De inschrijving voor het Your Roadmap programma 2022 is gesloten.

Je kan je aanmelden voor de wachtlijst. Indien er een plek beschikbaar komt, laten we het aan je weten.

Ben Jij Klaar Om Je Mooiste Leven te Creëren?

Geef Meer Betekenis Aan Wie Je Bent En Leef Een Zinvol Leven

Dit programma Start Donderdagavond 20 Januari met Een 3 Dagen Live Online Event

Video afspelen

45 uur

TRAINING IN 4 MAANDEN

20 jan 2022

STARTDATUM PROGRAMMA

Je wilt een gelukkig, gezond en plezierig leven. Je hebt dromen die je wilt waarmaken. Je wilt meer tijd voor jezelf, meer balans in je leven, je bedrijf succesvoller maken, je droomhuis, of misschien financiële vrijheid.

Toch is er vaak iets wat je tegenhoudt.

Vrijwel altijd zijn dat belemmerende overtuigingen en emoties, negatieve gedachten, onzekerheid, stress en gedoe. Dit soort dingen kunnen je onrustig maken. Je raakt vermoeid, geirriteerd of zelf boos. Je ziet je dromen vervagen, omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen.

Hoe dan?

De vragen stapelen zich op en de antwoorden blijven zoek. Door de chaos in je hoofd verlies je de controle over je leven. En of je nu dertig bent of vijftig, ondernemer, student, miljonair, leraar, techneut, schilder, zorgmedewerker, of advocaat, van tijd tot tijd hebben we hier allemaal wel eens last van. Heb jij ook af en toe het gevoel dat je gewoon niet meer weet wat je moet doen?

Hoe zou het zijn als je echt zou kunnen leven zoals jij dat wilt?

Jij bent de ontwerper van je bestaan. Ook al hebben we op dit moment te maken met uitzonderlijke omstandigheden. Het is aan jou hoe je er mee omgaat. Daarvoor zul je een sterke persoonlijkheid moeten zijn. Iemand die zich niet snel laat ontmoedigen en afleiden door wat er in de wereld om je heen gebeurt.

En dat is precies wat we doen tijdens YOUR ROADMAP.

Een levensveranderend programma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals duizenden mensen al hebben ervaren. Je krijgt inzicht in waarom je de dingen doet die je doet, wat je belangrijke persoonlijke waarden zijn en waar je gedachten en gedrag vandaan komen. Je zult ontdekken hoe je meer voldoening kunt behalen op de belangrijkste gebieden van je leven.

Ik zal je leren hoe je meer vanuit je innerlijke kracht kunt leven.

Dit krijg je er allemaal bij

3 Dagen Online LIVE Event

Beleef deze 3 dagen interactieve online experience, waarbij we direct contact hebben met elkaar. Donderdagavond 20 januari van 20.00 tot 22.00 uur, vrijdag 21 en zaterdag 22 januari van 13.30 tot 22.00 uur (met pauzes).

€ 5.676,- aan Extra Bonus Materiaal

Deze enorme waarde krijg je erbij als bonus. O.a. Naast alle video’s een compleet audio programma van Your Roadmap (download). Gastcolleges van Duco Kanij, Rajshree Patel, Richard de Leth en Dan Peña. Deze extra video’s zullen je zeker helpen naar jouw mooiste leven. 

3 Exclusieve Live Q&A Sessies

We doen 3 exclusieve Live Q&A sessies waarin je ons vragen kan stellen. Dit doen we op een interactieve manier, waarbij je direct contact hebt met ons. Deze sessies zijn bijzonder leerzaam en zullen je waardevolle inzichten geven. 

Maak Kennis
met Je Trainers

Maak Kennis met Je Trainers

Michael & Cindy

Het leven is niet alleen rozengeur en maneschijn. Ik spreek uit eigen ervaring. Ook ik heb veel gedoe gehad, zowel zakelijk als privé. Ik liep vast in mezelf, ik verloor al mijn geld, ik leefde ongezond en ik was ongelukkig. Ik ontmoette echter coaches die mij inzichten gaven en mij op weg hielpen; mentaal, spiritueel, zakelijk en financieel.

