HOE MAAK JE JOUW BUSINESS SUCCESVOLLER?

Hét programma voor Succes in Life & Business met Michael Pilarczyk

ONLINE PROGRAMMA MET EXTRA LIVE TRAININGEN + Q&A’S 

Maximum Potential Business is een uniek online programma waarin je leert je mind te programmeren voor succes. Hierdoor zal je sneller en gerichter resultaten behalen. Zowel met je business als in je persoonlijke leven. Maar om die resultaten te behalen, is een bepaalde denkwijze en een specifieke strategie nodig.

Mindset-expert Michael Pilarczyk is zelf al 30 jaar een succesvol ondernemer. Op basis van zijn eigen ervaring ontwikkelde hij dit programma voor elke ondernemer die op zoek is naar nieuwe inzichten voor meer zakelijk en persoonlijk succes. 

Natuurlijk wil je succes en geld verdienen, anders zou je geen ondernemer zijn. Je wilt je bedrijf laten groeien, maar je bent ook op zoek naar zingeving en voldoening. Maar hoe doe je dat en hoe vind je de juiste balans? 

Wil je meer focus en effectiever omgaan met je tijd? 

Wil je weten hoe je omgaat met moeilijke en onzekere tijden? 

Wil je een betere ondernemer worden? 

Of je al een succesvolle onderneming runt, of je starter bent, of zzp’er, je kan nooit succesvoller worden dan je beperkende gedachten toelaten. Er is altijd een next level! Dit programma stelt je in staat om je beperkende overtuigingen te ontdekken, te doorbreken en gebruik te gaan maken van jouw maximale potentieel.

Doe wat succesvolle ondernemers doen

Het gaat om Persoonlijk Meesterschap. Blijf jezelf verbeteren. Ook als je al goed bent in wat je doet, ook als je al goed verdient. Langdurig en significant succes is het resultaat van jezelf blijven ontwikkelen. Blijf leren van ervaringen van andere succesvolle mensen. 

“All successful people have great coaches!” 

In dit Maximum Potential Business programma geeft Michael Pilarczyk met twee andere experts waardevolle en praktische adviezen uit hun eigen ervaringen. Je gaat leren hoe succesvolle mensen denken en wat succesvolle ondernemers doen. 

Je bereikt alleen meer zakelijk succes wanneer jij als mens en ondernemer groeit en jezelf blijft ontwikkelen. Daarvoor heb je voorbeelden nodig, kennis van mensen die al zijn waar jij naartoe wilt. Misschien mis je bepaalde inzichten, of de juiste strategie om een effectief plan op te stellen. Als jij jezelf weet te verbeteren, zal niet alleen je leven aangenamer worden, maar zal je automatisch meer succes boeken op elk gebied in je leven.

Dit zijn je Business Coaches

Michael Pilarczyk

Ondernemer & Personal Performance Coach
“Ik deel ervaringen die ik leerde in mijn 30 jaar als ondernemer. Als dj stond ik aan de wieg van Radio 538. Ik wist met een schuld van 2 miljoen binnen twee jaar een bedrijf op te bouwen met een waarde van 20 miljoen. Ik richtte meerdere bedrijven op, kocht en verkocht ondernemingen en kreeg op mijn 37ste een notering in de Quote 100 Junior. Na een sabbatical van 4 jaar op mijn zeiljacht richtte ik de uitgeverij Invictus Publishing op en publiceerde mijn eigen boeken (280.000 verkocht), waaronder Master Your Mindset. Samen met Cindy Koeman ben ik oprichter van Mastermind Academy en van de succesvolle app Meditation Moments.

 Ons motto: for a healthy, wealthy, happy life.” 

ALCO VAN DE BREE

Accountant, Business Valuator & Ondernemer 
Alco is eigenaar van Elysee Accountants & Corporate Finance. Hij is een financieel expert. Hij heeft  een groot aantal succesvolle nationale en internationale fusies en overnames begeleid. Ook bij de verkoop van mijn bedrijven Pilarczyk Media Groep en Routiers Nederland was Alco verantwoordelijk voor de transactie. 

Dan Peña

Founder Quantum Leap Advantage
Dan Peña is the chairman and founder of Quantum Leap Advantage (QLA), the revolutionary method for super-success, which has a proven track record of over 25 years. Mr. Peña serves as chairman of The Guthrie Group and several growing companies in the US, Europe, Canada and Asia. He is involved in various charitable activities and has been a keynote speaker at many international universities. As one of the world’s premier business performance coaches, Dan Peña has mentored and coached countless individuals in achieving their dreams. 

