What You Imagine
You Become

“Met die geloofsovertuiging werd ik radio-dj, tv-presentator, zakenman en miljonair. En via een zeilreis van enkele jaren werd ik schrijver van bestsellers en spreker over bewustzijn, persoonlijk succes en mindset.”

Over Michael Pilarczyk

Voluit heet ik Michal Michael George Pilarczyk. Ik werd in 1969 geboren in Polen, een land achter het IJzeren Gordijn. Toen ik twee was verhuisden mijn ouders naar Nederland. Vanaf mijn dertiende droomde ik ervan om DJ te worden. Ondanks dat niet veel mensen in mij geloofden, werd ik een bekende DJ op het nummer 1 radiostation 538 en VJ bij TMF. Daarna werd ik televisiepresentator bij RTL. Ik mocht vele internationale bekendheden interviewen, onder wie Robbie Williams, Sandra Bullock, Jean-Paul Gaultier, Janet Jackson, Giorgio Armani en Bill Gates. En hiermee begon mijn interesse naar ‘het geheim van succesvolle mensen’, mensen met passie die hun dromen waarmaakten.Ik maakte mijn droom waar.
 Met als gevolg dat ik al op jonge leeftijd miljonair werd. Gebaseerd op de principes van Think and Grow Rich. Het boek dat mijn persoonlijke bijbel werd. Maar door naïviteit en hoogmoed verloor ik mijn gehele vermogen op de beurs. Ik was negentwintig en ik had een schuld van twee miljoen gulden. Mijn leven leek uitzichtloos. Toen realiseerde ik me dat dit leven – in goede gezondheid – een Goddelijk geschenk is. Vanaf dat moment besloot ik mijn mooiste leven te gaan leven. Gelukkig ontmoette ik mijn zakelijk mentor Dan Peña die mij de principes van Quantum Leap Advantage leerde. Ik werd zakenman en bouwde mijn eerste bedrijf op. Binnen twee jaar realiseerden we 20 miljoen omzet.


The Story of My Life

Een Nieuwe Koers

Op 37-jarige leeftijd verkocht ik Pilarczyk Media Groep om de droom te realiseren die ik sinds kleine jongen koesterde. Ik begon aan een sabbatical van 40 maanden op mijn zeiljacht en zeilde langs vrijwel alle kusten van Europa. Tijdens deze reis naar bewustzijn kwam ik tot vele spirituele inzichten. Aan boord schreef ik de bestseller Dansen in de Hemel. In deze periode ontmoette ik ook een aantal spiritueel leraren, die mij duidelijk maakten dat er een nieuwe missie op mij wachtte. Dit inspireerde me om mijn tweede boek te schrijven.Master Your Mindset
 is gebaseerd op mijn rijke levenservaring en de wijsheid van mijn leraren. Een boek over het begrijpen van je eigen denkwijze en hoe je die effectief kunt veranderen. Ik beschrijf op praktische manier mijn eigen filosofie en strategie voor een gelukkig en succesvol bestaan. Voor het uitgeven van mijn boeken richtte ik Invictus Publishing op (inmiddels meer dan 150.000 boeken verkocht). En voor mijn nieuwe missie richtte ik samen met Cindy Koeman de Mastermind Academy op.

Mijn methodiek van levenskunst heb ik gebaseerd op universele eeuwenoude wijsheid, gedragspsychologie, Napoleon Hill’s Think and Grow Rich en Quantum Leap Advantage. QLA is het gedachtegoed van multi miljonair en high performance business coach Dan Peña, sinds 1999 mijn zakelijk mentor. In psychologie, spiritualiteit en coaching word ik al ruim 20 jaar getraind door een aantal gerespecteerde psychologen, leraren en levenscoaches: Egon Massink, Prema Sai Maa Anah Maa, Tulku Lobsang en Rashree Patel. In de afgelopen vijf jaar heb ik inmiddels zelf vele duizenden mensen mogen helpen, op weg naar hun mooiste leven. For a healthy, wealthy, happy life!

