MAXIMUM POTENTIAL BUSINESS ONLINE

11 uur online video’s voor ondernemers

VOOR ONDERNEMERS

Dit programma is voor gedreven ondernemers, starters en zzp’ers, die op zoek zijn naar nieuwe inzichten voor meer zakelijk en persoonlijk succes. Je wilt je bedrijf laten groeien, maar je bent ook op zoek naar meer zingeving en voldoening. Want je mooiste leven is meer dan alleen geld verdienen. En je bereikt alleen meer zakelijk succes wanneer jij als ondernemer persoonlijk groeit en jezelf blijft verbeteren. Ben je klaar voor jouw next level?

Dit online programma bestaat uit 19 video’s, in totaal 11 uur live opgenomen beeldmateriaal van Maximum Potential Business. Dit ondernemers event organiseren we niet meer live, maar de inhoud is te waardevol om niet met je te delen. Je kunt dit online programma bekijken waar en wanneer je maar wilt, alsof je er live bij bent. Je hebt onbeperkt toegang. Ook kun je het werkboek met alle informatie, vragen en opdrachten (pdf) downloaden.

 

BUSINESS ONLINE

MAXIMUM POTENTIAL
€699
499
 •  

11 UUR VIDEO ONLINE BEKIJKEN

WAAR GAAT DIT PROGRAMMA OVER

 • Inspirerend Leiderschap
 • Verhoog je omzet en je winst
 • Hoe bouw je een succesvol bedrijf op
 • Overwin je beperkende overtuigingen
 • Vindingrijkheid: leer creatief denken
 • Verbeter je communicatievaardigheid
 • Hoe en waar vind je financiering voor je deals
 • Leer denken als een high performance person
 • Dan Peña's QLA en zijn formule voor succes
 • Leer je Maximale Potentieel te benutten

MICHAEL PILARCZYK

Ondernemer, Personal Performance Coach, Schrijver
Ik deel ervaringen die ik leerde in mijn 30 jaar als ondernemer. Als dj stond ik aan de wieg van Radio 538, ik wist met een schuld van 2 miljoen binnen twee jaar een bedrijf op te bouwen met een omzet van 20 miljoen. Ik richtte meerdere bedrijven op, kocht en verkocht ondernemingen en kreeg op mijn 37ste een bescheiden notering in de Quote 100 Junior. Na een sabbatical van 40 maanden op zee richtte ik een uitgeverij op en publiceerde mijn eigen boeken, inmiddels bestsellers. Samen met Cindy Koeman ben ik oprichter van Mastermind Academy en van de succesvolle app Meditation Moments. For a healthy, wealthy, happy life. Lees meer

INHOUD PROGRAMMA

Persoonlijk Leiderschap

Om succesvol te worden en te blijven als ondernemer en inspirerend leider, zul je eerst zelf een krachtige persoonlijkheid moeten zijn. Je dient te beschikken over een hoog energieniveau (vitaliteit), effectieve communicatievaardigheid en een mindset voor succes. Want succes op welk gebied dan ook begint met je denkwijze.

Persoonlijke Analyse

We kijken naar de kwaliteit van je persoonlijke leven op basis van een persoonlijke analyse: waar dien je jezelf te verbeteren en hoe doe je dat? Waar sta je en waar wil je naartoe? Door middel van positieve psychologie krijg je inzicht in het omgaan met je gedachten en emoties (zoals angst, twijfel, onzekerheid) en hoe je jezelf kunt verbeteren als ondernemer en leidinggevende.

Strategie voor Succes

Het behalen van resultaat is meer dan het stellen van doelen. Daarvoor deel ik mijn persoonlijke 12-stappenstrategie. De werkwijze die ik altijd heb toegepast en nog steeds toepas in mijn zakelijke en persoonlijke leven. Deze strategie heb ik ontwikkeld op basis van QLA, Think and Grow Rich (Napoleon Hill) en mijn 25 jaar ervaring als ondernemer.

De ‘High Performance’ Mindset

Je gaat ontdekken hoe sterk de kracht van je gedachten (je mindset) alle resultaten in je leven beïnvloedt; niet alleen zakelijk, ook met betrekking tot je privéleven, je sociale relaties, geld en de kwaliteit van je dagelijkse bestaan. Je gaat leren hoe je helderheid en inzicht krijgt door het stellen van goede gerichte vragen.

Financieel Management

Tel uit je winst! Wat is je exit-strategie? Een bedrijf beginnen en managen is leuk, maar dan. Wil je op een dag je onderneming verkopen, dan is het van belang om daar al vroeg een strategie voor te bedenken. Hoe is je financiële management georganiseerd? Heb je voldoende overzicht? En hoe kun je omzet en winst verhogen?

Zakelijk Vooruitzicht

Hoe sta je er op dit moment voor? We kijken naar je huidige situatie en waar je naartoe wilt. Waar loop je tegenaan en wat houdt je tegen? Hoe verkoop je jezelf? Hoe maak je jezelf zichtbaar? Flexibiliteit, inzicht, kennis en tal van andere zaken zijn essentieel voor stabiele groei en succes.

RESULTATEN DEELNEMERS

 • Meer helderheid in denken
 • Beter psychologisch inzicht
 • Beter financieel resultaat
 • Effectiever in communicatie
 • Nieuwe zakelijke inzichten
 • Effectiever en doelgericht werken
 • Meer energie, vitaler en fit
 • Meer rust en balans
 • Geweldig voor mijn netwerk!