Op mijn negenentwintigste slaagde ik erin een miljoenenbedrijf op te bouwen en te verkopen. Ik schreef drie bestsellers en richtte samen met Cindy de Meditation Moments app op, met nu wereldwijd 600.000 gebruikers.

Cindy en ik hebben al vele duizenden mensen op weg mogen helpen naar hun mooiste leven.

Gepubliceerd In

Michael met zijn boeddhistische leraar Tulku Lobsang
Kukuru podcast met Giel Beelen
On stage met
Rajshree Patel
Te gast op Guthrie Castle bij Mr. Dan Peña
Michael en Cindy tijdens Maximum Potential Live

Wat anderen zeggen over Michael

Giel-Beelen
"Michael opende de deur naar zelfontwikkeling"
"Master your mindset was voor mij het eerste boek sinds m’n schooltijd dat ik las en Michael heeft daarmee de eerste deur geopend voor mijn actieve reis in zelfontwikkeling. En ik luister meer naar hem dan ooit! Niet meer via de radio maar die fijne meditation moments app 😉 Zonnegroet, Giel."
Giel Beelen
Presentator, host kukuru
Mathijs-Vrieze
"Door Michael ben ik een gelukkiger mens geworden"
"Michael heeft mij de inzichten gegeven die ik op dat moment nodig had. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en ben meer gaan luisteren naar mijn intuïtie. Met als resultaat dat ik een gelukkiger mens ben geworden en nu een leven vol plezier, verbinding en creativiteit leef. Onlangs zijn we verhuisd naar een droomplek op zonnig Mallorca om meer vrijheid te ervaren en te genieten van wat wij belangrijk vinden."
Mathijs Vrieze
Ondernemer, tv-kok, coach
Mariekevanmeijeren
"Michael spreekt tot je hart en ziel"
“Wat een man. Eentje waarvan de ziel stevig is in gevestigd zodat de woorden die hij spreekt ook daadwerkelijk in je hart en ziel terecht komen. Dat, wat in mijn inzien ook de bedoeling is van inspireren, spreken en het bewegen van mensen. Hij is een voorbode voor een grotere en diepere ontwaking van deze tijdsgeest en hij draagt hem met charme, lichtheid en verantwoordelijkheid. Zoals het is. Zoals het hoort te zijn.”
Marieke van Meijeren
Oprichter De Bewustzijn School
7V7A1471 HR
"Michael is wat mij betreft de meest toonaangevende mindset coach van Nederland."
“Zijn programma’s zijn effectief, high-end en doordacht, maar toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is Michael altijd bereid om andere ondernemers te helpen in het behalen van hun missie.”
Robert de Vries
Directeur Sprekersbureau Quality Bookings
Robert-Bridgeman
"Michael is in mijn ogen een held"
"Hij heeft bewustwording en spirituele ontwikkeling voor een groot publiek beschikbaar gemaakt in Nederland door zijn down to earth aanpak. Michael biedt ontwakende mensen heldere en concrete stappen waarmee ze zichzelf kunnen openen en hun leven opnieuw kunnen inrichten. Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één."
Robert Bridgeman
Modern mystic, author, healer, docu-filmmaker, entrepreneur
Richard-de-Leth
"Michael leert je essentiële principes om beter te denken"
"De kwaliteit van je gedachten bepaalt de kwaliteit van je leven. Gedachten zijn zelfs belangrijker dan de invloed van de leefomgeving, want je gedachten bepalen in welke omgeving je leeft. Michael leert je essentiële principes om beter te denken en hiermee je levenskwaliteit radicaal te verbeteren. Hij weet je als geen ander te raken, en je uit te dagen om je mooiste leven te leven. Het is kortom de beste investering die je in jezelf kunt doen. Aanrader!"
Richard de Leth
Owner OERsterk & Vitaily Supplements BV
7V7A1471-HR-scaled-1
“Michael is wat mij betreft de meest toonaangevende mindset coach van Nederland. Zijn programma’s zijn effectief, high-end en doordacht, maar toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is Michael altijd bereid om andere ondernemers te helpen in het behalen van hun missie.”
Robert de Vries
Directeur Sprekersbureau Quality Bookings
Roy-Martina
"Michael Pilarczyk is one of the most inspirational trainers I know. His practical approach on mindset & entrepreneurship has inspired thousands of up and coming entrepreneurs and achievers to take their lives in new directions. I’ve had the pleasure to meet him and feel his integrity, his desire to uplift people and give them practical tools to create the success they desire. His never ending quest for being the best he can be inspires me each time I hear him speak! I recommend him wholeheartedly!"
Dr. Roy Martina
MD , Inner Game Business Coach
Robert-Bridgeman
"Michael is in mijn ogen een held. Hij heeft bewustwording en spirituele ontwikkeling voor een groot publiek beschikbaar gemaakt in Nederland door zijn down to earth aanpak. Michael biedt ontwakende mensen heldere en concrete stappen waarmee ze zichzelf kunnen openen en hun leven opnieuw kunnen inrichten. Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één."
Robert Bridgeman
Modern mystic, author, healer, docu-filmmaker, entrepreneur
Richard-de-Leth
"De kwaliteit van je gedachten bepaalt de kwaliteit van je leven. Gedachten zijn zelfs belangrijker dan de invloed van de leefomgeving, want je gedachten bepalen in welke omgeving je leeft. Michael leert je essentiële principes om beter te denken en hiermee je levenskwaliteit radicaal te verbeteren. Hij weet je als geen ander te raken, en je uit te dagen om je mooiste leven te leven. Het is kortom de beste investering die je in jezelf kunt doen. Aanrader!"
Richard de Leth
Owner OERsterk & Vitaily Supplements BV

