We willen graag onze top 10 boeken voor persoonlijke ontwikkeling met je delen. We hebben de afgelopen jaren talloze boeken gelezen. Zelfs 15 minuten per dag loopt al snel op (zoals Michael ook aanraadt in zijn 5 Gouden Regels). Uiteindelijk zijn er maar een paar geweest die we keer op keer raadplegen. Wat is jouw favoriete boek? Laat het ons weten via Instagram @mistermindset

Michael: Mijn top 5 boeken voor persoonlijke groei

1. Think and Grow Rich

Think and Grow Rich (1937), het boek dat miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Ontdek de werkelijke strategie voor succes. Een nieuwe bewerking van Michael is beschikbaar.

2. As a Man Thinketh

Een klein boek waarin James Allen op poetische wijze de lezer wilt herinneren aan het feit dat hij de schepper is van zijn eigen leven door middel van zijn gedachten.

3. The 7 Habits of Highly        Effective People 

Een bijzonder boek geschreven door Stephen Covey waarin hij belangrijke lessen met de lezer deelt over transformatie en succes.

4. De Kleine Prins

Een magisch boek over een piloot die na een noodlanding de kleine prins ontmoet wie hem wijze en betoverende verhalen vertelt vol levenswijsheden.

5. The Way Of Zen

Filosoof en gedachtegoed leider Alan Watts legt in dit boek uit wat het Zen Boedhisme en Zen Toaisme is en welke lessen er liggen in die we kunnen toepassen op ons eigen leven.

Cindy: Mijn top 5 boeken voor persoonlijke groei

1. The Science of Getting Rich

Wallace Wattles schreef begin 20e eeuw deze klassieker over het vergaren van rijkdom en financiële overvloed. Hij laat de lezer inzien waarom dit belangrijk is en hoe de lezer zelf een welvarend leven kan opbouwen.

2. Een Nieuwe Aarde

Spiritueel auteur Eckart Tolle laat ons zien dat het vijf voor twaalf is voor de mensheid. Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving vol geluk.

3. De Wet van Aantrekking

In dit bijzondere boek wordt exact uitgelegd wat De Wet Van de Aantrekkingskracht is, hoe het werkt en hoe je jouw mooiste leven kunt realiseren door de principes toe te passen.

4. Scaling Up

Een Silicon-Valley klassieker waarin Verne Harnish uitlegt waarom sommige bedrijven snel ten onder gaan en anderen niet. Een aanrader voor ambitieuze ondernemers!

5. Inwijding

Inwijding geeft veel info over het denken en leven van de oude Egyptenaren en een goed beeld van de wetten van karma en reïncarnatie. Het boek gaat in op het menselijk lot.