Je bent zoals je denkt

In verbinding met de bron

4,6 /5 (151 reviews)
4.7/5

€17,95

*Bestel vandaag en krijg ook al mijn luisterboeken
30 dagen gratis cadeau
🎉

Een boek dat je leven verandert

Ik ben Michael Pilarczyk en heb het boek Je Bent Zoals Je Denkt geschreven. Je Bent Zoals Je Denkt legt uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Zoals je denkt, zo zal je zijn en zo zal je leven zich vormen. Door je eigen denkwijze beter te begrijpen, zal je in staat zijn meer te leven zoals jij dat graag wilt.

Reviews

Over Michael Pilarczyk

Auteur, spreker en mindset en mindfulness coach

Dit is mijn nieuwste boek Je Bent Zoals Je Denkt. Mijn vorige boek Master Your Mindset is met meer dan 200.000 lezers een bestseller. Ook vertaalde ik eerder de klassieker Think and Grow Rich. 

Mijn missie is om mensen te helpen om hun mooiste leven te creëren.

Leven in verbinding met de bron

Dit boek is geïnspireerd door twee klassiekers: As AMan Thinkethvan James Allen (1903) enThe Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles (1910), aangevuld met eigen visies en inzichten van Michael Pilarczyk. Maar het belangrijkste waar dit boek over gaat is: leven in verbinding met de bron.

‘Er is iets wat ons in leven houdt. Iets wat ons laat ademen, wat ons hart laat kloppen. Iets wat de natuur laat groeien, wat de zon doet opkomen. Dat iets, het iets met vele namen, daarover gaat dit boek.’

Bestel hier het boek Je bent zoals je denkt en ontvang al mijn luisterboeken 30 dagen gratis als cadeau.

Je bent zoals je denkt

In verbinding met de bron

4,6 /5 (151 reviews)
4.7/5

€17,95

*Bestel vandaag en krijg ook al mijn luisterboeken 
30 dagen gratis cadeau 🎉

Reviews

Andere boeken van Michael Pilarczyk

Bekijk hier de andere bestselling boeken. Master Your Mindset gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Het boek Think and Grow Rich gaat over de werkelijke strategie voor succes.

Master Your Mindset

Leef Jouw Mooiste Leven

Think and Grow Rich

De Nederlandse vertaling

Ook beschikbaar bij bol.com, Ako, Bruna en de boekwinkels

Dit zeggen anderen over mij

Giel-Beelen
"Michael opende de deur naar zelfontwikkeling"
"Master your mindset was voor mij het eerste boek sinds m’n schooltijd dat ik las en Michael heeft daarmee de eerste deur geopend voor mijn actieve reis in zelfontwikkeling. En ik luister meer naar hem dan ooit! Niet meer via de radio maar die fijne meditation moments app 😉 Zonnegroet, Giel."
Giel Beelen
Presentator, host kukuru
Mathijs-Vrieze
"Door Michael ben ik een gelukkiger mens geworden"
"Michael heeft mij de inzichten gegeven die ik op dat moment nodig had. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en ben meer gaan luisteren naar mijn intuïtie. Met als resultaat dat ik een gelukkiger mens ben geworden en nu een leven vol plezier, verbinding en creativiteit leef. Onlangs zijn we verhuisd naar een droomplek op zonnig Mallorca om meer vrijheid te ervaren en te genieten van wat wij belangrijk vinden."
Mathijs Vrieze
Ondernemer, tv-kok, coach
Mariekevanmeijeren
"Michael spreekt tot je hart en ziel"
“Wat een man. Eentje waarvan de ziel stevig is in gevestigd zodat de woorden die hij spreekt ook daadwerkelijk in je hart en ziel terecht komen. Dat, wat in mijn inzien ook de bedoeling is van inspireren, spreken en het bewegen van mensen. Hij is een voorbode voor een grotere en diepere ontwaking van deze tijdsgeest en hij draagt hem met charme, lichtheid en verantwoordelijkheid. Zoals het is. Zoals het hoort te zijn.”
Marieke van Meijeren
Oprichter De Bewustzijn School
7V7A1471 HR
"Michael is wat mij betreft de meest toonaangevende mindset coach van Nederland."
“Zijn programma’s zijn effectief, high-end en doordacht, maar toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is Michael altijd bereid om andere ondernemers te helpen in het behalen van hun missie.”
Robert de Vries
Directeur Sprekersbureau Quality Bookings
Robert-Bridgeman
"Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één"
"Hij heeft bewustwording en spirituele ontwikkeling voor een groot publiek beschikbaar gemaakt in Nederland door zijn down to earth aanpak. Michael biedt ontwakende mensen heldere en concrete stappen waarmee ze zichzelf kunnen openen en hun leven opnieuw kunnen inrichten. Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één."
Robert Bridgeman
Modern mystic, author, healer, docu-filmmaker, entrepreneur
Richard-de-Leth
"Michael leert je essentiële principes om beter te denken"
"De kwaliteit van je gedachten bepaalt de kwaliteit van je leven. Gedachten zijn zelfs belangrijker dan de invloed van de leefomgeving, want je gedachten bepalen in welke omgeving je leeft. Michael leert je essentiële principes om beter te denken en hiermee je levenskwaliteit radicaal te verbeteren. Hij weet je als geen ander te raken, en je uit te dagen om je mooiste leven te leven. Het is kortom de beste investering die je in jezelf kunt doen. Aanrader!"
Richard de Leth
Owner OERsterk & Vitaily Supplements BV

Klaar om te leven zoals jij dat wilt?

Bestel dan nu het boek Je Bent Zoals Je Denkt en leer je eigen denkwijze 
beter te begrijpen. Leef zoals jij dat wilt.