HOE WORD JE EEN GEZONDE
EN SUCCESVOLLE ONDERNEMER?

Hét Programma voor Succes in Life & Business met Michael Pilarczyk

ONLINE LIVE SEMINAR MET Q&A’s + EXTRA VIDEOLESSEN 

Maximum Potential Business is een uniek online seminar plus extra videolessen, waarin je leert je mind op een gezonde manier te programmeren voor succes. Hierdoor zal je sneller en gerichter resultaten behalen. Zowel met je business als in je persoonlijke leven. Maar om die resultaten te behalen, is een bepaalde denkwijze en een specifieke strategie nodig. Voor succesvolle ondernemers die naar een next level willen. 

Het programma heeft op 6, 7 en 8 oktober 2021 plaatsgevonden

WOENSDAG 6 oktober
19.30 – 20.30 Michael Pilarczyk Masterclass

20.30 – 21.30 Richard de Leth talk + Q&A
21.30 – 22.00 Michael Pilarczyk Masterclass

DONDERDAG 7 oktober
13.00 – 14.00 Michael Pilarczyk Masterclass
14.00 – 15.00 Patrick de Zeeuw + Q&A
Pauze
15.30 – 16.00 Michael Pilarczyk Masterclass
16.00 – 17.30 Willem Middelkoop talk + Q&A
Pauze
19.30 – 20.00 Michael Pilarczyk Masterclass
20.00 – 21.00 Alco van de Bree talk + Q&A
21.00 – 22.00 Michael Pilarczyk Masterclass

VRIJDAG 8 oktober
13.00 – 15.00 Michael Pilarczyk Masterclass
Pauze
15.30 – 16.30 Michael Pilarczyk + Patrick de Zeeuw Q&A
16.30 – 17.30 Michael Pilarczyk Masterclass
Pauze
19.30 – 20.00 Michael Pilarczyk Masterclass
20.00 – 21.00 Michael Pilarczyk + Alco van de Bree Q&A
21.00 – 22.00 Michael Pilarczyk Masterclass

Voor wie is dit programma?

“Mijn bedrijven doen het prima. We groeien en verdienen geld. Ik leef voor mijn werk, maar na één gesprek met jou ontdekte ik dat ik eigenlijk niet echt leef. Ik ben alleen bezig met werk, met het oplossen van problemen en ik doe te vaak dingen waar ik niet blij van word. Ik mis het plezier steeds meer, de balans is zoek. Ik zoek echt iemand die mij kan begrijpen en die mij op mijn niveau kan coachen. Daarom doe ik mee met je seminar.”

Michael: “Dit is een veelvoorkomende situatie. Succesvolle ondernemers benaderen mij met tal van vragen en het verzoek om persoonlijke 1-op-1-coaching. Omdat mijn tijd beperkt is en ik veel mensen wil helpen, organiseren wij dit seminar. En ik ben niet alleen, de sprekers dit jaar zijn van wereldklasse en gaan heel veel waardevolle informatie met je delen!” 

DIT SEMINAR IS VOOR ONDERNEMERS DIE…

  • meer uit zichzelf willen halen
  • op zoek zijn naar een betere work-life-balance
  • gezondheid en levensgeluk belangrijk vinden
  • op zoek zijn naar nieuwe inspiratie en ideeën 
  • hun bedrijf willen laten groeien
  • visies willen horen op de economische vooruitzichten
  • een nog betere ondernemer willen worden
  • willen leren van ervaringsdeskundigen en bewezen business cases 

Doe wat succesvolle ondernemers doen

In dit Maximum Potential Business programma geeft Michael Pilarczyk met vier deskundigen waardevolle en praktische adviezen op basis van hun eigen ervaringen. 

Of je al een succesvolle onderneming runt, of je starter bent, of zzp’er, je kan nooit succesvoller worden dan je beperkende gedachten toelaten. Er is altijd een next level! Dit programma stelt je in staat om je beperkende overtuigingen te ontdekken, te doorbreken en gebruik te gaan maken van jouw maximale potentieel.

