Contact ons support team

Veelgestelde vragen hebben alvast voor je beantwoord in onze Vraag & Antwoord sectie.
Specifieke vragen over onze programma’s en events kun je stellen ons ons support team. 

Vragen beantwoorden we in Q&A webinars en in onze podcast. Stel je vraag voor de Podcast. 

Meditation Moments
Heb je een vraag betreffende de app Meditation Moments? Neem dan contact op met contact@meditationmoments.com

Tip! Veel antwoorden vind je ook bij de veel gestelde vragen. Support Team Heb je vragen over een bestelling of over één van onze programma’s of events:

  • Maximum Potential (tweedaagse masterclass)
  • Your Roadmap to Success & Happiness (online programma)
  • Think and Grow Rich (online programma)
  • Gratis video cursus Design Your Own Life
  • Boeken en luisterboek

E-mail: support@michaelpilarczyk.nl Vermeld hierbij je Voornaam + Achternaam + Programma/product waar je vraag over gaat. Meditation Moments Heb je een vraag betreffende de app Meditation Moments? Neem dan contact op met contact@meditationmoments.com  

Heb je een vraag betreffende de app Meditation Moments? Neem dan contact op met contact@meditationmoments.com

MEDIA AANVRAGEN Heb je een media verzoek? Stuur dan een email: contact@michaelpilarczyk.nl Vermeld hierbij je Voornaam + Achternaam + Naam organisatie + concreet jouw voorstel.

SUCCES VERHALEN Onze missie is om mensen te helpen: join the movement for a healthy, wealthy, happy life. Als jij door deelname aan onze programma’s een grote positieve verandering in je leven hebt gerealiseerd, deel dan je verhaal! Stuur ons een mail: contact@michaelpilarczyk.nl

Waar reageren wij niet op

Wij krijgen veel mail en verzoeken of we ‘even’ ergens naar willen kijken. Wij leven graag ons mooiste leven en dat bestaat niet uit het lezen van tientallen mailtjes. We reageren niet op:

Ik geef geen 1-op-1 coaching of advies via de mail. Ik reageer niet op persoonlijke vragen.
Vragen beantwoorden we in Q&A webinars en in onze podcast. Stel je vraag voor de Podcast. 

Wij hebben geen interesse in samenwerkingen. Wij houden alle focus op onze eigen activiteiten.
Wij zijn niet beschikbaar voor afspraken.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen over events, programma’s, tickets en andere zaken. 

Algemene informatie

Helaas staat mijn agenda het momenteel niet toe om mensen individueel te coachen. Maar wees gerust: er staat online meer dan genoeg informatie in de vorm van podcasts, artikelen en video’s om je te helpen op elk gebied van je leven.

Nee dit is niet mogelijk. Via exclusieve programma’s krijg je wel de mogelijkheid om via bijvoorbeeld besloten Facebook groepen jouw vragen aan Michael te stellen.

Bedankt voor je interesse! Op dit moment werken we met een goed team en zoeken we geen andere samenwerkingen.

 

Helaas laat mijn agenda het niet toe om je individueel te adviseren. Mijn beste advies? Gebruik je verstand en volg je hart.

 

Live events

Bekijk onze agenda voor een volledig overzicht van onze events.

Bekijk onze agenda voor de exacte tijden en dagen van elk event.

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl met je Voornaam + Achternaam + Emailadres van je aankoop en het verzoek om je ticket om te boeken naar een eerst volgend event in dezelfe categorie.

Zeker niet! Iedereen is welkom en jong geleerd is oud gedaan. Senioren zijn ook van harte welkom!

 

Op locatie vind je een garderobe. Let wel op: deze zijn niet beveiligd en wij nemen geen verantwoordelijkheid voor het verlies van eventuele jassen en/of kostbare items.

Hoewel niet bij elk event eten inbegrepen is zul je, bij een event waar dit wel het geval is, ook gerust kunnen mee eten. Wij houden altijd rekening met gluten-intolleranties, vegans en vegetariërs.

Voor alle events zijn zitplaatsen aanwezig.

Wij werken met positieve, open-minded mensen in ons Mastermind team op een vrijwillige basis. Als jij jezelf hierin herkent en ons graag wilt ondersteunen tijdens een live event stuur ons dan een mail: contact@michaelpilarczyk.nl

Ticket informatie

Je kunt hier via onze site ticket(s) bestellen voor onze events.

 

Je ticket kun je direct downloaden in de link die je hebt ontvangen op het email adres waarmee je jouw ticket(s) hebt besteld. Dit is een email met een bevestiging van jouw aankoop, onderin staat een download link. Kun je hem alsnog niet vinden? Stuur dan een email: contact@michaelpilarczyk.nl met je Voornaam + Achternaam + Emailadres en het event waarvoor je jouw ticket nodig hebt.

 

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl met je Voornaam + Achternaam + Emailadres en het event waarvoor je jouw ticket nodig hebt.

Zoals aangegeven in onze Algemene Voorwaarden kun je in dit geval verzoeken om voor hetzelfde event later dat jaar jouw ticket om te boeken. In dit geval rekenen wij €25,- omboekingskosten.

 

Dit is alleen mogelijk wanneer je jouw Voornaam + Achternaam + Email naar ons mailt (contact@michaelpilarczyk.nl) met dit verzoek. Vergeet ook niet Voornaam + Achternaam + Email van degene die in jouw plaats komt te vermelden in deze email.

Mindervaliden/slechthorenden

Jazeker! In dit geval reserveren we een plek voor je in de zaal waardoor je niets mist en alles kunt volgen.

Indien je in verband met je gezondheid niet zeker weet of je een event kunt bijwonen stuur ons dan een mail: contact@michaelpilarczyk.nl en vermeld hierbij je Voornaam + Achternaam + Email + Vraag.

Online programma’s

Je kunt hier een overzicht bekijken van onze online programma’s.

Er is geen vaste volgorde maar we adviseren je om te starten met de gratis cursus.

Niet direct maar je kunt wel via de Q&A secties van elk programma, besloten Facebook groepen en LIVE Q&A webinars je vragen stellen aan Michael.

Na aankoop heb je 12 maanden toegang tot een online programma.

Je kunt je wachtwoord resetten en je gebruikersnaam naar je toegestuurd krijgen. Klik hier om dit te doen.

Je krijgt voor elke aankoop van een online programma ook voor slechts 1 persoon toegang. Dit geldt ook voor de besloten Facebook groepen.

Je kunt hier inloggen in onze online leeromgeving.

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl met jouw Voornaam + Achternaam + Email en een printscreen van de foutmelding die je krijgt en we helpen je graag verder

Overige vragen

Wij doen geen advies met betrekking tot coaching omdat iedere situatie uniek is. Je kunt het beste zelf je onderzoek doen om te kijken wie en welke coachingsmethode bij jouw past.

Wil je meer weten over ons beleid? Bekijk dan onze Algemene VoorwaardenPrivacy, of Disclaimer

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl met jouw Voornaam + Achternaam + Email en je verzoek om deze nogmaals te ontvangen.

Wij kunnen je geen technisch advies geven en dit dien je zelf uit te zoeken. Je ontvangt na aankoop MP3 bestanden die afhankelijk van je besturingssysteem (Apple/Android) moet converteren naar een leesbaar format voor je Iphone/Ipad/ander apparaat.

Na je bestelling duurt het gemiddeld 3 tot 5 werkdagen voor je deze ontvangt. Dank voor je geduld!

Stuur ons een email: contact@michaelpilarczyk.nl