Boeken

Master Your Mindset

Meer dan 200.000 lezers 

Master Your Mindset (herziene uitgave november 2020) gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Michael Pilarczyk schreef op basis van zijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Met meer dan 200.000 lezers is Master Your Mindset een bestseller en staat al twee jaar in de Bestseller 60 van Nederland. Meer dan 700 lezers schreven een review en wij ontvingen duizenden e-mails met reacties wat dit boek heeft betekend voor velen. Een boek vol lessen over levenskunst. Master Your Mindset beschrijft niet alleen theoretische visies maar biedt ook praktische handvatten, waaronder een gericht twaalfstappenplan. 

Prijs: € 21,95

Je Bent Zoals Je Denkt


Je Bent Zoals Je Denkt legt uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Zoals je denkt, zo zal je zijn en zal je leven zich vormen. Door je eigen denkwijze beter te begrijpen, zal je in staat zijn meer te leven zoals jij dat graag wilt.

Dit boek is geïnspireerd door twee klassiekers: As A Man Thinketh van James Allen (1903) en The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles (1910), aangevuld met eigen visies en inzichten van Michael Pilarczyk. Maar het belangrijkste waar dit boek over gaat is: leven in verbinding met De Bron.

‘Er is iets wat ons in leven houdt. Iets wat ons laat ademen, wat ons hart laat kloppen. Iets wat de natuur laat groeien, wat de zon doet opkomen. Dat iets, het iets met vele namen, daarover gaat dit boek.’

Prijs: € 17,95

Think and Grow Rich

Think and Grow Rich (1937), het boek dat miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Ontdek de werkelijke strategie voor succes. Nieuwe Nederlandse bewerking door Michael Pilarczyk.

Prijs: € 17,95

luisterboeken

Alle boeken van Michael ingesproken door Michael zelf staan in de Meditation Moments App voor premium members.  

 

Notitieboekje

Een prachtig notitieboekje met schrijflijnen (207 pagina’s). Passend bij het boek Master Your Mindset. Met inspirerende quotes onderaan de pagina’s. 

Prijs: € 14,95

Dansen in de Hemel

Een aangrijpend verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan.

Boek Dansen in de Hemel Michael Pilarczyk

Prijs: € 12,50

Het geheim van levenskracht

Het Geheim van Levenskracht geeft je praktische tips waarmee je optimaal gebruik kan maken van de onuitputtelijke bron van levensenergie. In dit boek legt Rajshree Patel uit hoe jij, in je drukke bestaan, toegang krijgt tot je onbegrensde potentieel. Ze neemt je mee op een interessante reis van zelfontdekking. Door de waardevolle kennis uit dit boek te overdenken én in de praktijk te brengen, zal alles in je leven makkelijker gaan. Voorwoord en vertaling door Michael. 

Prijs: €21,95

Rijkste man van Babylon

Nieuwe Nederlandse bewerking door Michael Pilarczyk. Wat is het geheim voor een rijk leven? Het heeft niet uitsluitend te maken met afkomst, geluk en intelligentie. Er zijn veel rijke mensen die hun school nooit hebben afgemaakt. Zo zijn er ook hoogopgeleiden die weinig geld verdienen. Waar ligt dat aan? Wat maakt het verschil? Hoe zit dat met jou? Verlang jij ook naar iets meer geld en vrijheid

De rijkste man van Babylon legt op eenvoudige en praktische wijze de gouden regels uit voor rijkdom en welvaart. Arkad was die rijkste man van het oude Babylon.

Prijs: €14,95