Je bereikt alleen meer zakelijk succes wanneer jij als mens en ondernemer groeit en jezelf blijft ontwikkelen. Daarvoor heb je voorbeelden nodig, kennis van mensen die al zijn waar jij naartoe wilt. Als jij jezelf op die manier weet te verbeteren, zal niet alleen je leven aangenamer worden, maar zal je automatisch meer succes boeken op elk gebied.

All Successful People Have Great Coaches

Michael Pilarczyk

Ondernemer & Personal Performance Coach
Mindset-expert en bestseller auteur Michael Pilarczyk is al 30 jaar een succesvol ondernemer.  Op basis van zijn eigen ervaring ontwikkelde hij dit programma voor elke ondernemer die op zoek is naar nieuwe inzichten voor meer zakelijk en persoonlijk succes. Als dj stond hij aan de wieg van Radio 538. Michael richtte meerdere bedrijven op, kocht en verkocht ondernemingen en kreeg op zijn 37ste een notering in de Quote 100 Junior. Na een sabbatical van 4 jaar op zijn zeiljacht richtte hij uitgeverij Invictus Publishing op en publiceerde zijn eigen boeken (350.000+ verkocht), waaronder Master Your Mindset. Samen met Cindy Koeman is hij oprichter van Mastermind Academy en van de Meditation Moments app.

Alco Van De Bree

Accountant, Business Valuator & Ondernemer 
Alco van de Bree is eigenaar van Elysee Accountants & Corporate Finance. Hij is een financieel expert en heeft een groot aantal nationale en internationale fusies en overnames begeleid. Ook de verkoop van mijn bedrijven. Als adviseur is Alco lid van de advisory board van meerdere succesvolle ondernemingen.

Patrick de Zeeuw

Founder & CEO  Startupbootcamp, Innoleaps  en The Talent Institute
Patrick de Zeeuw is aandeelhouder in 1.200 startups & scaleups in 60 landen. Patrick is internationaal spreker over ondernemerschap en innovatie, technologie en digitale transformatie.

Missie: “To create sustainable growth for our clients, partners and society by empowering innovators all over the world.

Richard de Leth

Founder & CEO  Oersterk en Vitaily
Richard de Leth heeft honderduizenden boeken verkocht over vitaliteit en een gezonde leefstijl. In de masterclass zal Richard je meenemen naar de drie bouwstenen van vitaliteit, en hoe je deze op een simpele en praktische manier met leefstijl kunt versterken. Hij laat zien hoe alles met elkaar verbonden is, en hoe je met voeding, beweging en ontspanning sterker of zwakker kunt worden. Succes zonder geluk en gezondheid is een slechte deal. Wedden dat je na deze masterclass betere keuzes gaat maken? Want gezondheid is niet te koop, maar de juiste kennis en zelfzorg wel.

Willem Middelkoop

Oprichter CDM Fund + besteller auteur Oprichter CD Fund + besteller auteur Willem Middelkoop is een ervaren ondernemer en belegger en expert op het gebied van goud en zilver en andere grondstoffen.

Hij is oprichter en grootaandeelhouder van het Commodity Discovery Fund. Tevens is Willem auteur van zeven veelgelezen boeken over economie en financiële markten, waaronder De Big Reset. Zijn boeken zijn in 8 talen vertaald. Door zijn enorme kennis op deze gebieden is Willem Middelkoop regelmatig te horen in de media en in podcasts.

Mr. Dan Peña Sr.
(Bonus Video's)

Founder Quantum Leap Advantage
Dan Peña is the chairman and founder of Quantum Leap Advantage (QLA), the revolutionary method for super-success, which has a proven track record of over 25 years. Mr. Peña serves as chairman of The Guthrie Group several growing companies in the US, Europe, Canada and Asia. He is involved in various charitable activities and has been a keynote speaker at many international universities. Dan Peña has mentored and coached countless individuals in achieving their dreams. 

Dit is wat je gaat leren

1. Persoonlijk Meesterschap

Hoe kan je jezelf en anderen inspireren? Je krijgt tools om aan je zelfvertrouwen en je eigenwaarde te werken. Je leert hoe je effectiever kan communiceren. Daardoor zal je in staat zijn jezelf, je product en je bedrijf beter te verkopen. 