Video’s & Interviews

I Love to Learn

“Ik vroeg me af waarom ik deze kennis en wijsheid nooit op school had geleerd. Vanuit die vraag ontstond een idee dat resulteerde in Mastermind Academy.”

Over Cindy Koeman

Ik was me er niet van bewust dat ik gedachten had die ik kon sturen, gedachten waren er gewoon. Totdat Michael mij een geheel nieuw inzicht gaf over mindset. Michael en ik ontmoette elkaar in Barcelona, toen hij daar woonde op zijn boot. Het was in de periode dat hij Dansen in de Hemel aan het schrijven was, dat wij maandenlang zijn gaan zeilen. Aan boord las ik talloze boeken over persoonlijke ontwikkeling, over mindset, spiritualiteit en succes. En ik vroeg me af waarom ik deze kennis en wijsheid nooit op school had geleerd. Vanuit die vraag ontstond het idee wat kort daarna resulteerde in de oprichting van Mastermind Academy.Als ondernemer begon ik direct na mijn opleiding media management met mijn eerste bedrijf Social Media At Work. Ik verzorgde social media campagnes voor een aantal grote bedrijven en voor mijn zussen, die met De FoodSisters een toonaangevend merk hebben neergezet op het gebied van afvallen en gezonde voeding. Na de oprichting van Mastermind Academy ben ik fulltime aan de slag gegaan met de organisatie achter de schermen, de marketing en de creatie van onze live events en online programma.

Join the Movement for a Healthy, Wealthy, Happy Life

Over Mastermind Academy

Alles wat je niet leerde op school. Om die reden hebben wij Mastermind Academy opgericht. Wij organiseren live events, we bieden online programma’s aan en we publiceren boeken over persoonlijke ontwikkeling. De onderwerpen in al onze programma’s gaan over persoonlijk en zakelijk succes, gezondheid en communicatievaardigheid, zingeving en bewustzijn, oftewel: levenskunst. We willen de wereld liefdevoller en vreedzamer maken door mensen te helpen gelukkig en succesvol te worden in wat ze het liefste doen. Wat wij doen is je inzicht geven om de beste versie van jezelf te worden, zodat jij al je doelen kunt behalen en je dromen kunt waarmaken. Wij zijn ervan overtuigd dat we met elkaar kunnen werken aan meer bewustzijn en verdraagzaamheid en tegelijkertijd meer plezier, liefde, geluk en persoonlijk succes kunnen ervaren.Met Mastermind Academy bieden we coaching programma’s aan over persoonlijke groei, mindfitness, meditatie, gezondheid, business en bewustzijn. In de afgelopen vier jaar deden inmiddels 50.000 mensen mee met onze online cursussen en live events.


Waarom lijden zoveel mensen aan mentale stoornissen en stress? Waarom leven zo veel mensen een ongezond, ongelukkig leven?  Waarom doden we langzaam ons lichaam, onze geest en onze prachtige planeet? Waarom? Omdat we niet bewust zijn. Niemand heeft dit ons geleerd.Een mooiere wereld begint bij jezelf. Door de beste versie jezelf te worden kun je namelijk jouw mooiste leven realiseren en andere mensen helpen. Hoe kun je veel geld verdienen, bewust leven en ook gelukkig zijn? Hoe maak je dromen waar? Het is een kwestie van jezelf opnieuw programmeren. Je hersenen en je geest zijn flexibel. Je kunt ze trainen. Neurowetenschappers tonen al jaren aan dat je jezelf kunt herprogrammeren. Word meester over je denkwijze, dan zul je succesvoller zijn in de dingen die je doet en zul jij je leven meer en meer kunnen inrichten zoals jij dat wilt. Onze missie is om kennis, wijsheid en ervaringen te delen en jou te inspireren.Ons motto: Leef je mooiste leven!


Ontvang de mastermind nieuwsbrief in je inbox. 

65.000 mensen gingen je al voor!