Leven zoals jij dat zou willen

Stel je eens voor dat je meer zou kunnen doen wat je leuk vindt, En dat je minder hoeft te doen waar je niet blij van wordt. Hoe zou het zijn als je minder stress hebt en meer rust, minder gedoe, zodat je meer kan genieten? Hoe zou het zijn als je écht kan gaan leven, zoals jij dat zou willen?

Jij bent de designer, de schepper, de schrijver van jouw bestaan. Ook al hebben we momenteel te maken met uitzonderlijke omstandigheden. Het is aan jou hoe jij ermee omgaat. En daarvoor zal je een krachtige persoonlijkheid moeten zijn. Iemand die zich niet zo snel uit het veld laat slaan. Iemand die zich niet zomaar laat afleiden door wat er in de wereld om je heen gebeurt. 

En dat is exact wat we doen tijdens YOUR ROADMAP. Een Life Changing Programma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals duizenden mensen al hebben ervaren. Je krijgt inzicht in waarom je de dingen doet die je doet, wat jouw belangrijke persoonlijke waarden zijn en waar je gedachten en je gedrag vandaan komen. Je gaat ontdekken hoe je op de belangrijkste gebieden in je leven meer voldoening gaat behalen. In de manier hoe je omgaat met jezelf, de mensen om je heen, je gaat meer diepgang ervaren in je relatie, je gaat gezonder leven, je gaat meer plezier ervaren in wat je doet, meer zakelijk meer succes behalen, en dat alles door meer helderheid en rust in je hoofd te creëren. Ik ga je leren hoe je meer kan leven vanuit je innerlijke kracht.

Schrijf je eigen Masterplan for life

Wanneer neem je nog echt de tijd voor jezelf. Om na te denken over wat je aan het doen bent, wat je doet met je tijd. Om een plan te maken voor de komende maanden, het komende jaar. Na YOUR ROADMAP heb je een concreet en praktisch stappenplan, hoe jij invulling kan gaan geven aan jouw mooiste leven.

Wat ga je leren

Door mee te doen met dit programma zul je antwoorden vinden op enkele van de grootste levensvragen, over persoonlijk en zakelijk succes, gelukkig zijn, waardevolle relaties, gezonder leven en nog veel meer.