2. Analyse van jezelf en je business

We kijken naar de kwaliteit van je persoonlijke leven op basis van een persoonlijke analyse: waar dien je jezelf te verbeteren en hoe doe je dat? Waar sta je en waar wil je naartoe? Door middel van positieve psychologie krijg je inzicht in het omgaan met je gedachten en emoties (zoals angst, twijfel, onzekerheid) en hoe je jezelf kunt verbeteren als ondernemer en leidinggevende. 

3. Een Strategie voor Succes

Het behalen van resultaat is meer dan het stellen van doelen. Daarvoor deel ik mijn persoonlijke 12-stappenstrategie. De werkwijze die ik altijd heb toegepast en nog steeds toepas in mijn zakelijke en persoonlijke leven. Deze strategie heb ik ontwikkeld op basis van QLA, Think and Grow Rich (Napoleon Hill) en mijn 30 jaar ervaring als ondernemer.

4. De High Performance Mindset

Je gaat ontdekken hoe sterk de kracht van je gedachten (je mindset) alle resultaten in je leven beïnvloedt; niet alleen zakelijk, ook met betrekking tot je privéleven, je sociale relaties, geld, kortom; de kwaliteit van je dagelijkse bestaan. Je gaat leren hoe je helderheid en inzicht krijgt door het stellen van goede gerichte vragen. Verander je denkwijze en alles in je leven zal significant verbeteren. Alles begint met een gedachte. 

5. Wat kan je doen om je winst te verhogen

Een bedrijf beginnen en managen is leuk, maar dan. Wil je op een dag je onderneming verkopen, dan is het van belang om daar tijdig een strategie voor te bedenken. Wat is je exit-strategie? Hoe is je financiële management georganiseerd? En wat kun je doen om je winst te verhogen?

6. Hoe voorkom je de meest gemaakte fouten

We bespreken de meest voorkomende fuckups, op basis van duizenden business cases. Waar gaat het mis met jou? Hoe sta jij er op dit moment voor? Waar loop je tegenaan en wat houdt je tegen? Waarop moet je letten om je onderneming en jezelf tot een succes te maken?  

7. New business development en Disruptors

Nieuwe innovaties veranderen de wereld in snel tempo.  Nieuwe businessmodellen verstoren bestaande markten. Technologie in combinatie met visie creëert bedrijven die snel groeien en enorm hoge waarderingen krijgen. Waar liggen jouw kansen? 

8. Overwin je beperkende overtuigingen

Je kunt nooit groter worden dan je beperkende gedachten. Dus verander je denkwijze en je persoonlijke en zakelijke leven zal significant verbeteren. Je leert je beperkende overtuigingen te herkennen, hoe je die kan doorbreken en kan omzetten in een mindset voor succes.

9. The Science of Think and Grow Rich

Think and Grow Rich en The Science of Getting Rich. Twee klassiekers op het gebied van mindset en de wet van aantrekking en creatie. Vertaald door Michael Pilarczyk zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht van deze moderne bewerkingen. In het online programma licht Michael de belangrijkste principes toe uit deze twee waardevolle boeken. 

Succesverhalen

Wiggert Meerman
Wiggert Meerman
Co Founder NootroFit - Presentator Eindbazen - Persoonlijk Leiderschap Spreker
Lees verder
"De waardevolle programma's en events hebben veel betekent voor mijzelf, mijn bedrijven en visie op het leven. Het allerbelangrijkste, Michael heeft de ervaring en het trackrecord om het te mogen doen".
Ernst Bareman
Ernst Bareman
Algemeen directeur bij keukenconcurrent
Lees verder
"Michael stelt onverwachte vragen die mij dwingen tot nadenken in diepgang waardoor ideeën, inspiratie en feedback nu worden toegepast in de dagelijkse praktijk. Michael is een prettig en bijzonder mens. Het vastleggen van het 12 stappenplan heeft mij echt verder gebracht".
Daphne Beers
Daphne Beers
Project Manager & Consultant bij Daphne Beers Consultancy
Lees verder
"Ik heb meegedaan aan Maximum Potential business. In één woord: WOW! De manier waarop Michael zaken overbrengt op mij en de tools die ik nu hiervoor in handen heb zijn van onschatbare waarde. Dit was de beste investering in mij én mijn bedrijf. Twijfel je nog over dit event? #justfuckingdoit"
Previous
Next

Reacties van deelnemers

Dit is wat je krijgt

Bonus #1:

11 uur Video
Live Event
Maximum Potential

De volledige videoregistratie van het meest recente Maximum Potential Business Live event in Veenendaal. We hebben de opnamen van deze twee lange dagen verdeeld in aparte video’s om per onderwerp makkelijker te kijken. 

