MAXIMUM POTENTIAL: BUSINESS EDITION

VRIJDAG 24 & ZATERDAG 25 MEI 2019
LOCATIE: BASILIEK VEENENDAAL

 • SPREKERS
 • PROGRAMMA
 • ERVARINGEN
 • AANMELDEN
 • FAQ

Michael heeft het trackrecord
“In het land van persoonlijk leiderschap staat Michael veruit op nummer één. Succesvol auteur, spreker en ondernemer die zijn eigen woorden leeft.”

Ontmoet inspirerende ondernemers
“Een bijkomend cadeau is dat je ondernemende mensen ontmoet die Michael ook nog een verbindt. Zijn stem en persoonlijke anekdotes hebben een bijzondere toegevoegde waarde, waardoor het verschil met andere workshops wordt gemaakt.”

Een bijzonder weekend
“De Business Edition Masterclass was een bijzondere ervaring. Een vermenigvuldiging van mijn omzet met 700% was het resultaat. Michael geeft je echt zoveel handvatten dat het bijna niet meer mis kan gaan.”

Leiderschap en positieve energie
“Michael is een autoriteit geworden. Zijn praktische coaching in de zaal is krachtig. Voor mij het meest waardevol was het leren managen van mijn positieve energie en hoe dit op spiritueel niveau werkt.”

VOOR GEDREVEN ONDERNEMERS

Maximum Potential Business Edition is voor gedreven ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten voor meer zakelijk en persoonlijk succes. Je wilt je bedrijf laten groeien, maar je bent ook op zoek naar meer zingeving en voldoening. Want je mooiste leven is meer dan alleen geld verdienen. En je bereikt alleen meer zakelijk succes wanneer jij als ondernemer persoonlijk groeit en jezelf blijft verbeteren. Ben je klaar voor jouw next level? Meld je dan aan voor deze twee life-changing dagen! Reserveer 24 en 25 mei 2019 in je agenda.

QUANTUM LEAP ADVANTAGE

SPECIAL GUEST: DAN PEÑA. Mijn zakelijk mentor Dan S. Peña zal op beide dagen anderhalf uur spreken tijdens deze Maximum Potential Business Edition. Een unieke gelegenheid om Mr. Peña in Nederland live te ontmoeten en te horen spreken over zijn Quantum Leap Advantage (QLA) strategy. En hoe je het Maximale Potentieel uit jezelf en uit je onderneming haalt. Ben jij ambitieus en wil je maximaal persoonlijk en zakelijk succes? Leer van de beste business coach. Tijdens de Q&A kun je zelf vragen stellen aan Mr. Peña.

Hét event over Leiderschap en Succes

OVER MICHAEL

MICHAEL PILARCZYK

Ondernemer, Personal Performance Coach, Schrijver
Ik deel ervaringen die ik leerde in mijn 25 jaar als ondernemer. Als dj stond ik aan de wieg van Radio 538, ik wist met een schuld van 2 miljoen binnen twee jaar een bedrijf op te bouwen met een omzet van 20 miljoen. Ik richtte meerdere bedrijven op, kocht en verkocht ondernemingen en kreeg op mijn 37ste een bescheiden notering in de Quote 100 Junior. Na een sabbatical van 40 maanden op zee richtte ik een uitgeverij op en publiceerde mijn eigen boeken, inmiddels bestsellers. En samen met Cindy Koeman ben ik oprichter van Mastermind Academy, for a healthy, wealthy, happy life. Lees meer.

DE GASTSPREKERS

SPECIAL GUEST: DAN PEÑA

Founder Quantum Leap Advantage, Chairman Guthrie Group
Daniel S. Peña is the chairman and founder of Quantum Leap Advantage (QLA), the revolutionary method for super-success, which has a proven track record of over 25 years. Since 1993, Mr. Peña, his mentees and his devotees have created over $50 billion in value. Initially, he was a Wall Street investment banker; later, he became a successful businessman in the oil and gas industry (Great Western Resources Inc.). Currently, Mr Peña serves as chairman of The Guthrie Group and several growing companies in the US, Europe, Canada and Asia. He is involved in various charitable activities and has been a keynote speaker at many international universities. As one of the world’s premier business performance coaches, Dan Peña has mentored and coached countless individuals in achieving their dreams. Watch interview. Dan will be a guest speaker both days.

