YOUR ROADMAP TO SUCCESS & HAPPINESS

8 weken online cursus

Alleen samen kunnen we de wereld mooier maken, maar het begint bij jezelf. Leef je mooiste leven! Ik leg uit hoe je dat voor elkaar kan krijgen. 

“Ik had niet kunnen denken dat ik zo veel uit dit programma zou halen, het heeft mij veel meer opgeleverd dan ik had verwacht. Het is de investering meer dan waard!” Een van de vele reacties van inmiddels 16.000 deelnemers. Dit online programma is voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen. Ben jij klaar voor jouw mooiste leven? Lees dan verder. 

Hoe kan ik meer in mijn kracht staan? Hoe word ik succesvoller als ondernemer?Hoe overwin ik belemmerende gedachten? Hoe kan ik mijn relatie verbeteren? Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd? Meer zelfvertrouwen, meer focus? Hoe kan ik bewuster leven? Hoe maak ik een plan om mijn doelen te behalen? Waar begin ik? 

Dit zijn vragen die ik al zo vaak heb beantwoord. Op basis daarvan heb ik dit programma voor je gemaakt. In 8 weken leer ik jou welke stappen je moet zetten om de beste versie van jezelf te creëren. En het mooie is, je kan het doen in je eigen tempo en wanneer je zelf wilt. Hoeveel tijd ben je er per week mee bezig? Anderhalf tot twee uur, maar meer mag natuurlijk.

Wat zou jij voor jezelf uit dit programma willen halen? Ik ga je helpen.

Doe mee met deze Zomer Editie

Wat ga je leren?

Dit is jouw roadmap

Your Roadmap is het meest effectieve online programma op gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, zelfbewustzijn en succes. Meer dan 16.000 deelnemers hebben het al zelf ervaren. Lees hun reacties en resultaten onderaan deze pagina. Is dit ook wat jij wilt? Dan is dit hét programma voor jou! Je mooiste leven begint bij jezelf.

Vanaf 21 juni ben ik 8 weken jouw coach om je op weg te helpen!

Bekijk hier een preview

Dit krijg je van ons

YOUR ROADMAP

449 Je kan nu nog aanmelden
  •  
Zomer Editie

HOE ZIET JOUW MEEST IDEALE LEVEN ERUIT?

Ik werd mijn eigen coach

Ik spreek uit ervaring. 20 jaar geleden was mijn leven ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Verwarrende gedachten zaten mijn levensgeluk in de weg. Ik leefde ongezond en was 20 kilo te zwaar. Maar ik ontmoette mijn coaches die me inzichten gaven en mij op weg hielpen. Zakelijk, spiritueel en psychologisch. En zo werd ik mijn eigen coach!

Ik laat je inzien hoe je belemmerende gedachten en negatieve emoties omzet in innerlijke kracht, rust, plezier, resultaat en succes. Ga nu zelf aan de slag met jouw Roadmap en creëer je eigen succes en geluk. Ik zal je helpen antwoorden te vinden op jouw vragen.

masterpiece2

4 EXTRA LIVE LESSEN

Met extra uitleg en Q&A’s
Vraag het Michael & Cindy

Programma overzicht

Het programma duurt 8 weken (start 21 juni) en bestaat uit 8 video- en audiolessen, plus 4 extra live lessen met Q&A’s. De eerste 8 weken ontvang je e-mails met elke week een link naar de nieuwe les. Na les 8 heb je toegang tot alle lessen en heb je een jaar lang toegang tot het volledige programma.

Dit zijn de lessen van week 1 t/m week 4:

Deze lessen gaat over jou. Waar sta je nu in je leven en wat zijn je belemmeringen gedachten? Hoe ga je om met angst en twijfel? Hoe elke keuze de koers van je leven kan bepalen. Een les over zelfinzicht en bewustzijn.

De manier waarop je denkt bepaalt de resultaten die je behaalt. Je denkwijze bepaalt je geluksgevoel. Je denkwijze bepaalt hoe je reageert en hoe je communiceert. Dus, de manier waarop je denkt is cruciaal voor de manier waarop je leeft. Hoe is jouw denkwijze ontstaan? Leer meer over je mind, de hersenen en het onderbewustzijn.

