Boeken

Master Your Mindset

Master Your Mindset (herziene uitgave november 2020) gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Michael Pilarczyk schreef op basis van zijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Prijs: €21,95

Notitieboekje

Een prachtig notitieboekje met schrijflijnen (207 pagina’s). Passend bij het boek Master Your Mindset. Met inspirerende quotes onderaan de pagina’s. 

Prijs: €14,95

The Science of getting Rich

Nieuwe Nederlandse bewerking door Michael Pilarczyk. De wetenschap van rijk worden gaat over veel meer dan geld. Het gaat over rijkdom in een bredere betekenis. Wallace D. Wattles ontdekte een methode die leidt tot financiële en spirituele rijkdom.

De inhoud van The Science of Getting Rich is allerminst achterhaald. En deze hedendaagse bewerking zal je een andere kijk geven op succes en geluk in je leven. Dit boek bevat een handleiding in het toepassen van de wetenschap van aantrekking en creatie. Met een uitgebreide inleiding door Michael Pilarczyk.

Prijs: €14,95

Rijkste man van Babylon

Nieuwe Nederlandse bewerking door Michael Pilarczyk. Wat is het geheim voor een rijk leven? Het heeft niet uitsluitend te maken met afkomst, geluk en intelligentie. Er zijn veel rijke mensen die hun school nooit hebben afgemaakt. Zo zijn er ook hoogopgeleiden die weinig geld verdienen. Waar ligt dat aan? Wat maakt het verschil? Hoe zit dat met jou? Verlang jij ook naar iets meer geld en vrijheid

De rijkste man van Babylon legt op eenvoudige en praktische wijze de gouden regels uit voor rijkdom en welvaart. Arkad was die rijkste man van het oude Babylon.

Prijs: €14,95

Think and Grow Rich

Think and Grow Rich (1937), het boek dat miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Ontdek de werkelijke strategie voor succes. Nieuwe Nederlandse bewerking door Michael Pilarczyk.

Boek Think and Grow Rich Nederlands Michael Pilarczyk

Prijs: €21,90

Think and Grow Rich (luisterboek)

Think and Grow Rich luisterboek
Het luisterboek van Think and Grow Rich ingesproken door Michael Pilarczyk. Ontdek de geheimen voor succes. Dit Luisterboek is onderdeel van onze Meditation Moments App (premium). 

Dansen in de Hemel

Een aangrijpend verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan.

Boek Dansen in de Hemel Michael Pilarczyk

Prijs: €15,00