Leven Vanuit Je Eigen Kracht

Wij doen persoonlijke analyses zodat je meer inzicht krijgt in jezelf. Je zult niet meer zo snel geraakt worden door kritiek van anderen en je zult je leven leiden op basis van je eigen leefregels. Dat is persoonlijk leiderschap.

Overwin Je Beperkende Overtuigingen

Iets houdt je tegen, maar wat? We onderzoeken waar je blokkades zitten, je leert beperkende overtuigingen te herkennen, hoe je ze kunt doorbreken en kunt omzetten in een mindset voor succes.

Omgaan Met Emoties

Emoties kunnen je soms in de weg zitten. Je emoties leren begrijpen en ermee kunnen omgaan geeft je veel vrijheid en meer plezier in je dagelijks leven.

Ontdek De Kracht Van Je Gedachten

Ontdek hoe je gedachten alle resultaten in je leven beïnvloeden. Leer hoe je helderheid kunt krijgen door doelgerichte vragen te stellen. Op deze manier zul je in staat zijn om je persoonlijke besturingssysteem te herprogrammeren voor succes.

Meer Balans In Je Leven

Krijg inzicht in hoe je meer balans creëert in je leven. Leer hoe je je tijd beter kunt indelen, bewuster kunt leven en je beter kan omgaan met relaties.

Rust In Je Hoofd

Hoe krijg je meer rust in je hoofd in deze onrustige wereld? Wij weten dat meditatie en mindfulness belangrijk zijn voor iedereen. Niet alleen om je gemoedsrust te geven, maar ook helderheid, focus en een groter gevoel van levensgeluk.

Actie Ondernemen

Zonder actie geen resultaat. Er verandert niets als jij niet in actie komt. Je hebt misschien ideeën en dromen, maar hoe zet je die om in realiteit? Na dit programma ben in staat om effectieve actie te ondernemen en blijvende verandering te realiseren. Doen is het wondermiddel!

Succesvol Ondernemerschap

Leiderschap, psychologisch inzicht, communicatievaardigheden en het ontwikkelen van een visie zijn cruciale vaardigheden voor elke ondernemer. YOUR ROADMAP biedt je de strategie om uit te vinden wat voor type ondernemer je wilt zijn en hoe je daarmee een bedrijf succesvol kan maken.

Waar Je Het Allemaal Voor Doet

Is er iets in je dat zegt dat er meer is. Ontdek je diepste verlangens en verbind jezelf met wie je vanbinnen bent als persoon. Dit programma zal je helpen een duidelijke richting te bepalen voor je leven.

Programma inhoud

Maak een Roadmap naar Jouw Mooiste Leven

Your Roadmap is een uniek online programma op het gebied van zelfontwikkeling, mindset, zelfbewustzijn en persoonlijk succes. Met live masterclasses, live Q&A-sessies waarin je ons vragen kan stellen, coaching gesprekken, video- en audiolessen en werkboeken.

We kijken naar de kwaliteit van jouw huidige leven op basis van een persoonlijke analyse: waar loop je nu tegenaan, waarin wil je jezelf verbeteren en hoe doe je dat? Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Welke doelen wil je behalen op de belangrijkste gebieden in je leven? Deze en andere vragen gaan we met je beantwoorden.

Wij begeleiden je op weg naar jouw mooiste leven.