Extra live les met aanvullende onderwerpen, extra uitleg en Q&A waarin je vragen kunt stellen.

Deze les gaat over persoonlijk meesterschap. Je energieniveau, je communicatievaardigheid en je mindset. Ook mindfulness, ademhaling en meditatie spelen hierin een belangrijke rol. En je gaat belangrijke dingen ontdekken zoals: jouw primaire vragen, jouw succesfactor, je waarden en (belemmerende) overtuigingen. Ook je eigenwaarde en hoe je jezelf ziet en beoordeeld zijn van groot belang. Wie ben je echt en wie wil je zijn? Waar kun je jezelf verbeteren? Wat zou je aan jezelf willen veranderen? Opnieuw een les over jou.

De tweede les over mindset. Je gaat leren hoe neuro associatieve conditionering je persoonlijke besturingssysteem heeft geprogrammeerd. Je hebt je eigen persoonlijke besturingssysteem dat je gedrag bepaalt. Dat bepaalt hoe je denkt en wat je doet. Dus door dit besturingssysteem te herprogrammeren, kun je jezelf veranderen zoals jij wilt zijn. Doorbreek blokkades, programmeer positieve overtuigingen en vergroot je comfortzone. De volgende stap op weg naar jouw mooiste en meest ideale leven.

Extra live les met aanvullende onderwerpen, extra uitleg en Q&A waarin je vragen kunt stellen.

Laptop, mobiel of tablet

Je kunt het programma volgen via je laptop, mobiel of tablet, waar je wilt, wanneer je wilt. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Alle werkboeken en audio’s kun je ook downloaden. Je kunt elke les dus bekijken en bestuderen wanneer je zelf wilt.

Dit zijn de lessen van week 5 t/m week 8:

Succes is geen toeval. In deze en de volgende les ga je ontdekken hoe jij succesvoller kunt worden in wat je doet. Ik leerde dat succes het resultaat is van patronen en systemen. Ik ontwikkelde een strategie op basis van Think and Grow Rich, Quantum Leap Advantage en mijn eigen 30 jaar ervaring als ondernemer. Dit resulteerde in 12 stappen, mijn 12-stappenstrategie. Deze stappen pas ik toe bij alles wat ik doe en elke keer met succes. Het gaat erom dat je deze 12 stappen gaat begrijpen. In deze les de eerste 6 stappen. Ook bespreken we de 12 meest voorkomende oorzaken van mislukking en hoe je deze kunt voorkomen.

Het vervolg op les 5: Mijn 12-stappenstrategie. In deze les neem ik de stappen 6 tot en met 12 met je door. Daarnaast leer je meer over de gouden regels voor succes en geluk in je leven.

Extra live les met aanvullende onderwerpen, extra uitleg en Q&A waarin je vragen kunt stellen.

Gedachtekracht is zo enorm sterk, dat het je dagelijks leven bepaalt. Dit is voor iedereen zo. De manier waarop je denkt bepaalt je dagelijks leven. Als je negatief denkt zul je dat ook elke dag terugzien. Denk je positief en ben je overtuigd van die positieve gedachten en handel je er ook naar, dan zal dat ook positieve resultaten opleveren. De kracht van gedachten, de wet van creatie (aantrekkingskracht) en jezelf her-programmeren voor succes zijn belangrijke thema’s in deze les. Ook deel ik mijn ervaringen met je rondom visualisatie en vervolgens realisatie van doelen en dromen.

De laatste les. Met alles wat je geleerd hebt ben je nu in staat om jouw Roadmap to Success & Happiness te tekenen. Nu is het aan jou. Welke beslissingen heb je genomen of ga je nemen? Wat ga je de komende maanden doen? Wat ga je aan jezelf veranderen? En waar wil je staat over 12 maanden vanaf nu?

Extra live les met aanvullende onderwerpen, extra uitleg en Q&A waarin je vragen kunt stellen.

Ready for YOUR roadmap to success?