Dit is wat je gaat leren

1. Persoonlijk Meesterschap

Je kan pas leiding geven aan anderen, als je leiding kan geven aan jezelf. We leren je hoe je jezelf en anderen kan inspireren. Je krijgt tools om aan je zelfvertrouwen en je eigenwaarde te werken. Je leert hoe je effectiever kan communiceren. Daardoor zal je in staat zijn jezelf, je product en je bedrijf beter te verkopen. Ook leggen we uit hoe belangrijk een hoog energieniveau is en hoe je jezelf kan opladen.  

2. Persoonlijke Analyse

We kijken naar de kwaliteit van je persoonlijke leven op basis van een persoonlijke analyse: waar dien je jezelf te verbeteren en hoe doe je dat? Waar sta je en waar wil je naartoe? Door middel van positieve psychologie krijg je inzicht in het omgaan met je gedachten en emoties (zoals angst, twijfel, onzekerheid) en hoe je jezelf kunt verbeteren als ondernemer en leidinggevende. Plus hoe krijg je balans in je werk en privé. 

3. Een Strategie voor Succes

Het behalen van resultaat is meer dan het stellen van doelen. Daarvoor deel ik mijn persoonlijke 12-stappenstrategie. De werkwijze die ik altijd heb toegepast en nog steeds toepas in mijn zakelijke en persoonlijke leven. Deze strategie heb ik ontwikkeld op basis van QLA, Think and Grow Rich (Napoleon Hill) en mijn 30 jaar ervaring als ondernemer.

4. De High Performance Mindset

Je gaat ontdekken hoe sterk de kracht van je gedachten (je mindset) alle resultaten in je leven beïnvloedt; niet alleen zakelijk, ook met betrekking tot je privéleven, je sociale relaties, geld en de kwaliteit van je dagelijkse bestaan. Je gaat leren hoe je helderheid en inzicht krijgt door het stellen van goede gerichte vragen. Alles begint met een gedacht. Verander je denkwijze en alles in je leven zal significant verbeteren. Dat is wat je leert!

5. Verhoog je omzet en winst

Tel uit je winst! Wat is je exit-strategie? Een bedrijf beginnen en managen is leuk, maar dan. Wil je op een dag je onderneming verkopen, dan is het van belang om daar tijdig een strategie voor te bedenken. Hoe is je financiële management georganiseerd? En wat kun je doen om je omzet en winst te verhogen?

6. Hoe bouw je een succesvol bedrijf op?

Hoe sta je er op dit moment voor? Waar loop je tegenaan en wat houdt je tegen? Waarop moet je letten om je onderneming tot een succes te maken? Hoe maak je jezelf zichtbaar? Flexibiliteit, inzicht, kennis en tal van andere zaken zijn essentieel voor stabiele groei en succes.

7. Verbeter je communicatievaardigheden

De kwaliteit van je communicatie bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je leven en de resultaten die je behaalt. Leer de do’s en don’t van effectieve communicatie. Waar moet je op letten en hoe kun je jezelf verbeteren.  

8. Overwin je beperkende overtuigingen

Je kunt nooit groter worden dan je beperkende gedachten. Dus verander je denkwijze en je persoonlijke en zakelijke leven zal significant verbeteren. Je leert je beperkende overtuigingen te herkennen, hoe je die kan doorbreken en kan omzetten in een mindset voor succes.

9. The Science of Think and Grow Rich

Think and Grow Rich en The Science of Getting Rich. Twee klassiekers op het gebied van mindset en de wet van aantrekking en creatie. Vertaald door Michael Pilarczyk zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht van deze moderne bewerkingen. In het online programma licht Michael de belangrijkste principes toe uit deze twee waardevolle boeken. 

Succesverhalen

Wiggert Meerman
Wiggert Meerman
Co Founder NootroFit - Presentator Eindbazen - Persoonlijk Leiderschap Spreker
Lees verder
"De waardevolle programma's en events hebben veel betekent voor mijzelf, mijn bedrijven en visie op het leven. Het allerbelangrijkste, Michael heeft de ervaring en het trackrecord om het te mogen doen".
Ernst Bareman
Ernst Bareman
Algemeen directeur bij keukenconcurrent
Lees verder
"Michael stelt onverwachte vragen die mij dwingen tot nadenken in diepgang waardoor ideeën, inspiratie en feedback nu worden toegepast in de dagelijkse praktijk. Michael is een prettig en bijzonder mens. Het vastleggen van het 12 stappenplan heeft mij echt verder gebracht".
Daphne Beers
Daphne Beers
Project Manager & Consultant bij Daphne Beers Consultancy
Lees verder
"Ik heb meegedaan aan Maximum Potential business. In één woord: WOW! De manier waarop Michael zaken overbrengt op mij en de tools die ik nu hiervoor in handen heb zijn van onschatbare waarde. Dit was de beste investering in mij én mijn bedrijf. Twijfel je nog over dit event? #justfuckingdoit"
Previous
Next

reacties van deelnemers

Dit is wat je krijgt

Bonus #1:

4 x 2 uur Live masterclass/training + Q&A's met Michael Pilarczyk.