Bonus #2:

2 Uur Business Masterclass en Q&A
met Dan Peña

Bonusvideo’s met Dan Peña, waarin hij zijn persoonlijke visie geeft op de wereld en de economie. Ook vertelt hij over zijn Quantum Leap Advantage methode (QLA).

Wil je nog meer weten?
Lees eerst onze antwoorden op veelgestelde vragen.

ONLINE BUSINESS PROGRAMMA

MAXIMUM POTENTIAL
699 12 Maanden toegang, inclusief terugkijken.
Beschikbaar op mobiel, desktop en tablet.
  •  

Veelgestelde vragen

Wanneer jij wilt. Na je aanmelding heb je direct toegang tot alle video’s van de registratie van Maximum Potential Live. Deze  video’s kun je bekijken in de online academy op onze website. Je krijgt toegang tot de online academy met een persoonlijke inlogcode (die ontvang je van ons na aankoop). Het Live Seminar en de Q&A’s kan je volgen in dezelfde leeromgeving. Na afloop van de livestreams is alles terug te kijken.

Ja. Voorafgaand aan het seminar kan je vragen insturen. En gedurende het seminar zijn er momenten voor Q&A met de sprekers.

Dit online programma is voor ondernemers die serieus aan hun business én aan zichzelf willen werken. Dit programma gaat over persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei, effectieve communicatie, inspirerend leiderschap, persoonlijk meesterschap, energieniveau en zelfbewustzijn. Al deze eigenschappen zijn van groot belang voor elke ondernemer. De inhoud van het programma is niet gericht 

Je mag het programma samen volgen, maar niet tegelijkertijd op meerdere devices. Het is niet toegestaan om je inloggegevens en/of het programma te verspreiden. De rechten behoren toe aan Mastermind Academy. Wanneer ons systeem signaleert dat het programma zonder toestemming wordt verspreid (op welke manier dan ook), zal je toegang tot het programma direct worden beeïndigd.  Onrechtmatig gebruik zal leiden tot juridische consequenties en mogelijke financiële claims. Het is dus wel toegestaan om dit programma volgen met je partner, of met een directe vriend of collega. 

Nee. De Business Edition van Maximum Potential gaan we niet meer als live event organiseren.

Onbeperkt toegang betekent dat je de video’s een jaar lang onbeperkt kunt blijven bekijken in de leeromgeving op onze website. Zolang je geen onjuist gebruik maakt van je inlog (aan anderen geven, of onrechtmatige verspreiding), kun je zo vaak kijken als je wilt. 

Het Live Seminar bestaat uit 15 uur, verdeeld over woensdagavond 6 oktober 19.30 tot 21.30 uur, donderdag 7 oktober van 13.00 tot 22.00 uur en vrijdag 8 oktober van 13.00 tot 22.00 uur. Tussendoor zijn er pauzes. De opnamen van de livestreams blijven een jaar toegankelijk, indien je beschikt over een inlog tot dit programma.

Additioneel is er is 11 uur videoregistratie om te bekijken. Daarnaast zijn er veel vragen en opdrachten in het werkboek. 

Het Maximum Potential Business Programma is bedoeld voor ondernemende mensen en ondernemers met middelgrote tot grote ondernemingen. 

Dit programma gaat over de ontwikkeling van jezelf als mens en ondernemer, maar is ook gericht op financiële zaken, strategie en hoe je als ondernemer meer balans vindt tussen je business en je privé leven. 

Je investering in dit programma kun je opvoeren als studiekosten. Vraag je financieel adviseur hoe dit in jouw specifieke situatie van toepassing is. Ben je ondernemer dan valt de aankoop van het programma onder zakelijke kosten. De investering is inclusief 21% btw die je als ondernemer natuurlijk kunt terugvorderen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mail: contact@michaelpilarczyk.nl