 

Your Roadmap Summer Edition

Je kan nu nog aanmelden
449
  • 8 Weken online programma
  • 4 extra live lessen
  • Uitgebreid lespakket (download)
  • Q&A’s met Michael
  • Download alle lessen
  •  

Ervaringen van deelnemers

Your Roadmap is hét meest effectieve coaching programma voor persoonlijke ontwikkeling, mindset, zelfbewustzijn en leiderschap. De resultaten van 16.000 deelnemers zijn indrukwekkend.

Veelgestelde vragen

Your Roadmap to Success & Happiness is een uniek online programma ontwikkeld door Michael Pilarczyk. Tijdens dit programma zal Michael je door middel van videolessen, werkboeken, leesboeken, Q&A’s en bonusmateriaal helpen om meester te worden over je mindset. De manier waarop je denkt bepaalt je dagelijks leven en of je gelukkig bent. Je gaat meer inzicht krijgen in jezelf en in anderen. Je gaat effectiever leren communiceren. Je zal ontdekken hoe je beter met je emoties kunt omgaan. Je zult in staat zijn jezelf beter te verkopen. Je gaat leren hoe je doelgerichte plannen op papier kunt zetten en ook hoe je die plannen kunt uitvoeren. In deze cursus gaat het erom dat je leert om doelen te stellen en die ook te behalen. Het is een programma over zelfinzicht, bewustzijn, spiritualiteit en persoonlijk leiderschap.

Er zijn extra live lessen die je op donderdagavond om 20.30 uur kunt bekijken. De live lessen zijn later ook terug te kijken. Data worden z.s.m. bekend gemaakt. 

Op de pagina van elke les kun je vragen stellen die betrekking hebben op de les.

Dit online programma is zowel voor ondernemers als voor niet-ondernemers. Dit programma gaat over persoonlijke ontwikkeling, effectieve communicatie, persoonlijk leiderschap, energieniveau en zelfbewustzijn. Al deze eigenschappen zijn van groot belang voor elke ondernemer. Daarom is dit programma ook zeer waardevol voor ondernemers. Ongeveer de helft van de deelnemers zijn ondernemer. In de afgelopen jaren zijn veel deelnemers na dit programma zelfstandig ondernemer geworden. De zakelijke resultaten die deelnemers behaald hebben zijn over het algemeen bijzonder succesvol. De 12-stappenstrategie is bijzonder waardevol voor ondernemers.

Hieronder vind je veelgenoemde resultaten van deelnemers: Ik werk met meer focus aan mijn doelen. Ik sta veel meer in mijn eigen kracht. Ik heb een beter inzicht gekregen in mezelf. Mijn omzet is verdubbeld. Mijn energieniveau is veel krachtiger. Ik heb effectiever leren communiceren. Ik werk veel effectiever en meer doelgericht. Ik heb leren visualiseren en het werkt. Ik heb veel meer zelfvertrouwen. Ik heb meer rust en balans in mijn leven. Dit programma heeft mijn leven echt positief veranderd.

Wanneer je een week geen tijd hebt, op vakantie bent, of niet in de gelegenheid bent om de les te volgen is dat geen probleem. Je kunt de lessen volgen wanneer je zelf wilt. Er zijn geen vaste tijden of momenten om de lessen te volgen. Je hebt een jaar lang toegang tot alle lessen.

Mail naar contact@michaelpilarczyk.nl voor de mogelijkheden. 

Your Roadmap to Success & Happiness is geschikt voor jou als je een leuk, succesvol, zinvol en gelukkig leven wilt. Deze lessen zijn geschikt als je voor jezelf wilt beginnen, of als je als ondernemer meer succes wilt behalen. Ook als je meer geld wilt verdienen en meer persoonlijk succes wilt behalen, is dit online programma zonder enige twijfel een must. Dit programma is geschikt als je erin gelooft dat je heel veel kunt leren van iemand die het allemaal zelf heeft gedaan en heeft bereikt. Ongeacht je leeftijd en je situatie. Weet je dat er meer in je zit, heb je dromen, dan is dit programma voor jou. Heb je persoonlijke problemen, belemmerende gedachten, emoties waar je mee worstelt, dan kan dit programma je absoluut helpen.

