Master Your Mindset

Leef Je Mooiste Leven

4,8 / 5,0 (740 reviews)
5/5

€21,95

*Bestel vandaag en krijg ook al mijn luisterboeken 30 dagen gratis cadeau 🎉

Een boek over jouw mooiste leven

Master Your Mindset gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Ik, Michael Pilarczyk, schreef op basis van mijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Een boek vol lessen over levenskunst en persoonlijke ontwikkeling. Master Your Mindset beschrijft niet alleen theoretische visies maar biedt ook praktische handvatten. Master Your Mindset bevat een vragenlijst over zelfinzicht en een beschrijving van mijn twaalfstappenstrategie.

Reviews Master Your Mindset

Over Michael Pilarczyk

Auteur, spreker en mindset en mindfulness coach

Ik schrijf en spreek over zelfontwikkeling, spirituele groei en zakelijk en persoonlijk succes. Mijn boek Master Your Mindset is met meer dan 200.000 lezers een bestseller.

Eerder verschenen mijn debuutroman Dansen in de hemel en mijn moderne bewerking van Think and Grow Rich. Mijn laatste boek Je bent zoals je denkt staat nu een jaar in de bestseller 60.

Mijn missie is om mensen te helpen
om hun mooiste leven te creëren.

Het boek Master Your Mindset is een bestseller

Master Your Mindset staat nu twee jaar in de bestseller 60. Er zijn ruim 700 positieve reviews geschreven op bol.com over Master Your Mindset met een gemiddelde van 4.8.

Bestel hier het boek Master Your Mindset en ontvang extra gratis inspiratie.

Master Your Mindset

Leef Je Mooiste Leven

4,8 / 5,0 (740 reviews)
5/5

€21,95

*Bestel vandaag en krijg ook al mijn luisterboeken
30 dagen gratis cadeau 🎉

Reviews

Andere boeken van Michael Pilarczyk

Bekijk hier de andere bestselling boeken. Je Bent Zoals Je Denkt legt uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren.  Het boek Think and Grow Rich gaat over de werkelijke strategie voor succes.

Je Bent Zoals Je Denkt

In verbinding met de bron

Think and Grow Rich

De Nederlandse vertaling

Ook beschikbaar bij bol.com, Ako, Bruna en de boekwinkels

Dit zeggen anderen over mij

Giel-Beelen
"Michael opende de deur naar zelfontwikkeling"
"Master your mindset was voor mij het eerste boek sinds m’n schooltijd dat ik las en Michael heeft daarmee de eerste deur geopend voor mijn actieve reis in zelfontwikkeling. En ik luister meer naar hem dan ooit! Niet meer via de radio maar die fijne meditation moments app 😉 Zonnegroet, Giel."
Giel Beelen
Presentator, host kukuru
Mathijs-Vrieze
"Door Michael ben ik een gelukkiger mens geworden"
"Michael heeft mij de inzichten gegeven die ik op dat moment nodig had. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en ben meer gaan luisteren naar mijn intuïtie. Met als resultaat dat ik een gelukkiger mens ben geworden en nu een leven vol plezier, verbinding en creativiteit leef. Onlangs zijn we verhuisd naar een droomplek op zonnig Mallorca om meer vrijheid te ervaren en te genieten van wat wij belangrijk vinden."
Mathijs Vrieze
Ondernemer, tv-kok, coach
Mariekevanmeijeren
"Michael spreekt tot je hart en ziel"
“Wat een man. Eentje waarvan de ziel stevig is in gevestigd zodat de woorden die hij spreekt ook daadwerkelijk in je hart en ziel terecht komen. Dat, wat in mijn inzien ook de bedoeling is van inspireren, spreken en het bewegen van mensen. Hij is een voorbode voor een grotere en diepere ontwaking van deze tijdsgeest en hij draagt hem met charme, lichtheid en verantwoordelijkheid. Zoals het is. Zoals het hoort te zijn.”
Marieke van Meijeren
Oprichter De Bewustzijn School
7V7A1471 HR
"Michael is wat mij betreft de meest toonaangevende mindset coach van Nederland."
“Zijn programma’s zijn effectief, high-end en doordacht, maar toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is Michael altijd bereid om andere ondernemers te helpen in het behalen van hun missie.”
Robert de Vries
Directeur Sprekersbureau Quality Bookings
Robert-Bridgeman
"Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één"
"Hij heeft bewustwording en spirituele ontwikkeling voor een groot publiek beschikbaar gemaakt in Nederland door zijn down to earth aanpak. Michael biedt ontwakende mensen heldere en concrete stappen waarmee ze zichzelf kunnen openen en hun leven opnieuw kunnen inrichten. Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één."
Robert Bridgeman
Modern mystic, author, healer, docu-filmmaker, entrepreneur
Richard-de-Leth
"Michael leert je essentiële principes om beter te denken"
"De kwaliteit van je gedachten bepaalt de kwaliteit van je leven. Gedachten zijn zelfs belangrijker dan de invloed van de leefomgeving, want je gedachten bepalen in welke omgeving je leeft. Michael leert je essentiële principes om beter te denken en hiermee je levenskwaliteit radicaal te verbeteren. Hij weet je als geen ander te raken, en je uit te dagen om je mooiste leven te leven. Het is kortom de beste investering die je in jezelf kunt doen. Aanrader!"
Richard de Leth
Owner OERsterk & Vitaily Supplements BV

Klaar om jouw mooiste leven te creëren?

Bestel dan nu het boek Master Your Mindset met praktische handvatten 
en theorie voor jouw mooiste leven.