Web
Analytics

TIJDELIJKE ACTIE

GOUDEN ZOMER PAKKET

 

LEES MEERBESTEL NU

Het Gouden zomerpakket!

De beste investering die je kunt maken is de investering in jezelf. Daarom hebben wij een tijdelijke actie voor je: het Gouden zomerpakket! 

Het pakket bestaat uit 3 inspirerende boeken, een luisterboek en de online masterclass Think and Grow Rich. Leer meer over geluk, geld en levenskunst. 

Dit zit er in het pakket:

Z

Online masterclass Think and Grow Rich (t.w.v. €99)

 

Z

Luisterboek Think and Grow Rich (t.w.v. €14,95)

 

Z

Boek #1: Master Your Mindset (t.w.v. €19,95)

 

Z

Boek #2: Think and Grow Rich (t.w.v. €21,90)

 

Z

Boek #3: Dansen in de Hemel (t.w.v. €15)

 

Deze actie verloopt over:

Je betaalt nu slechts €99,-
(waarde pakket: €172)

Think and Grow Rich = Nederlandse Editie

HEB JE NOG VRAGEN? KLIK DAN HIER.

Think and Grow Rich

Think and Grow Rich is een online programma op basis van het boek van Napoleon Hill (1937) dat miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Ontdek de succesformule. Inclusief 5 video’s en werkboek.

Normaal betaal je: €99,-

Think and Grow Rich luisterboek

Het luisterboek van Think and Grow Rich ingesproken door Michael Pilarczyk. Ontdek de geheimen voor succes. Je ontvangt downloadbare MP3-bestanden.

Normaal betaal je: €14,95

Master Your Mindset

Master Your Mindset gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze en hoe je die effectief kunt veranderen. Dit boek gaat over inzicht, zingeving, bewustzijn en het behalen van doelgerichte resultaten.

Normaal betaal je: €19,95

Think and Grow Rich

Think and Grow Rich (1937), het boek dat miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Ontdek de werkelijke strategie voor succes. Nieuwe Nederlandse bewerking door Michael Pilarczyk.

Normaal betaal je: €21,90

Dansen in de Hemel

Een aangrijpende verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan.

Normaal betaal je: €15,-

MEER OVER DE MASTERCLASS

THINK AND GROW RICH

Over Michael Pilarczyk

Ik ben Michael, mindset coach. Oprichter van Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes, begeleid ik mensen om alles uit dit leven te halen. Ik help mensen om hun belemmerende denkpatronen te doorbreken en bied nieuwe inzichten waarmee doelgericht resultaten behaald worden en dromen werkelijkheid kunnen worden.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je ons een mail sturen: contact@michaelpilarczyk.com

TIJDELIJKE

ZOMERACTIE

Wat is Think and Grow Rich?

Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het is een boek dat miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Ontdek de werkelijke strategie voor succes. Nieuwe Nederlandse bewerking door Michael Pilarczyk.

Is Think and Grow Rich in het Nederlands?

Ja, het is een Nederlandse bewerking.

Wanneer start het online programma?

Na aankoop kun je direct beginnen met het online programma (bestaande uit 5 video lessen van ongeveer 30 minuten). Je kunt de lessen bekijken waar en wanneer je wilt, vanaf je laptop, tablet of mobiel waar en wanneer je maar wilt.

Wanneer ontvang ik de boeken?

Na aankoop duurt het gemiddeld 1 tot 3 werkdagen voordat jouw bestelling zal arriveren. Indien je op vakantie gaat raden we je dus aan hier rekening mee te houden!