Nadat je bent aangemeld ontvang je een e-mail met inloggegevens. Hiermee kun je inloggen om toegang te krijgen tot de lessen. Op 21 juni beginnen we met Your Roadmap to Success & Happiness. Elke zondagochtend ontvang je een e-mail met de link naar de nieuwe les. 8 Weken lang ontvang je elke zondag een link naar de les van die week. Na 8 weken heb je nog 10 maanden toegang tot alle lessen (einddatum 21.06.21). Je kunt de lessen volgen in je eigen tempo en wanneer je zelf wilt.

Hoeveel tijd je bezig bent met dit progamma is geheel aan jezelf. Met een uur per week kun je de video bekijken, de audioles beluisteren en de tekst in het leesboek lezen. Wij adviseren zelf om twee tot drie uur per week te reserveren om dit programma te volgen. Indien je bereid bent om echt in jezelf te investeren dan kun je vier tot zes uur per week besteden aan de lessen.

Maximum Potential is een live programma van twee dagen (13 en 14 november 2020). Your Roadmap is een online programma van 8 lessen. Dat is het grootste verschil. Inhoudelijk worden veel dezelfde onderwerpen besproken. Bij het live event zit je in een zaal met 650 andere deelnemers en is Michael erbij (12 uur per dag). Er is veel interactie. Je doet opdrachten. Je ontmoet andere gelijkgestemde deelnemers. Er is een enorme positieve energie. We doen live meditaties. En je bent twee dagen intensief met jezelf bezig. Bij het online programma werk je 8 weken (of langer als je dat wilt) aan jezelf. Elke week komt er een les beschikbaar. Je kijkt en luistert wanneer het jou uitkomt, je volgt het programma in je eigen tempo. Door elke week een aantal uur aan deze studie te besteden, zal de leerstof beter tot je komen. Door een aantal weken met dit programma bezig te zijn, zul je inzichten krijgen en jezelf meer (langduriger) trainen. Daarom vinden wij zelf dat je het beste beide programma’s kunt volgen. Ze sluiten heel goed op elkaar aan. Meestal doen deelnemers eerst het online programma en na een aantal weken Maximum Potential. De volgorde maakt niet veel uit. De programma’s zijn complementair, zie de vele reacties van eerdere deelnemers. Omdat Maximum Potential pas in november zal plaatsvinden, organiseren we op 12-13-14 juni een extra online editie! De combinatie met het Your Roadmap programma 8 weken lang, is de meest effectieve manier om mee te doen.

Nee. Wij willen voorkomen dat je in financiële problemen komt. Een van de lessen in onze programma’s is om niets te kopen wat je niet kunt betalen. Indien je het programma nu niet kunt betalen adviseren wij je om mee te doen wanneer je financieel een betere situatie hebt gecreëerd voor jezelf. 

Je investering in dit programma kun je opvoeren als studiekosten. Vraag je financieel adviseur hoe dit in jouw specifieke situatie van toepassing is. Ben je ondernemer dan valt de aankoop van het programma onder zakelijke kosten. De investering is inclusief 21% btw die je als ondernemers natuurlijk kunt terugvorderen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mail: contact@michaelpilarczyk.nl

Over Michael Pilarczyk

Ik ben Michael, mindset coach en leraar in levenskunst. Oprichter van Mastermind Academy en Meditation Moments. Als schrijver en spreker over bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes, begeleid ik je om het maximale uit jezelf te halen. Ik help belemmerende denkpatronen te doorbreken en bied inzichten om doelgericht resultaat te behalen. Alles is mindset.

Leef Je Mooiste Leven

Over Michael Pilarczyk

Ik ben Michael, mindset coach en leraar in levenskunst. Oprichter van Mastermind Academy en Meditation Moments. Als schrijver en spreker over bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes, begeleid ik je om het maximale uit jezelf te halen. Ik help belemmerende denkpatronen te doorbreken en bied inzichten om doelgericht resultaat te behalen. Alles is mindset.

Leef Je Mooiste Leven

Ready for YOUR roadmap to success?

YOUR ROADMAP

449
  •  
Zomer Editie