 • Dag 1: Donderdag 20 januari 20.00 – 22.00
  Introductie + Het begin van jouw mooiste leven + Succes en geluk
 • Dag 2: Vrijdag 21 januari 13.30 – 22.00
  Persoonlijke waarden + Gedragspatronen
 • Dag 3: Zaterdag 22 januari 13.30 – 22.00
  Belemmerende gedachten + Wat wil je echt
 • Zelfanalyse: jezelf beter leren kennen
 • Eigenwaarde en zelfvertrouwen
 • De kracht van goede vragen stellen
 • De filosofie voor succes en geluk
 • Verbeter je communicatievaardigheden
 • Waarom is een hoog energieniveau belangrijk
 • Hoe krijg je meer balans in je leven
 • Stel je persoonlijk statuut op
 • Je persoonlijke besturingssysteem
 • De kracht van je gedachten
 • Angst is een gedachte
 • Rust in je hoofd
 • Mindfulness en meditatie
 • Liefde , geluk en innerlijke rust
 • Invulling geven aan jouw mooiste leven. Hoe ziet het eruit en wat is daarvoor nodig?
 • Volg je verlangen 
 • De wet van zaaien en oogsten
 • What you imagine you become
 • Oorzaken van mislukking
 • De routekaart naar succes en geluk
 • De 12-stappenstrategie stap 1-6
  Deze strategie leidt tot bewezen succes op elk gebied in je leven.
 • De 12-stappenstrategie stap 7-12
 • Werk je eigen stappenplan uit om je doelen te behalen. 

Het einde van het programma sluiten we af met een knallend online live event. We kijken naar de belangrijke zaken van het programma. We doen Q&A’s waarin je vragen kunt stellen. En we zorgen dat je invulling kunt geven aan jouw persoonlijk roadmap. 

 

 • Dag 1: Donderdag 19 mei 20.00 – 22.00
 • Dag 2: Vrijdag 20 mei 13.30 – 22.00
 • Dag 3: Zaterdag 21 mei 13.30 – 22.00

Dit zijn de data van alles LIVE sessies. 

Donderdag 20 januari 20.00 – 22.00

Vrijdag 21 januari 13.30 – 22.00

Zaterdag 22 januari 13.30 – 22.00

Donderdag 17 februari 20.00 – 22.00

Donderdag 24 maart 20.00 – 22.00

Donderdag 21 april 20.00 – 22.00

 

Donderdag 19 mei 20.00 – 22.00

Vrijdag 20 mei 13.30 – 22.00

Zaterdag 21 mei 13.30 – 22.00

Wat deelnemers zeggen
over het programma

Wat deelnemers zeggen over het programma

Meld Je Vandaag Aan En Ontvang Deze Bonus

Bonus #1

3 Exclusieve Live Q&A Sessies

T.w.v. € 3.000,-

Cindy en ik doen 3 exclusieve Live Q&A sessies waarin je alle vragen kunt stellen die gerelateerd zijn aan het programma. Deze Q&A sessies duren ongeveer 2 uur en je kunt later ook de replay bekijken wanneer je wilt.

Bonus #2

Toegang Audiolessen (Onbeperkt)

T.w.v. € 1.000,-

Een compleet audioprogramma! De audiofiles van elke les kan je downloaden, zodat je altijd toegang hebt tot de audioversie van dit programma. Makkelijk om af te spelen op je mobiel, op je iPad of computer.

Bonus #3

Workshop Gezonde Leefstijl door Richard de Leth

T.w.v. € 149,-

Richard de Leth is de auteur van 7 bestsellers over een gezonde leefstijl. Wat kun je doen om je energieniveau hoog te houden? Wat kun je doen voor een sterk immuunsysteem? Waar moet je op letten als je gezond wilt leven? Richard vertelt er alles over in deze extra masterclass.

Bonus #4

Maximum Potential Masterclass met Dan Peña & Q&A

T.w.v. € 1.000,-

Dan Peña is mijn zakelijk mentor. Zonder deze man was ik nooit geworden wie ik nu ben. Mr. Peña was te gast tijdens Maximum Potential Live. Je ontvangt twee bonusvideo’s. Eén waarin ik een aantal vragen uit het publiek stel aan Dan Peña. Plus een extra masterclass over high performance success.

Bonus #5

Maximum Potential Workshop + Q&A met Rajshree Patel

T.w.v. € 299,-

Ik beschouw Rajshree als de grootste spirituele leraar van onze tijd. Rajshree Patel was te gast op Maximum Potential Live. Ik deed een Q&A met haar en ze geeft een prachtige mindfulness workshop die je als bonus krijgt.