ALCO VAN DE BREE

Accountant, Business Valuator, Ondernemer en Investeerder
Alco is eigenaar van Elysee Accountants & Corporate Finance. Hij is een expert op financieel gebied. In de afgelopen 15 jaar heeft hij een groot aantal succesvolle nationale en internationale fusies en overnames begeleid. Ook bij de verkoop van mijn bedrijven Pilarczyk Media Groep en Routiers Nederland was Alco verantwoordelijk voor de transactie. Luister de podcast met Alco van de Bree.

WAAR GAAT DIT EVENT OVER

 • Inspirerend Leiderschap
 • Overwin je beperkende overtuigingen
 • Vindingrijkheid: leer creatief denken
 • Verbeter je communicatievaardigheid
 • Hoe bouw je een succesvol bedrijf op
 • Hoe en waar vind je financiering voor je deals
 • Aan- en verkopen van bedrijven
 • Verhoog je omzet en je winst
 • Dan Peña's QLA en zijn formule voor succes
 • Leer je maximale potentieel te benutten

“A mentee for almost 20 years, Michael is a product of the QLA methodology and was a great success in media & entertainment. I am happy to see he has taken what he has learned and is now helping other people achieve their dreams as I have done in my many years of QLA mentoring and coaching.”

— Dan S. Peña,
High Performance Business Coach
The 50 Billion Dollar Man

24 & 25 MEI 2019

INHOUD PROGRAMMA

Persoonlijk Leiderschap

Om succesvol te worden en te blijven als ondernemer en inspirerend leider, zul je eerst zelf een krachtige persoonlijkheid moeten zijn. Je dient te beschikken over een hoog energieniveau (vitaliteit), effectieve communicatievaardigheid en een mindset voor succes. Want succes op welk gebied dan ook begint met je denkwijze.


Persoonlijke Analyse

We kijken naar de kwaliteit van je persoonlijke leven op basis van een persoonlijke analyse: waar dien je jezelf te verbeteren en hoe doe je dat? Waar sta je en waar wil je naartoe? Door middel van positieve psychologie krijg je inzicht in het omgaan met je gedachten en emoties (zoals angst, twijfel, onzekerheid) en hoe je jezelf kunt verbeteren als ondernemer en leidinggevende.


Strategie voor Succes

Het behalen van resultaat is meer dan het stellen van doelen. Daarvoor deel ik mijn persoonlijke 12-stappenstrategie. De werkwijze die ik altijd heb toegepast en nog steeds toepas in mijn zakelijke en persoonlijke leven. Deze strategie heb ik ontwikkeld op basis van QLA, Think and Grow Rich (Napoleon Hill) en mijn 25 jaar ervaring als ondernemer.


De ‘High Performance’ Mindset

Je gaat ontdekken hoe sterk de kracht van je gedachten (je mindset) alle resultaten in je leven beïnvloedt; niet alleen zakelijk, ook met betrekking tot je privéleven, je sociale relaties, geld en de kwaliteit van je dagelijkse bestaan. Je gaat leren hoe je helderheid en inzicht krijgt door het stellen van goede gerichte vragen.


Financieel Management

Tel uit je winst! Wat is je exit-strategie? Een bedrijf beginnen en managen is leuk, maar dan. Wil je op een dag je onderneming verkopen, dan is het van belang om daar al vroeg een strategie voor te bedenken. Hoe is je financiële management georganiseerd? Heb je voldoende overzicht? En hoe kun je omzet en winst verhogen?


Zakelijk Vooruitzicht

Hoe sta je er op dit moment voor? We kijken naar je huidige situatie en waar je naartoe wilt. Waar loop je tegenaan en wat houdt je tegen? Hoe verkoop je jezelf? Hoe maak je jezelf zichtbaar? Flexibiliteit, inzicht, kennis en tal van andere zaken zijn essentieel voor stabiele groei en succes.

Programma 24 mei 2019:

09.00 – 10.15
ontvangst + registratie

10.30 – 13.00
mindset: de kracht van je gedachten
de kracht van goede vragen stellen

13.00 – 14.00
lunch

14.00 – 15.00
Alco van de Bree
cijfers, omzet en winst

15.00 – 16.30
persoonlijke analyse

16.45 – 18.15
Mr. Dan Peña

18.15 – 19.30
diner

19.30 – 22.00
what you imagine you become
think and grow rich
meditatie

22.00
afsluiting dag 1

Programma 25 mei 2019:

09.00 – 09.45
ontvangst

10.00 – 13.00
12-stappenstrategie
effectieve communicatie

13.00 – 14.00
lunch

14.00 – 15.00
Alco van de Bree
overnames en groei

15.00 – 16.00
energieniveau & vitaliteit
persoonlijk leiderschap

16.15 – 18.00
Mr. Dan Peña

18.15 – 19.30
afsluiting Maximum Potential

19.30 – 20.30
diner

20.30 – 22.00
netwerkborrel

22.00
afsluiting dag 2

READY FOR YOUR NEXT LEVEL?

