Michael Pilarczyk presenteert

DE PRINCIPES ACHTER
THINK and GROW RICH

SEPT 29 – 30 | OKT 1 

3 Live dagen + 1 jaar terugkijken

12 uur

Online live seminar

Nieuw Online

programma 2022

Bonus

+1 jaar terugkijken

Voor wie is dit seminar?

Wat moet je wel en niet doen om een rijk en succesvol bestaan op te bouwen. Of zoals ik het altijd zeg: wat kan en moet je doen om jouw mooiste leven te gaan leven. En wat is een rijk leven? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Je hoeft geen miljonair te zijn om je mooiste leven te kunnen leven, maar voldoende geld en inkomstenstromen zijn wel nodig voor een comfortabel leven. In dit nieuwe seminar ga ik je de principes vertellen over de denkwijze en het gedrag van mensen die rijk en succesvol zijn geworden, door iets op een bepaalde manier te doen.

DIT SEMINAR IS VOOR ONDERNEMENDE MENSEN DIE… 

 • meer geld willen verdienen
 • die financieel vrij willen worden
 • hun bedrijf willen laten groeien
 • visies willen horen op de economische vooruitzichten
 • een nog betere ondernemer willen worden
 • willen leren van ervaringsdeskundigen
 • de principes van think and grow rich willen toepassen

Het programma

DONDERDAG 29 september
20.00 – 22.00 Michael Pilarczyk | Masterclass

VRIJDAG 30 september
14.30 – 16.00 Michael Pilarczyk | Masterclass
16.00 – 16.30 Pauze
16.30 – 17.30 Willem Middelkoop | Financiële Markten 
17.30 – 18.00 Michael Pilarczyk | Masterclass
18.00 – 20.00 Pauze
20.00 – 22.00 Michael Pilarczyk | Q&A en Masterclass

ZATERDAG 1 oktober
14.30 – 16.00 Michael Pilarczyk | Masterclass
16.00 – 16.30 Pauze

16.30 – 17.30 Willem Middelkoop | Financiële Markten 
17.30 – 18.00 Michael Pilarczyk | Masterclass
18.00 – 20.00 Pauze
20.00 – 22.00 Michael Pilarczyk | Q&A en Masterclass

hoe bereid jij je voor op de toekomst?

We leven in een vreemde tijd waarin alles ineens veel duurder wordt. Er is economische en politieke onrust in de wereld, er is inflatie, je geld wordt minder waard, maar wat is er nu werkelijk aan de hand in de financiële wereld? Deskundigen voorspellen de grootste recessie ooit. Hoe bereid jij je voor op de toekomst? Hoe kan je jezelf minder afhankelijk maken van de omstandigheden en onvoorspelbare situaties? 

Michael Pilarczyk

Ondernemer & Personal Performance Coach
Michael Pilarczyk is al 30 jaar succesvol ondernemer.  Op basis van zijn eigen ervaring schrijft hij boeken en ontwikkelt hij lesprogramma’s voor ondernemende mensen die op zoek zijn naar kennis en inzichten voor meer financieel, zakelijk en persoonlijk succes. Als dj stond Michael aan de wieg van Radio 538. Hij richtte meerdere ondernemingen op en hij kocht en verkocht bedrijven. Volgens Quote behoorde hij in 2008 tot de meest vermogende en succesvolle ondernemers onder de 40 jaar. Na een sabbatical van 4 jaar op zijn zeiljacht richtte hij uitgeverij Invictus Publishing op en publiceerde zijn eigen boeken (450.000+ verkocht), waaronder Master Your Mindset. Samen met Cindy Pilarczyk-Koeman is hij oprichter van Mastermind Academy en van de Meditation Moments app.

Dit Seminar Gaat Over Geld en Succes

Gastspreker: Willem Middelkoop

Oprichter CDM Fund + besteller auteur
Willem Middelkoop is een ervaren expert en belegger op het gebied van goud en zilver en grondstoffen. Hij is oprichter en grootaandeelhouder van het Commodity Discovery Fund. Tevens is Willem auteur van zeven veelgelezen boeken over economie en financiële markten, waaronder De Big Reset. Zijn boeken zijn in 8 talen vertaald. Door zijn enorme kennis is Willem Middelkoop regelmatig te horen in de media en in podcasts.

Wat ga je leren

De Strategie Voor Rijkdom En Succes​

Er is een strategie, een bepaalde manier van denken en doen, waardoor sommige mensen keer op keer succes behalen en geld weten te verdienen. Het zijn wetten die beschreven staan in de boeken waarop dit seminar is gebaseerd. 

Overwin Je Beperkende Overtuigingen

Je wilt wel, maar iets houdt je tegen. Ontdek waar je blokkades zitten. Leer je beperkende overtuigingen te herkennen, hoe je ze kunt doorbreken en hoe je jouw overtuigingen kunt veranderen in een mindset voor succes.

Je Persoonlijke Besturingsysteem​

Hoe beïnvloeden je onderbewustzijn en je conditionering je gedachten, je gedrag en alle resultaten in je leven? Leer dit proces te begrijpen en je zal in staat zijn om je persoonlijke besturingssysteem te herprogrammeren voor succes.

De kracht van je gedachten

Jezelf rijk denken. Dat klinkt mooi en voor de meeste mensen ongeloofwaardig, totdat je de principes begrijpt. Elk succes en alle rijkdom ontstaan vanuit een gedachte. Die gedachtekracht is grenzeloos en zal je brengen waar je diep vanbinnen echt van overtuigd bent. Dat is wellicht de belangrijkste boodschap in Think and Grow Rich. 

Mijn eigen ervaringen

Ik zal je uitleggen waar ik geld mee heb verdiend en hoe ik dat heb gedaan. En ik zal je inzichten geven die jij zelf kan toepassen om je inkomen, je winst en je vermogen te vergroten op basis van diezelfde strategie en principes. 

Wat ik leerde van Mr. Dan Peña

Ik zal je uitleggen wat ik heb geleerd van mijn zakelijk mentor Dan Peña, waardoor ik vanaf mijn 37ste financieel vrij kon leven. Zijn denkwijze en QLA-strategie sluiten aan op de principes uit Think and Grow Rich.

Succesvol Ondernemerschap

Leiderschap, psychologisch inzicht, communicatievaardigheden en het ontwikkelen van een visie zijn cruciale vaardigheden voor elke ondernemer. Dit seminar biedt je inzichten om jezelf en je business tot een succes te maken. 

De principes achter think and grow rich

Het meest gelezen boek over persoonlijk, zakelijk en financieel succes. Ik bestudeerde dit boek meer dan 30 jaar en paste de principes met succes toe. In dit seminar zal ik je uitleggen hoe jij deze principes zelf ook kan toepassen om jouw mooiste leven te gaan leven.

Programma inhoud

de principes die je leven kunnen veranderen

Een geheel nieuw online programma, gebaseerd op de kennis en wetenschap uit de boeken Think and Grow Rich, The Science of Getting Rich, Your First 100 Million, The Richest Man of Babylon  en Master Your Mindset.

 • De principes van think and grow rich
 • De high-performance mindset
 • Leiderschap
 • Van visualiseren tot realiseren
 • Hoe succesvolle mensen denken en doen
 • De strategie voor rijkdom en succes
 • De weg naar financiële vrijheid

Veelgestelde Vragen

Dit seminar is voor ondernemers en ondernemende mensen die meer geld willen verdienen en meer succes willen behalen met de dingen die ze doen. Het programma gaat over geld en succes, op basis van de principes achter het boek Think and Grow Rich.

 • Donderdag 29 September (20.00 – 22.00)
 • Vrijdag 30 september (14.30 – 22.00)
 • Zaterdag 1 oktober (14.30 – 22.00)
 • Pauzes van 16.00 – 16.30 en van 18.00 tot 20.00

Geen probleem. Na de livestream komen de video’s beschikbaar. Je kan tot 1 oktober 2023 de video’s bekijken.

Je ontvangt toegang tot de leeromgeving (Online Academy) met een persoonlijke inlogcode (die ontvang je van ons na aankoop). Het gehele programma is te volgen in onze besloten leeromgeving. 

Je hebt misschien al eerder meegedaan met een van onze programma’s of je hebt mijn boeken gelezen. Wat maakt dit seminar anders, of wat voegt het nog toe?

Dit is een geheel nieuw programma. Ik heb dit programma nieuw ontwikkeld op basis van boeken die ik vertaald heb, het boek van Dan Peña en mijn eigen zakelijke en financiële ervaringen. Dat heb ik nog niet eerder op deze manier beschreven of verteld. Het is dus echt een aanvulling op eerdere programma’s en mijn boeken. 

Dan wil ik wel duidelijk maken een programma of een seminar volgen iets anders dan is een boek lezen. Je kan ook niet leren zwemmen of autorijden door alleen een boek te lezen. Boeken bestuderen is een noodzakelijke basis, maar daarna is het in mijn optiek ook nodig om les te krijgen van ervaren mensen, deskundigen en voorbeelden. Ik heb in de afgelopen 30 jaar meer dan 20 seminars en events bijgewoond. Ik weet hoe waardevol dat voor mij is geweest en dat is de reden dat ik nu zelf dit soort programma’s aanbied.  

Voorafgaand aan het seminar kan je vragen indienen. Hiervoor stellen we een formulier beschikbaar. En we doen een aantal Q & A sessies tijdens het seminar. Ik maak een selectie uit de vragen.

Het nieuwe seminar is gebaseerd op de principes uit het boek Think and Grow Rich. Maar het gaat niet alleen over dit boek. Ik heb de inhoud samengesteld uit meerdere bronnen, mijn eigen persoonlijke ervaringen als ondernemer en wat ik heb geleerd van mijn zakelijk mentor Dan Peña.

Dan wil ik wel duidelijk maken een programma of een seminar volgen iets anders dan is een boek lezen. Je kan ook niet leren zwemmen of autorijden door alleen een boek te lezen. Boeken bestuderen is een noodzakelijke basis, maar daarna is het in mijn optiek ook nodig om les te krijgen van ervaren mensen, deskundigen en voorbeelden. Ik heb in de afgelopen 30 jaar meer dan 20 seminars en events bijgewoond. Ik weet hoe waardevol dat voor mij is geweest en dat is de reden dat ik nu zelf dit soort programma’s aanbied.  

Het is niet toegestaan om het programma te verspreiden. De rechten behoren toe aan Mastermind Academy. Wanneer wij ontdekken dat het programma zonder toestemming wordt verspreid (op welke manier dan ook), zal je toegang tot het programma direct worden beëindigd. Elke deelnemer heeft een unieke toegangscode, dus het is eenvoudig te achterhalen of die onrechtmatig wordt gebruikt. Onrechtmatig gebruik zal leiden tot juridische consequenties en een financiële claim. Het is wel toegestaan om dit programma te volgen met je partner, dus samen kijken op hetzelfde scherm, maar jullie krijgen samen één inlog.

Dit Is Wat Je Van Ons KrijgtThink and Grow Rich seminar

€ 499,-


Incl. BTW

© Michael Pilarczyk - All Rights Reserved