Bonus #6

Gastcollege Duco Kanij

Duco Kanij is osteopaat en holistisch therapeut. Met zijn methode Kanij heeft hij wereldwijd al vele duizenden mensen geholpen. Duco en ik hebben lesgegeven op hogescholen en de universiteit. Duco zal een speciaal gastcollege geven over de relatie tussen emoties en lichamelijke en geestelijke klachten.  

Bonus #7

Coachinggesprekken

In dit programma deel ik enkele van mijn beste 1-op-1 coaching gesprekken die ik had met enkele deelnemers.

Bonus #8

Exclusieve theatervoorstelling
(online theater)

Vanuit onze eigen home theater, een nieuwe voorstelling. En jij bent er live bij! Datum wordt nog bekend gemaakt.

Twijfel je nog? Doe mee zonder risico

Uit onderzoek blijkt dat twijfelaars meestal te laat of verkeerd kiezen. Dat zou jammer zijn, want je kan meedoen met dit programma zonder risico. Als je alle lessen hebt gevolgd, de opdrachten hebt uitgevoerd, de vragen hebt beantwoord en je bereikt achteraf niet het gewenste resultaat, dan kun je je geld terugvragen.

Dit Is Wat Je Van Ons Krijgt

Je kan je aanmelden voor de wachtlijst. Indien er een plek beschikbaar komt, laten we het aan je weten.

Reviews van Eerdere Deelnemers

Veelgestelde Vragen

Video afspelen

Dit Your Roadmap programma is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en meer uit zichzelf wil halen. Het maakt niet uit of je 16 of 66 bent, het maakt niet uit wat je achtergrond is, er is voor iedereen iets te leren en je haalt eruit wat voor jou van toepassing is. Wat wel heel belangrijk is, is dat jij er écht voor wil gaan!

Lees vooral reviews van eerdere deelnemers om zelf te zien wat onze programma’s duizenden anderen hebben gebracht. Dit programma gaat over persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, effectieve communicatie, omgaan met emoties, omgaan met je energie, inspirerend leiderschap, persoonlijk meesterschap, energieniveau en zelfbewustzijn. Al deze eigenschappen zijn voor iedereen van groot belang.

En natuurlijk leven we momenteel in een onrustige wereld. Hoe ga je daarmee om? Hoe laat je je niet van je eigen pad af brengen? Hoe houd je focus op je doelen en hoe ga jij jouw mooiste leven invulling geven?

Door dit programma zal je veel meer inzicht krijgen in jezelf, waarom je doet wat je doet, wat je werkelijk wilt en hoe jij op jouw manier je mooiste leven kan gaan leven.

 • Live online event: 20 JAN (20.00-22.00), 21 JAN (13.30-22.00), 22 JAN (13.30-22.00)
 • 17 FEB (20.00-21.30): Live Q&A
 • 24 MRT (20.00-21.30): Live Q&A
 • 21 APR (20.00-21.30): Live Q&A
 • Live online event: 19 MEI (20.00-22.00), 20 MEI (13.30-22.00), 21 MEI (13.30-22.00)

Geen probleem. Na de livestream komt de video beschikbaar, dus die kan je bekijken wanneer je wilt.

Je ontvangt toegang tot de leeromgeving (Online Academy) met een persoonlijke inlogcode (die ontvang je van ons na aankoop). Het gehele programma is te volgen in onze besloten leeromgeving. Elke twee weken komt er een les beschikbaar. De live trainingen en Q&A’s zijn na de livestream ook terug te kijken tot 31 december 2022.

Je hebt misschien al eerder meegedaan met een van onze programma’s. Wat maakt dit Your Roadmap programma (2022) dan anders, of wat voegt het nog toe?

Ten eerste. Veel deelnemers doen meerdere malen, of soms elk jaar mee met een programma. Waarom? Omdat geen enkel programma hetzelfde is. Omdat je elke keer nieuwe dingen leert. Omdat je elke keer nieuwe inzichten krijgt. En omdat jij elke keer op een ander moment in je leven bent.