BUSINESS EDITION PRO 

 
 

€1395

24 & 25 mei
Twee dagen live
Inclusief 3 follow-up
live Q&A webinars

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

★ BUSINESS COACHING VIP ★

€7500

4 Persoonlijke Coachingsessies
met Michael Pilarczyk
1 ticket Business Edition PRO
24 & 25 mei

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

FOLLOW-UP WEBINARS

Voor alle deelnemers zijn er drie follow-up live webinars.
In deze online live sessies kun je vragen stellen.
2 juni 10.00 – 12.00 uur
23 juni 10.00 – 12.00 uur
29 september 10.00 – 12.00 uur

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Heb je vragen over dit programma en wil je deze
graag telefonisch met een Mastermind Coach
bespreken? Vraag een advies gesprek aan. 

 

EXPERIENCE

Goed voor je netwerk. Ontmoet veel gelijkgestemde, interessante ondernemers.

RESULTATEN DEELNEMERS

 • Meer helderheid in denken
 • Beter psychologisch inzicht
 • Beter financieel resultaat
 • Effectiever in communicatie
 • Nieuwe zakelijke inzichten
 • Effectiever en doelgericht werken
 • Meer energie, vitaler en fit
 • Meer rust en balans
 • Geweldig voor mijn netwerk!

ERVARINGEN

Honderden enthousiaste en gedreven ondernemers deden mee
met Maximum Potential Business. Zij wisten persoonlijk, zakelijk en
financieel hun leven naar the next level te brengen. Lees hieronder
enkele ervaringen en resultaten.

PATRICK LOTTE VERTELT

Eigenaar Echomarketing.nl, Google partner

“Toen ik startte met de business editie was dit vooral bedoeld om zakelijke groei te realiseren. Ik begreep dat de impact groter ging zijn. Ik haakte mijn vrouw aan en we gingen aan de slag met ons mooiste leven. Nog geen zes maanden later plant ik een avocadoboompje in de tuin van ons droomhuis in Spanje. We zijn intens gelukkig en kunnen het nauwelijks bevatten. We did it! Wij zijn Michael en Cindy eeuwig dankbaar.”

VOOR WIE?

Dit programma is voor ondernemers met een omzet van minimaal 100K.
Maximaal 250 deelnemers.

BUSINESS COACHING VIP

Ik bied zeer selectief een business coaching programma aan. Deelname alleen op basis van selectie. Je kunt via het formulier een korte motivatie indienen. Het programma bestaat uit 4 sessies van ongeveer 2 uur. Dit kan online, of je kunt een afspraak maken op Ibiza. Elk kwartaal is er 1 sessie. Vul het formulier in voor aanvullende informatie.

 

 • 1 Ticket Business Edition PRO
 • 4 Exclusieve 1-op-1 coachingsessies
 • 1 sessie van 2 uur per kwartaal
 • Deelname exclusief op basis van selectie
 • Beschikbaarheid: nog 3

 

BUSINESS EDITION PRO 

 
 

€1395

24 & 25 mei
Twee dagen live
Inclusief 3 follow-up
live Q&A webinars

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

★ BUSINESS COACHING VIP ★

€7500

4 Persoonlijke Coachingsessies
met Michael Pilarczyk
1 ticket Business Edition PRO
24 & 25 mei

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

FOLLOW-UP WEBINARS

Voor alle deelnemers zijn er drie follow-up live webinars.
In deze online live sessies kun je vragen stellen.
2 juni 10.00 – 12.00 uur
23 juni 10.00 – 12.00 uur
29 september 10.00 – 12.00 uur

BOEK ZELF JE OVERNACHTING

Ons advies. Boek een overnachting bij een hotel in de buurt (Van der Valk
Veenendaal of Arnhem) zodat je op tijd en uitgerust bij de tweede dag aanwezig
bent. Ook gezellig om vrijdagavond nog onderling af te spreken.

VEELGESTELDE VRAGEN

Deze Business Edition mag je als ambitieuze ondernemer niet missen. Het worden
twee dagen die je leven voorgoed kunnen veranderen. Heb je nog vragen?
Lees dan eerst hier onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2019 in de Basiliek,
Wiltonstraat 56, Veenendaal.