ERVARINGEN & REACTIES

BUSINESS ONLINE

MAXIMUM POTENTIAL
€699
499
 •  

WAAROM MEEDOEN?

Omdat ik in de afgelopen jaren meer dan 10.000 ondernemers op weg heb geholpen. Vele succesverhalen zijn bekend. Startende ondernemers die een succesvol bedrijf hebben opgebouwd. Er zijn heel veel ondernemers die hun winst hebben verdriedubbeld. En naast het zakelijke, zijn heel veel mensen daadwerkelijk hun mooiste leven gaan leven.  

Verder kan ik zeggen dat ik spreek uit ervaring. Ik heb twee mediabedrijven opgericht en succesvol verkocht. Ik richtte een zelfstandige uitgeverij op waarmee we inmiddels 200.000 boeken hebben verkocht. Met Mastermind Academy zijn we marktleider in programma’s voor persoonlijke ontwikkeling en spiritueel bewustzijn. En de Meditation Moments app is met 100.000 actieve gebruikers de no. 1 mindfulness app in de Benelux. 

In dit programma krijg je gastcolleges van mijn zakelijk mentor Dan Peña, van wie ik heel veel heb geleerd. Ook mijn financieel partner Alco van de Bree geeft in dit programma les over financieel management. Alco en ik werken al 25 jaar samen, hij is een topper!

Momenteel ben ik co-founder en mede-eigenaar van Mastermind Academy, Invictus Publishing en Meditation Moments. Lees alle reacties van eerdere deelnemers en je weet waarom dit programma ook voor jou een must is!

masterpiece2

DE GASTSPREKERS

DAN PEÑA

Founder Quantum Leap Advantage, Chairman Guthrie Group
Daniel S. Peña is the chairman and founder of Quantum Leap Advantage (QLA), the revolutionary method for super-success, which has a proven track record of over 25 years. Mr. Peña serves as chairman of The Guthrie Group and several growing companies in the US, Europe, Canada and Asia. He is involved in various charitable activities and has been a keynote speaker at many international universities. As one of the world’s premier business performance coaches, Dan Peña has mentored and coached countless individuals in achieving their dreams. 

ALCO VAN DE BREE

Accountant, Business Valuator, Ondernemer 
Alco is eigenaar van Elysee Accountants & Corporate Finance. Hij is een expert op financieel gebied. Hij heeft  een groot aantal succesvolle nationale en internationale fusies en overnames begeleid. Ook bij de verkoop van mijn bedrijven Pilarczyk Media Groep en Routiers Nederland was Alco verantwoordelijk voor de transactie. Luister de podcast met Alco van de Bree.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wil je nog meer weten?
Lees eerst onze antwoorden op veelgestelde vragen.

De video’s kun je bekijken in de leeromgeving op onze website. Je krijgt toegang tot de leeromgeving met een persoonlijke inlogcode (die ontvang je van ons na aankoop).

Het is niet mogelijk om inhoudelijke vragen te stellen over de video’s van dit programma. Er behoort ook geen aanvullende coaching bij dit programma. Wel kun je vragen stellen in live Q&A’s met Michael & Cindy, maar die zijn geen onderdeel van dit online programma.

Dit online programma is zowel voor ondernemers als voor startende ondernemers. Dit programma gaat over persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, effectieve communicatie, inspirerend leiderschap, persoonlijk meesterschap, energieniveau en zelfbewustzijn. Al deze eigenschappen zijn van groot belang voor elke ondernemer. 

Het is niet toegestaan om het programma te verspreiden. De rechten behoren toe aan Mastermind Academy. Onrechtmatig gebruik zal leiden tot juridische consequenties. Wel kun je dit programma volgen met je partner, of met een directe vriend of collega. 

Nee. De Business Edition van Maximum Potential gaan we niet meer live organiseren.

Onbeperkt toegang betekent dat je de video’s kunt blijven bekijken in de leeromgeving op onze website. Zolang je geen onjuist gebruik maakt van je inlog (aan anderen geven, of onrechtmatige verspreiding), kun je dus zo vaak kijken als je wilt. 

Er is 11 uur videomateriaal om te bekijken. Daarnaast zijn er veel vragen en opdrachten in het werkboek. Om deze goed te beantwoorden, adviseren wij je om minimaal een dag te besteden aan dit werkboek. 

Your Roadmap is een online programma van 8 lessen. Aanvullend zijn Michael en Cindy regelmatig te zien met live Q&A webinars. Ook kun je onder de lessen vragen stellen, die door worden beantwoord. Bij dit programma geldt een toegang van 1 jaar tot alle lessen. Your Roadmap is iets minder gericht op ondernemerschap en juist meer op persoonlijke ontwikkeling. 

Het Maximum Potential Business Programma is een registratie van een live event. Your Roadmap is dat niet. 

Je investering in dit programma kun je opvoeren als studiekosten. Vraag je financieel adviseur hoe dit in jouw specifieke situatie van toepassing is. Ben je ondernemer dan valt de aankoop van het programma onder zakelijke kosten. De investering is inclusief 21% btw die je als ondernemer natuurlijk kunt terugvorderen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mail: contact@michaelpilarczyk.nl

BUSINESS ONLINE

MAXIMUM POTENTIAL
€699
499
 •