  • Donderdag 12 november 19.30 – 21.30 uur
  • Vrijdag 13 november 19.30 – 21.30 uur
  • Zaterdag 14 november 19.30 – 21.30 uur
  • Zondag 15 november 19.30 – 21.30 uur

In deze extra live lessen en Q&A’s gaan we in op de actuele economische en financiële situatie in de wereld. Over ondernemen in moeilijke tijden. Waar moet je op letten en wat kan je doen? Over kansen en mogelijkheden. Je kan elke dag vragen stellen aan Michael Pilarczyk en Alco van de Bree.

Bonus #2:

2 Uur Business Masterclass en Q&A​ met Dan Peña

Extra video’s met Dan Peña, waarin hij zijn visie geeft op de wereld en de economie. Ook vertelt hij over zijn QLA methode en ook krijg je toegang tot een eerder opgenomen (live) Q&A.

Bonus #3:

1 Jaar Premium toegang tot de Meditation Moments App (iOS & Android)

Jezelf elke dag trainen voor focus en concentratie, maar ook voor rust in je hoofd. Plus dagelijkse affirmaties voor zelfvertrouwen, eigenwaarde en een krachtige mindset. Je krijgt 12 maanden toegang tot alle premium meditaties, muziek en de luisterboeken Think and Grow Rich, Dansen in de hemel en Master your mindset!

ONLINE BUSINESS PROGRAMMA

MAXIMUM POTENTIAL
799 Onbeperkt toegang tot het gehele online programma en de extra live trainingen met Q&A's. Beschikbaar op mobiel, desktop en tablet.
  •  
+ Live Q&A's

VEELGESTELDE VRAGEN

Wil je nog meer weten?
Lees eerst onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Wanneer jij wilt. Na je aanmelding heb je direct toegang tot alle video’s. De video’s kun je bekijken in de leeromgeving op onze website. Je krijgt toegang tot de leeromgeving met een persoonlijke inlogcode (die ontvang je van ons na aankoop). De live trainingen en Q&A’s zijn na de livestream ook terug te kijken.

Ja. Voorafgaand aan de live trainingen kan je vragen insturen. Ook gedurende de extra livestreams kan je vragen stellen. Van 12 tot en met 15 november is er elke dag een Q&A tijdens de livestream.

Dit online programma is zowel voor ondernemers als voor startende ondernemers. Dit programma gaat over persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, effectieve communicatie, inspirerend leiderschap, persoonlijk meesterschap, energieniveau en zelfbewustzijn. Al deze eigenschappen zijn van groot belang voor elke ondernemer. 

Het is niet toegestaan om het programma te verspreiden. De rechten behoren toe aan Mastermind Academy.  Wanneer wij ontdekken dat het programma zonder toestemming wordt verspreid (op welke manier dan ook), zal je toegang tot het programma worden beeïndigd.  Onrechtmatig gebruik zal leiden tot juridische consequenties en mogelijke financiële claims. Het is wel toegestaan om dit programma volgen met je partner, of met een directe vriend of collega. 

Nee. De Business Edition van Maximum Potential gaan we niet meer als live event organiseren.

Onbeperkt toegang betekent dat je de video’s kunt blijven bekijken in de leeromgeving op onze website. Zolang je geen onjuist gebruik maakt van je inlog (aan anderen geven, of onrechtmatige verspreiding), kun je zo vaak kijken als je wilt. 

Er is 11 uur videomateriaal om te bekijken. Daarnaast zijn er veel vragen en opdrachten in het werkboek. Om deze goed te beantwoorden, adviseren wij je om minimaal een dag te besteden aan dit werkboek. De 4 extra livestreams worden uitgezonden van donderdag 12 november tot en met zondag 15 november, van 19.30 tot 21.30 uur. De opnamen van de livestreams blijven ook onbeperkt toegankelijk, zolang je beschikt over een inlog tot dit online programma.

Your Roadmap is een online programma van 8 lessen. Dit programma is minder gericht op ondernemerschap en meer op persoonlijke ontwikkeling. 

Het Maximum Potential Business Programma is een registratie van een live event. Your Roadmap is dat niet. Aanvullend zijn er 4 extra live avonden.

Dit Business Programma is meer gericht op ondernemen en financiële zaken, maar ook hoe je als ondernemer meer balans vindt tussen je business en je privé leven. Ook zijn er twee internet interessante gastsprekers: Alco van de Bree en Dan Peña.

Je investering in dit programma kun je opvoeren als studiekosten. Vraag je financieel adviseur hoe dit in jouw specifieke situatie van toepassing is. Ben je ondernemer dan valt de aankoop van het programma onder zakelijke kosten. De investering is inclusief 21% btw die je als ondernemer natuurlijk kunt terugvorderen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mail: contact@michaelpilarczyk.nl