13 & 14 NOVEMBER 2020 MAXIMUM POTENTIAL
GAAT HELAAS NIET DOOR

Haal jij alles uit jezelf?

De reacties van inmiddels meer dan 7.000 deelnemers zijn overduidelijk: Maximum Potential is een life-changing event! Hoe kan het dat twee dagen zoveel impact kunnen hebben? Lees de vele reacties onderaan deze pagina. Wil jij ook twee dagen intensief samen met mij werken en ontdekken hoe jij jouw maximale persoonlijke potentieel kunt benutten?

Twee interactieve dagen

Ik vertel je uit mijn eigen ervaring, hoe ik succes behaalde als ondernemer in de media, met mijn bedrijven, financieel, als schrijver en uitgever, als spreker en life & business coach. Maar je gaat niet alleen luisteren. Je gaat vooral zelf denken en doen. Het zijn twee interactieve dagen over bewust leven, communicatievaardigheid, spirituele groei, persoonlijk succes en persoonlijk leiderschap.

Dit ga je leren:

Wil je op de wachtlijst?

Mail naar contact@michaelpilarczyk.nl 

1 ticket

13 & 14 november 2020
869
  • Locatie: Veenendaal
  • 2 Dagen van 12 uur!
  • All-Inclusive Catering (Healthy Food)
  • Uitgebreid werkboek
  • Persoonlijke Zelfanalyse
  • Q&A’s met Michael
  • Follow-Up Online Webinar
uitverkocht

Persoonlijk Leiderschap
“Michael heeft mij geleerd hoe ik goede vragen moet stellen, want alleen met goede vragen krijg je goede antwoorden. Hij stelt vragen die je in het dagelijks leven niet aan jezelf of anderen zou stellen.”

A life changing event
“Je moet erbij geweest zijn om te begrijpen wat Maximum Potential zo bijzonder maakt. Het heeft mijn leven echt veranderd!”

Een bijzonder weekend
“Vol emoties, veel ervaringen, inzichten en vooral een intens positieve sfeer. Wat een bijzonder weekend! Het enthousiasme wat jullie uitstralen. Ik schrijf me alvast in voor volgend jaar!”

Enorme Positieve Energie
“Dit event zal je omver blazen. De energie was enorm. Het is motiverend om zo veel gelijkgestemden te ontmoeten! En de meditaties hebben veel impact.”

Deze masterclass gaat over

Deze twee dagen gaan vooral over inzicht, bewustzijn, zingeving en het beter leren begrijpen van je eigen denkwijze; je mindset. Hoe zijn je overtuigingen ontstaan? Welke belemmerende gedachten houden je tegen om meer te leven zoals jij dat graag wilt? Mijn expertise is om je dit te laten inzien en je te helpen om je hersenen en je mind zo te trainen dat je een krachtige en positieve persoonlijkheid zult worden.

Confronterend. Resultaatgericht

Mijn methode wordt door deelnemers omschreven als confronterend, eerlijk en direct, met niets en niemand anders te vergelijken, maar wel realistisch en zeer doelgericht. Ik ga voor resultaat. Intenties en doelen zijn leuk, maar ik wil dat jij zichtbaar resultaat behaalt.

Wat houdt je tegen?

Je wilt het wel maar het lukt niet. Iets houdt je tegen. Waar loop je tegenaan? Wat vind je lastig? Je doelen zijn niet duidelijk. Je kunt geen focus houden.

Welke gedachten of emoties blokkeren je? Wat is je probleem? Ik ga je helpen. Stel nu eens dat alles wat je wilt gaat lukken!

 

Wat is jouw Next Level?

Wil je meer succes? Je eigen bedrijf beginnen of een nieuwe uitdaging? Meer tijd voor jezelf? Jezelf herontdekken, werkelijk vanuit je eigen kracht gaan leven. Of ben je op een punt beland dat je het roer wilt omgooien? Er is altijd een next level.

Programma 13 november

Programma 14 november

Inclusief volledige catering

De catering is van uitzonderlijk niveau! Inclusief vegetarisch en veganistisch. Twee dagen heel gezond en écht lekker eten (2x lunch en 2x diner) en een afsluitende borrel.