Maar dit programma is uniek vanwege de combinatie tussen videolessen en heel veel live interactie. We beginnen en eindigen met een lang online live event. En gedurende het programma doen we drie keer een live Q&A. We houden je scherp en zorgen dat jij je gestelde doelen gaat behalen.

En je mooiste leven gaan leven is niet iets wat je leert in een paar lessen. Je bent niet klaar na een paar weken. Het is een doorlopend proces. En we zien dat alle deelnemers die elke keer weer meedoen, de meeste vooruitgang boeken.

En doordat we veel meer tijd hebben, kunnen we dieper ingaan op de onderwerpen die we behandelen.

Dit programma is te volgen in onze besloten Online Academy. Je hebt toegang tot en met 31 december 2022. Je kan alle video’s online bekijken. De video’s zijn niet te downloaden.

Alle audio’s van de videolessen kan je wel downloaden, zodat je die voor altijd tot je beschikking hebt. En de PDF werkboeken kan je ook downloaden.

Ja. We doen een aantal Q & A sessies. Hiervoor kan je vragen insturen. We maken een selectie uit de vragen.
Tijdens de live events en de Q&A’s is het mogelijk dat we je uitkiezen om met je te praten of een vraag van je te beantwoorden. Niet iedereen krijgt dus een persoonlijk gesprek. Additioneel neem ik wel een aantal coachingsgesprekken op met mensen die ik zelf selecteer. Audiofiles van die coachingsgesprekken komen beschikbaar in de Online Academy.
Nee, dat hoeft niet. Je mag zelf kiezen of je alles wilt volgen of niet. Je hebt toegang tot alle lessen tot en met 31 december 2022, dus je hebt alle tijd om het volledige programma te volgen. Maar het is aan jou welke onderdelen je wel en niet wilt meedoen.
Master Your Mindset is denk ik een waardevol boek dat je heel veel inzichten kan geven. En als je doet wat ik schrijf, kan het je heel veel brengen. Maar het is net als een boek lezen over pianospelen, of pianoles nemen van een bekwame leraar. Over sommige dingen kan je veel leren uit een boek, denk aan autorijden, skiën, of piano spelen. Maar in de praktijk, door les te nemen, ga je het veel beter begrijpen en zal je het sneller op de juiste manier kunnen toepassen. Het boek is wel een goede leidraad voor dit jaarprogramma.

Je investering in dit programma kun je opvoeren als studiekosten. Vraag je financieel adviseur hoe dit in jouw specifieke situatie van toepassing is. Ben je ondernemer dan valt de aankoop van het programma onder zakelijke kosten. De investering is inclusief 21% btw die je als ondernemer natuurlijk kunt terugvorderen.

Hoeveel tijd je ermee bezig wilt zijn is helemaal aan jezelf. Natuurlijk volg je de live lessen (of die kan je later terugkijken). Het programma bestaat verder uit meerdere videolessen, die je kan bekijken wanneer je zelf wilt. Bij alle lessen ontvang je ook veel vragen en opdrachten in de (pdf) werkboeken. Wij adviseren om minimaal 1,5 tot 3 uur per week te besteden aan de lessen.

Het is niet toegestaan om het programma te verspreiden. De rechten behoren toe aan Mastermind Academy. Wanneer wij ontdekken dat het programma zonder toestemming wordt verspreid (op welke manier dan ook), zal je toegang tot het programma direct worden beëindigd. Elke deelnemer heeft een unieke toegangscode, dus het is eenvoudig te achterhalen of die onrechtmatig wordt gebruikt. Onrechtmatig gebruik zal leiden tot juridische consequenties en een financiële claim. Het is wel toegestaan om dit programma te volgen met je partner, maar jullie krijgen samen één inlog.

Dit Is Wat Je Van Ons Krijgt

Je kan je aanmelden voor de wachtlijst. Indien er een plek beschikbaar komt, laten we het aan je weten.

© Michael Pilarczyk - All Rights Reserved