het geheim van succesvolle mensen’, mensen met passie die hun dromen waarmaakten.

Ik maakte mijn droom waar. Gebaseerd op de principes van Think and Grow Rich werd ik op jonge leeftijd miljonair. Helaas verloor ik door naïviteit mijn gehele vermogen op de beurs. Ik was negentwintig en had een schuld van twee miljoen gulden. Mijn leven leek uitzichtloos. Totdat ik me realiseerde dat dit leven – in goede gezondheid – een Goddelijk geschenk is. Vanaf dat moment besloot ik mijn mooiste leven te gaan leven. Ik ontmoette Dan Peña, die mij de principes van QLA leerde. Ik werd zakenman en binnen twee jaar realiseerde ons bedrijf 20 miljoen omzet.

The story of MY LIFE

Previous
Next

Een NIEUWE KOERS

Op 37-jarige leeftijd verkocht ik Pilarczyk Media Groep om de droom te realiseren die ik sinds kleine jongen koesterde. Ik begon aan een sabbatical van 4 jaar op mijn zeiljacht. Tijdens die reis naar bewustzijn kwam ik tot vele spirituele inzichten. Aan boord schreef ik de filosofische bestseller Dansen in de Hemel. In Bali ontmoette ik mijn spiritueel lerares Anah Maa. Een visioen tijdens een meditatie in de Pura Besakih Moedertempel was een tweede keerpunt naar mijn ‘nieuwe leven’.  Vervolgens ontmoette ik een aantal spiritueel leraren die mij duidelijk maakten dat er een missie op mij wachtte. Dit inspireerde me om een tweede boek te schrijven.

Master Your Mindset is gebaseerd op mijn levenservaring en de wijsheid van mijn vele leraren. Een boek over het begrijpen van je eigen denkwijze. Ik beschrijf op praktische manier mijn eigen filosofie en strategie voor een gelukkig en succesvol bestaan. Voor het uitgeven van mijn boeken richtte ik Invictus Publishing op (meer dan 250.000 boeken verkocht). Voor mijn nieuwe missie richtte ik met Cindy Koeman de Mastermind Academy op. En om een bijdrage te leveren aan een meer vreedzame en liefdevolle samenleving, maken wij meditatie en mindfulness toegankelijker met onze Meditation Moments app.

Ik noem mijzelf leraar in levenskunst. Ook wel mindfulness en mindset-coach. Mijn methodiek heb ik gebaseerd op universele  wijsheden, gedragswetenschap, veel eigen ervaringen, Think and Grow Rich (Napoleon Hill) en QLA. In psychologie, spiritualiteit en coaching word ik al ruim 20 jaar getraind door een aantal gerespecteerde spirituele leraren en levenscoaches, onder wie: Egon Massink, Prema Sai Maa Anah Maa, Tulku Lobsang en Rajshree Patel. In de afgelopen vijf jaar heb ik inmiddels zelf tienduizenden mensen mogen helpen, op weg naar hun mooiste leven. 

“Meditatie veranderde mijn leven.” 

~ Michael Pilarczyk

Video’s & Interviews

Wijsheid als Vak
“Ik vroeg me af waarom ik deze kennis en wijsheid nooit op school had geleerd. Vanuit die vraag ontstond een idee dat resulteerde in Mastermind Academy.”

Over Cindy Koeman

Ik was me er niet van bewust dat ik gedachten had die ik kon sturen, gedachten waren er gewoon. Totdat Michael mij een geheel nieuw inzicht gaf over mindset. Michael en ik ontmoette elkaar in Barcelona, toen hij daar woonde op zijn boot. Het was in de periode dat hij Dansen in de Hemel aan het schrijven was, dat wij maandenlang zijn gaan zeilen. Aan boord las ik talloze boeken over persoonlijke ontwikkeling, over mindset, spiritualiteit en succes. En ik vroeg me af waarom ik deze kennis en wijsheid nooit op school had geleerd. Vanuit die vraag ontstond het idee wat kort daarna resulteerde in de oprichting van Mastermind Academy.

Als ondernemer begon ik direct na mijn opleiding media management met mijn eerste bedrijf Social Media At Work. Ik verzorgde social media campagnes voor een aantal grote bedrijven en voor mijn zussen, die met Foodsisters een toonaangevend merk hebben neergezet op het gebied van afvallen en gezonde voeding. Na de oprichting van Mastermind Academy ben ik fulltime aan de slag gegaan met de organisatie achter de schermen, de marketing en de creatie van onze live events en online programma.

Join the movement for a healthy, wealthy, happy life

Over MASTERMIND ACADEMY

“Wat je niet leerde op school.” Vanuit die gedachte hebben wij Mastermind Academy opgericht. Wij organiseren het live event Maximum Potential, we bieden online programma’s aan en we publiceren boeken over persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De onderwerpen in al onze programma’s gaan over persoonlijk en zakelijk succes, gezondheid en communicatievaardigheid, zingeving en bewustzijn, oftewel: levenskunst. We willen de wereld liefdevoller en vreedzamer maken door mensen te helpen gelukkig en succesvol te worden in wat ze het liefste doen. Wat wij doen is je inzicht geven om de beste versie van jezelf te worden, zodat jij al je doelen kunt behalen en je dromen kunt waarmaken. Wij zijn ervan overtuigd dat we met elkaar kunnen werken aan meer bewustzijn en verdraagzaamheid en tegelijkertijd meer plezier, liefde, geluk en persoonlijk succes kunnen ervaren. Met Mastermind Academy bieden we coaching programma’s aan over persoonlijke groei, mindfitness, meditatie, gezondheid, business en bewustzijn.

In de afgelopen vier jaar deden inmiddels 60.000 mensen mee met onze online cursussen en live events. Onze podcast is 3.5 miljoen keer afgespeeld en 150.000 mensen gebruiken wekelijks de Meditation Moments app.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Daarvoor kun je het beste de vele reacties en reviews van deelnemers, lezers en luisteraars bekijken. Of lees ons ‘Leef je mooiste leven’ magazine, met mooie verhalen van mensen die hun leven positief hebben veranderd.

Waarom lijden zoveel mensen aan mentale stoornissen en stress? Waarom leven veel mensen een ongezond, ongelukkig leven?  Waarom vergiftigen mensen langzaam hun lichaam, hun geest en onze prachtige planeet? Waarom? Omdat we niet bewust zijn. Niemand heeft je dat geleerd. Een mooiere wereld begint bij jezelf. Door de beste versie jezelf te worden kun je namelijk jouw mooiste leven realiseren en vervolgens andere mensen helpen. Hoe kun je veel geld verdienen, bewust leven en ook gelukkig zijn? Hoe maak je dromen waar? Het is een kwestie van jezelf opnieuw programmeren, mindset. Je hersenen en je geest zijn flexibel. Je kunt ze trainen. Neurowetenschappers tonen al jaren aan dat je jezelf kunt herprogrammeren. Word meester over je denkwijze, dan zul je succesvoller zijn in de dingen die je doet en zul jij je leven meer en meer kunnen inrichten zoals jij dat wilt.

Onze boodschap : Leef je mooiste leven!

Ontvang de mastermind nieuwsbrief in je inbox. 

110.000 mensen gingen je al voor!