Ja. Je ticket is all-inclusive. Twee lunches en twee diners zijn inbegrepen. Evenals koffie, thee, frisdrank, water en de netwerkborrel op zaterdagavond (na afloop van het event). Gezondheid en energieniveau zijn belangrijke onderdelen van Maximum Potential. Daarom is de catering niet alleen heerlijk, maar ook heel puur en gezond. Er zijn ook vegetarische en veganistische gerechten.

Voor ondernemers met grote ambities, zowel zakelijk, financieel als privé. Er is een gevarieerd publiek. De omzetten lopen uiteen van 120K tot tientallen miljoenen. Je zal veel gelijkgestemden ontmoeten in dit interessante netwerk van ondernemers en managers.

Nee, er is geen dresscode. Dan Peña stelt het op prijs als je een pak met een stropdas draagt, maar die keuze laten we aan jou. We stellen het echter op prijs dat je er verzorgd en casual zakelijk uitziet. Comfortabele kleding is praktisch voor jezelf en aangezien het soms warmer en kouder kan zijn in de zaal, adviseren we om je kleding daarop aan te passen.

We adviseren je om vrijdagavond te blijven slapen in, of in de buurt van Veenendaal. Het is een intensief programma dat doorgaat tot 22.00/22.30 uur. Om in de flow en de positieve energie van Maximum Potential te blijven raden wij aan om niet naar huis te gaan. Er zijn meerdere hotels in de buurt. De meest praktische optie is Van der Valk Veenendaal.

Veel genoemde resultaten:

 • Mijn omzet is meer dan verdubbeld
 • Ik werk weer met plezier aan mijn bedrijf
 • Ik heb mijn bedrijf goed verkocht
 • Veel nieuwe zakelijke inzichten
 • Ik heb beter leren communiceren
 • Ik werk veel effectiever en doelgericht
 • Ik heb meer energie en voel me vitaler
 • Ik heb meer rust en balans

Houd er rekening mee dat het twee volle en drukke dagen zijn, waar je van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat mee bezig bent. Tussendoor je zaken regelen en continu je telefoon en mail in de gaten houden zal je aandacht afleiden van de inhoud van het programma. Er zijn pauzes voor lunch en diner. Ook zijn er momenten dat je opdrachten maakt voor jezelf of dat je zaken met andere deelnemers bespreekt. Het is dus niet alleen luisteren, je gaat ook zelf veel doen. Maar ons advies is om je aandacht volledig bij de inhoud van het programma te houden.

Er is plek voor maximaal 300 deelnemers. Uit voorgaande edities weten we dat veel deelnemers alleen al het waardevolle netwerk meer dan de moeite waard vonden om dit event bij te wonen. Je zult veel gelijkstemde en interessante ondernemers ontmoeten.

Ja. Je kunt je aanmelden, maar we willen duidelijk maken dat dit programma niet is gericht op beginnende ondernemers en kleine zelfstandigen. Starters en ondernemers met een omzet onder de 120K adviseren wij om eerst deel te nemen aan het online programma Your Roadmap to Success & Happiness.

Als je bent verhinderd en je annuleert je ticket tot maximaal 30 dagen voor aanvang van het event, ben je 75,- euro administratiekosten verschuldigd. Binnen 30 dagen voor aanvang van het event is het niet meer mogelijk je ticket te annuleren. Het is toegestaan om een andere deelnemer te laten deelnemen in jouw plaats. Dit dient vooraf wel per e-mail (contact@michaelpilarczyk.com) te zijn gemeld aan onze organisatie. Indien door buitengewone omstandigheden een ticket wordt geannuleerd binnen 14 dagen voor aanvang van het event, zal 200 euro in rekening worden gebracht. Tickets voor het Business PRO programma zijn niet te annuleren! Het is niet mogelijk dit event op een later moment bij te wonen. Voor vragen kun je contact opnemen met onze organisatie. Dank voor je begrip.

Ik bied business coaching aan voor een select aantal ondernemers. Het programma bestaat uit 4 persoonlijke 1-op-1 sessies van ongeveer 2 uur. Dit kan online via een video call, of via een afspraak op Ibiza. Je reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Elk kwartaal is er een sessie. Tevens kun je eenmaal per kwartaal een e-mail sturen met updates en vragen. Je komt in aanmerking door een korte motivatie in te dienen waar ik je mee kan helpen. Tevens ontvang je 1 ticket voor Maximum Potential Business Edition PRO. De totale kosten bedragen 7.500,- euro exclusief 21% btw. Het volledige bedrag dient vooraf voldaan te zijn. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Stuur een email naar: contact@michaelpilarczyk.com en we helpen je graag verder.