Theatershow 2022

Rust in je hoofd

Succes Is Het Resultaat
Van De Manier Waarop Je Denkt

Your roadmap

Over ons

Podcasts

Ben Jij Klaar Om Je Mooiste Leven te Creëren?

Geef Meer Betekenis Aan Wie Je Bent En Leef Een Zinvol Leven

Your Roadmap programma 2022

Hoe geef je jouw business en je persoonlijke leven een boost?

Hoe ziet jouw
mooiste leven eruit?

Een gelukkig, geslaagd en gezond leven begint met een heldere geest. Daarom is het van belang dat je meester wordt over je mind. Leer jezelf te begrijpen. Leer bewust te leven. En ontdek jouw maximale potentieel. 

We hebben al meer dan 200.000 mensen mogen helpen met online programma’s, live events, boeken, de Leef Je Mooiste Leven Podcast en de Meditation Moments app. 

Wij zijn Michael en Cindy. Wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe wij ons mooiste leven hebben gecreëerd, lees je hier. 

Download deze maand

GRATIS

ons magazine.

Geniet van 50+ uur aan relaxte muziek

200.000+ mensen gingen je al voor!

Deze mensen gingen je voor!

Ervaringen 4.8 (1847 reviews)

Wat anderen zeggen over Michael

Giel-Beelen
"Michael opende de deur naar zelfontwikkeling"
"Master your mindset was voor mij het eerste boek sinds m’n schooltijd dat ik las en Michael heeft daarmee de eerste deur geopend voor mijn actieve reis in zelfontwikkeling. En ik luister meer naar hem dan ooit! Niet meer via de radio maar die fijne meditation moments app 😉 Zonnegroet, Giel."
Giel Beelen
Presentator, host kukuru
Mathijs-Vrieze
"Door Michael ben ik een gelukkiger mens geworden"
"Michael heeft mij de inzichten gegeven die ik op dat moment nodig had. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en ben meer gaan luisteren naar mijn intuïtie. Met als resultaat dat ik een gelukkiger mens ben geworden en nu een leven vol plezier, verbinding en creativiteit leef. Onlangs zijn we verhuisd naar een droomplek op zonnig Mallorca om meer vrijheid te ervaren en te genieten van wat wij belangrijk vinden."
Mathijs Vrieze
Ondernemer, tv-kok, coach
Mariekevanmeijeren
"Michael spreekt tot je hart en ziel"
“Wat een man. Eentje waarvan de ziel stevig is in gevestigd zodat de woorden die hij spreekt ook daadwerkelijk in je hart en ziel terecht komen. Dat, wat in mijn inzien ook de bedoeling is van inspireren, spreken en het bewegen van mensen. Hij is een voorbode voor een grotere en diepere ontwaking van deze tijdsgeest en hij draagt hem met charme, lichtheid en verantwoordelijkheid. Zoals het is. Zoals het hoort te zijn.”
Marieke van Meijeren
Oprichter De Bewustzijn School
7V7A1471 HR
"Michael is wat mij betreft de meest toonaangevende mindset coach van Nederland."
“Zijn programma’s zijn effectief, high-end en doordacht, maar toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is Michael altijd bereid om andere ondernemers te helpen in het behalen van hun missie.”
Robert de Vries
Directeur Sprekersbureau Quality Bookings
Robert-Bridgeman
"Michael is in mijn ogen een held"
"Hij heeft bewustwording en spirituele ontwikkeling voor een groot publiek beschikbaar gemaakt in Nederland door zijn down to earth aanpak. Michael biedt ontwakende mensen heldere en concrete stappen waarmee ze zichzelf kunnen openen en hun leven opnieuw kunnen inrichten. Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één."
Robert Bridgeman
Modern mystic, author, healer, docu-filmmaker, entrepreneur
Richard-de-Leth
"Michael leert je essentiële principes om beter te denken"
"De kwaliteit van je gedachten bepaalt de kwaliteit van je leven. Gedachten zijn zelfs belangrijker dan de invloed van de leefomgeving, want je gedachten bepalen in welke omgeving je leeft. Michael leert je essentiële principes om beter te denken en hiermee je levenskwaliteit radicaal te verbeteren. Hij weet je als geen ander te raken, en je uit te dagen om je mooiste leven te leven. Het is kortom de beste investering die je in jezelf kunt doen. Aanrader!"
Richard de Leth
Owner OERsterk & Vitaily Supplements BV