Soms is het goed om lekker te ontspannen. En wat is er beter dan genieten van een inspirerende Netflix docu terwijl je tot rust komt?  Om je een voorzet te geven delen we onze top 10 inspirerende documentaires met je. Deze zijn allemaal beschikbaar op Netflix. Wat is jouw favoriete docu? Laat het ons weten via Instagram @mistermindset

Onze Top 10  inspirerende documentaires

1. The Defiant Ones

Ontdek het verhaal achter het succes van muziek legendes Dr Dre, Snoop Dogg, Tupac en vele anderen + het geweldige verhaal van Dr Dre en Jimmu Iovine van muziek producers naar de ontwikkeling van de koptelefoon Beats naar de verkoop aan Apple voor 3 miljard. MUST SEE!!

2. Jiro Dreams of Sushi

Een mooie docu over één man, Jiro, die zijn droom en passie najaagt en dat vol overgave doet. Dreams of Sushi!

3. Minimalism 

Wat is echt belangrijk in het leven? En wat heeft waarde? Daar laat deze docu je over nadenken. Een kritische blik wordt geworpen op onze materialistische manier van leven.

4. Cosmos

Cosmos laat je inzien hoe klein wij eigenlijk zijn als individu. Het geeft perspectief en laat prachtige beelden zien van de cosmos.

5. Trump: An American Dream 

Trump: An American Dream schets een portret van Trump. De docu geeft een kijkje in zijn persoonlijkheid, zijn achtergrond, levensfases en vooral: zijn strategie! Je kunt veel van hem vinden, en ondanks het feit dat hij geboren is in een gouden wieg, heeft ‘ie het toch tot het hoogste ambt in de wereld geschopt.

6. The Secret

The Secret geeft je als kijker inzicht en tools om Het Geheim te begrijpen en toe te passen in je eigen leven.

7. Story of God

Morgan Freeman gaat op ontdekkingsreis om vanuit verschillende religies te ontdekken waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan na de dood.

8. Avicii True Stories

Het bijzondere verhaal van één van de grootste DJ’s die ooit op de aarde heeft geleefd en uiteindelijk tragisch omkwam.

9. Forks Over Knives

Is het stoppen met vlees daadwerkelijk een verstandige keuze? Kies voor jezelf na het kijken van deze docu over voeding en gezondheid!

10. I’m Not Your Guru

Tony Robbins helpt tijdens één van zijn events verschillende mensen met belemmerende patronen.