Over Michael Pilarczyk

Ik ben Michael, mindset coach. Oprichter van Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes, begeleid ik mensen om alles uit dit leven te halen. Ik help mensen om hun belemmerende denkpatronen te doorbreken en bied nieuwe inzichten waarmee doelgericht resultaten behaald worden en dromen werkelijkheid kunnen worden.

Join the movement for a healthy, wealthy, happy life.

Wie kan beter vertellen wat deze twee dagen voor jou kunnen betekenen dan de honderden mensen die Maximum Potential zelf hebben ervaren?

Download ‘inside information’

Klik op de afbeelding hieronder

 

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een mail:
contact@michaelpilarczyk.nl

YOUR NEXT LEVEL

MAXIMUM POTENTIAL

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een mail:
contact@michaelpilarczyk.nl

Maximum Potential is een life-changing tweedaags live event met Michael Pilarczyk. Van ‘ochtends +/- 10.00 tot ‘s avonds +/- 22.00 uur. Tijdens deze twee dagen ga je aan de slag met jezelf. Je zult je eigen belemmerende patronen leren herkennen. Vervolgens leer je hoe je die kunt doorbreken. Je zult helder krijgen wat je graag wilt doen en hoe je dit kunt realiseren. Duizenden mensen deden mee en hun levens zijn voorgoed positief veranderd. Het is een uniek evenement voor persoonlijke ontwikkeling.

Maximum Potential is geschikt voor iedereen die alles uit zichzelf en het leven wilt halen ongeacht leeftijd of huidige situatie! Het is wel van belang dat je gemotiveerd bent en twee dagen actief meedoet. Het is vooral een programma voor persoonlijke ontwikkeling, maar het gaat ook over ondernemerschap en het behalen van betere resultaten. Tijdens deze dagen krijg je een beter zelfinzicht, het gaat over verbetering van je communicatievaardigheid en uiteindelijk gaat het erom dat je de kwaliteit van je leven zult verbeteren. Veelal worden persoonlijke problemen en conflicten opgelost. Deelnemers gaan met een verhoogd energieniveau weg bij dit event, ze gaan gezonder en bewuster leven en behalen betere resultaten op vele gebieden.

In verband met het Corona virus is dit evenement verplaatst van 13 en 14 november. Lokatie: De Basiliek in Veenendaal. De dagen beginnen om +/- 10.00 uur en duren tot ongeveer 21.30/22.30 uur. Het is een intensief programma. Wij raden je aan een overnachting te boeken bij een hotel of Airbnb indien je niet in de buurt van Veenendaal woont. We raden af om ‘s avonds naar huis te gaan om te voorkomen dat je uit de vibe van het event raakt.

Je gaat nieuwe inzichten krijgen die je leven positief zullen veranderen. Je zult anders gaan denken. Beter gaan communiceren. Je leert hoe je beter met andere mensen kunt omgaan. Hoe je meer je leven kunt inrichten zoals jij dat wilt. Je krijgt helderheid in je belemmerende patronen en hoe je die doorbreekt. Veel mensen maken na dit event belangrijke keuzes die hun leven voorgoed (in positieve zin) veranderen. Dat kan zijn op het gebied van hun werk en financiën, relaties, vrije tijd, reizen, of zingeving. Ons motto is: Leef je mooiste leven! Hoe je daar zelf invulling aan wilt geven is aan jou, maar wij geven je alle tools en inzichten hoe je dit kunt realiseren.

Ja, dat gebeurt heel vaak. Veel bedrijven hebben een persoonlijk ontwikkelingsbudget voor hun medewerkers. Vraag je HR afdeling of je manager naar de mogelijkheden. 

Procedure aanvraag
Facturatie en betaling vindt bij veel bedrijven plaats na de opleidingsactiviteit. Als dit een voorwaarde is van je werkgever, dan is de prijs voor Maximum Potential €849,- inclusief btw, 

Korting is dan niet van toepassing. 

Wij zorgen dat je werkgever een factuur ontvangt.

Mail ons voor de mogelijkheden op: contact@michaelpilarczyk.nl