Contact ons support team

Veelgestelde vragen hebben we alvast voor je beantwoord in onze Vraag & Antwoord sectie.
Specifieke vragen over onze programma’s en events kun je stellen aan ons supportteam. 

Vraag voor Michael & Cindy

Vragen beantwoorden we in Q&A webinars en in onze podcast. Stel je vraag voor de Podcast. 

Meditation Moments App
Heb je een vraag betreffende de app Meditation Moments? Neem dan contact op met contact@meditationmoments.com

Veelgestelde vragen

Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen over events, programma’s, tickets en andere zaken. 

Vragen en verzoeken aan Michael

Ja dat doe ik op de volgende manier:  ik deel al mijn kennis in de vorm van podcasts, video’s, boeken, live events, online programma’s en in de Meditation Moments App om je te helpen. Start met het luisteren naar de podcast en mijn boek Master Your Mindset. 

Ik geef zeer selectief 1-op-1 coaching. Kijk hier voor meer informatie. 

Bedankt voor je interesse! Op dit moment werken we met een goed team en zoeken we geen andere samenwerkingen. We houden verder de focus op onze huidige activiteiten. 

 

Helaas laat mijn agenda het niet toe om je individueel te adviseren. Mijn beste advies? Gebruik je verstand en volg je hart. 

 

Live events

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl met je Voornaam + Achternaam + Emailadres van je aankoop en het verzoek om je ticket om te boeken naar een eerst volgend event in dezelfe categorie.

Zeker niet! Iedereen is welkom en jong geleerd is oud gedaan. Senioren zijn ook van harte welkom!

 

Op locatie vind je een garderobe. Let wel op: deze zijn niet beveiligd en wij nemen geen verantwoordelijkheid voor het verlies van eventuele jassen en/of kostbare items.

Hoewel niet bij elk event eten inbegrepen is zul je, bij een event waar dit wel het geval is, ook gerust kunnen mee eten. Wij houden altijd rekening met gluten-intolleranties, vegans en vegetariërs.

Wij werken met positieve, open-minded mensen in ons Mastermind team op een vrijwillige basis. Als jij jezelf hierin herkent en ons graag wilt ondersteunen tijdens een live event stuur ons dan een mail: contact@michaelpilarczyk.nl

Zoals aangegeven in onze Algemene Voorwaarden kun je in dit geval verzoeken om voor hetzelfde event later dat jaar jouw ticket om te boeken. In dit geval rekenen wij €25,- omboekingskosten.

 

Dit is alleen mogelijk wanneer je jouw Voornaam + Achternaam + Email naar ons mailt (contact@michaelpilarczyk.nl) met dit verzoek. Vergeet ook niet Voornaam + Achternaam + Email van degene die in jouw plaats komt te vermelden in deze email.

Mindervaliden/slechthorenden

Jazeker! In dit geval reserveren we een plek voor je in de zaal waardoor je niets mist en alles kunt volgen.

Indien je in verband met je gezondheid niet zeker weet of je een event kunt bijwonen stuur ons dan een mail: contact@michaelpilarczyk.nl en vermeld hierbij je Voornaam + Achternaam + Email + Vraag.

Online programma's

Niet direct maar je kunt wel via de Q&A secties van elk programma, besloten Facebook groepen en LIVE Q&A webinars je vragen stellen aan Michael.

Na aankoop heb je 12 maanden toegang tot een online programma.

Je kunt je wachtwoord resetten en je gebruikersnaam naar je toegestuurd krijgen. Klik hier om dit te doen.

Je krijgt voor elke aankoop van een online programma ook voor slechts 1 persoon toegang. Dit geldt ook voor de besloten Facebook groepen.

Inloggen als je voor maart 2019 een programma hebt gekocht. 

Inloggen Roadmap zomer 2019 en later. 

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl met jouw Voornaam + Achternaam + Email en een printscreen van de foutmelding die je krijgt en we helpen je graag verder

Overige vragen

Wij doen geen advies met betrekking tot coaching omdat iedere situatie uniek is. Je kunt het beste zelf je onderzoek doen om te kijken wie en welke coachingsmethode bij jou past.

Wil je meer weten over ons beleid? Bekijk dan onze Algemene VoorwaardenPrivacy, of Disclaimer

Na je bestelling duurt het gemiddeld 1 tot 3 werkdagen voor je deze ontvangt.

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl