ONTDEK HET GEHEIM

THINK AND GROW RICH

 

LEES MEERAANMELDEN

ONTDEK DE FORMULE VOOR SUCCES In dit online programma neem ik je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Dit boek van Napoleon Hill uit 1937 is al meer dan 25 jaar mijn levensbijbel.

Wereldwijd meer dan

70 miljoen exemplaren verkocht.

DIT WIL IK MET JE DELEN Napoleon Hill heeft de rijkste en meest succesvolle mensen ondervraagd en gevolgd (1905-1937). In dit boek beschrijft hij de strategie die deze mensen zo bijzonder succesvol maakte. Al jarenlang pas ik de strategie zelf ook met succes toe.

Heeft miljoenen mensen

een fortuin opgeleverd.

Is dit iets voor jou?

JE WILT MEER PERSOONLIJK SUCCES Dit boek is een bron van wijsheid voor iedereen die streeft naar persoonlijk succes. Het beschrijft het geheim van de Wet van Aantrekking en Creatie. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven positief zal veranderen.

Leer de principes van succes.

EN FINANCIËLE VRIJHEID Dit boek leert je de strategie die mij en vele andere mensen veel succes en rijkdom heeft opgeleverd. De kracht van dit boek is enorm, maar je moet het bestuderen, begrijpen en op de juiste manier toepassen.

Creëer een leven vol welvaart.

HERKEN JIJ JE HIERIN?
Wil je meer zelfvertrouwen? Meer geld om dingen te doen die je echt leuk vindt? Verlang je naar rijkdom of meer persoonlijk succes? Twijfel je vaak over wat je écht wil doen met je leven? Of laat je je vaak nog tegenhouden door angst en onzekerheid? Dan is deze online masterclass voor jou.

Over deze masterclass

Bekijk de 5 videolessen waarin ik je uitleg geef over de methode van Think and Grow Rich. Ook ontvang je het luisterboek (Nederlands ingesproken) en je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep.

Inhoud van het programma

MAGIE VAN HET BOEK

De inleiding van dit magische boek vol wijsheden. Tijdens deze les nemen we de hoofdstukken door en geef ik je praktisch advies hoe je het meeste uit het boek kunt halen. Duur: 34 minuten

BIJZONDERE OEFENINGEN

Belangrijke principes en oefeningen die je leven zullen transformeren. De kracht van visualisatie wordt uitgelegd met concrete voorbeelden. Ook bespreken we het belang van vertrouwen en de magie van autosuggestie om je zelfvertrouwen en succes te transformeren tot ongekende hoogte. Duur: 30 minuten

OVERWIN ANGST

Ontdek waarom mensen falen en leer hoe je mislukking kunt voorkomen. Ontdek de meest voorkomende oorzaken van mislukking en wat je kunt doen tegen angst en besluiteloosheid. Duur: 33 minuten

KRACHTIG WERKTUIG

Train je onderbewustzijn voor maximaal resultaat. Ik geef uitleg over de invloed van je onderbewustzijn en hoe je meester wordt over je mind. Vervolgens ga je leren hoe je van je onderbewustzijn een krachtig werktuig kan maken. Hierdoor kun je veel sneller je doelen bereiken. Duur: 26 minuten

SAMEN STA JE STERKER

Door met anderen te werken versnel je succes en versterk je jezelf. We bespreken het starten van een Mastermind-groep. Ook ga je leren wat nu echt het verschilt maakt tussen mislukking en succes (en hoe je jouw kans op succes vergroot). Tot slot deel ik een visualisatie. Duur: 33 minuten

Ontdek de formule voor persoonlijk en financieel succes

Think and Grow Rich

Think and Grow Rich (1937) is het boek dat miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Ontdek de geheimen voor persoonlijk en financieel succes. Maar dit boek gaat niet alleen over geld. Het gaat vooral over de kracht van gedachten. Bestudeer deze moderne bewerking die je leven kan veranderen.

Luister het Boek

Bij deze online masterclass ontvang je ook het luisterboek van Think and Grow Rich, Nederlands ingesproken. Luister het boek onderweg naar je werk, tijdens het koken, wandelen, of lekker op de bank wanneer je wilt uitrusten.

Over Michael Pilarczyk

Ik ben Michael, mindset coach. Oprichter van Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes, begeleid ik mensen om alles uit dit leven te halen.

Ik help mensen om hun belemmerende denkpatronen te doorbreken en bied nieuwe inzichten waarmee doelgericht resultaten behaald worden en dromen werkelijkheid kunnen worden.

INVESTEER IN JEZELF

Unieke online masterclass

De Bijbel voor Succes

Oprah Winfrey

Haar moeder beviel op haar 13e. De start van haar leven was alles behalve makkelijk. Tegenwoordig is Oprah een self-made miljardair en een grote inspiratiebron voor velen. Ze ziet Think and Grow Rich nog steeds als een essentieel onderdeel van haar reis naar succes.

Bill Gates

Bill Gates maakte zijn school niet af. Hij werd de rijkste man op aarde. De oprichter van Microsoft staat bekend als een fanatiek lezer en noemde Think and Grow Rich als één van de belangrijkste boeken voor succes

Anthony Robbins

Tony groeide op in een arm gezin, zonder vader. Toch wist hij zich te ontwikkelen tot één van de meest succesrijke en inspirerende mensen ter wereld. Hij noemde Think and Grow Rich ‘The Bible of Success’.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mail: contact@michaelpilarczyk.nl

INVESTEER IN JEZELF

THINK AND GROW RICH

Wat is Think and Grow Rich?

Think and Grow Rich is een magisch boek uit de 20e eeuw waarin het geheim staat voor persoonlijk en financieel succes. Vele succesvolle mensen beschouwen dit boek als hun bijbel. Tijdens deze online masterclass help ik jou om alles uit dit boek te halen.

Heb ik het boek nodig?

Ja dat raden wij absoluut aan! Zie deze online masterclass als een mooie aanvulling.

Voor wie is dit programma geschikt?

Voor iedereen die alles uit zichzelf en het leven wilt halen en met name zijn of haar geldzaken op orde wilt krijgen of grote rijkdom wilt vergaren.

Waar kan ik de masterclass bekijken?

Na aankoop ontvang je toegang tot jouw eigen online dashboard. Hierin kun je de lessen bekijken (via onze site). De lessen kun je bekijken in je eigen tempo waar en wanneer je maar wilt op laptop, mobiel of tablet.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Veel mensen die dit boek bestuderen en écht toepassen weten enorm veel financiële overvloed en persoonlijke succes te realiseren in hun leven. Verwacht in ieder geval een goede verbetering van de resultaten in je leven en hoe je écht doelen stelt en kunt behalen.