Ontdek wat succesvolle ondernemers doen en geef daarmee jouw business
en je persoonlijke leven
een boost!

Ontdek wat succesvolle ondernemers doen
en geef daarmee
jouw business
en je persoonlijke leven
een boost!

Ik wil je graag een dosis inspiratie meegeven met deze gratis masterclass over mindset, mindfulness en succesvol ondernemerschap.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Registratie gesloten

Michael Pilarczyk tijdens Maximum Potential Live

Update: registratie gesloten. Meld je aan voor de wachtlijst voor toekomstige masterclasses. 

Door je aan te melden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy en ontvang je een aantal emails met inspiratie. 

Deelnemers Live Events

Live Masterclass

Reviews

Deze masterclass gaat over jou!

Elke dag ontvang ik tientallen berichten met vragen die te maken hebben met ondernemerschap. Maar ook hoe je balans kunt houden tussen je business en je privéleven. Wat zijn de beste tips om te beginnen met een eigen bedrijf? Hoe ga je om met tegenslagen en deze moeilijke tijd? Wat is het beste advies dat je mij kunt geven? Ik ga antwoorden geven. Natuurlijk op basis van mijn 30 jaar ervaring als ondernemer, maar ik zal je ook vertellen wat de belangrijkste adviezen waren van mijn zakelijk mentoren en hoe ik vele tegenslagen heb overwonnen.

Dit ga je leren

 1. De belangrijkste adviezen die ik heb geleerd van mijn business coaches.
  Ontdekt de waardevolle lessen die ik heb geleerd van bijzondere en zeer succesvolle mensen.
 2. Waarom sommige ondernemers geld verdienen en andere niet.
  Wat maakt het verschil? Waar moet je op letten?
  Vind de antwoorden die je helpen om uw bedrijf een boost te geven. 
 3. Hoe krijg je balans tussen je business en je privéleven.
  Het leven is meer dan werken en geld verdienen. Leer wat kan je doen om je mooiste leven te gaan leven.
 4. Hoe mindset alles bepalend is voor je succes.
  Je hebt soms geen idee hoe belangrijk je denkwijze is voor je gedrag en de keuzes die je maakt. Het is tijd om meester te worden over je mindset.
 5. We gaan een opdrachten doen om inzicht te krijgen.
  Succes is het resultaat van de manier waarop jij denkt. Het zijn niet de omstandigheden, het gaat om jou. Hoe je denkt en wat je doet. We zullen een opdracht doen waarbij je meer inzicht gaat krijgen waar je mogelijk vastloopt en hoe je dat kan oplossen. 

Deze masterclass gaat dus over jou. Hoe jij een betere ondernemer kan worden en ook hoe je meer succes in je persoonlijke leven kan bereiken. Dus meer geld en tijd voor jezelf. Maar het begint allemaal met jou.

Over Michael Pilarczyk

Ondernemer & Personal Performance Coach “Ik deel ervaringen die ik leerde in mijn 30 jaar als ondernemer. Als dj stond ik aan de wieg van Radio 538. Ik wist met een schuld van 2 miljoen binnen twee jaar een bedrijf op te bouwen met een omzet van 20 miljoen. Ik richtte meerdere bedrijven op, kocht en verkocht ondernemingen en kreeg op mijn 37ste een notering in de Quote 100 Junior. Na een sabbatical van 4 jaar op mijn zeiljacht richtte ik de uitgeverij Invictus Publishing op en publiceerde mijn eigen boeken (280.000 verkocht). Samen met Cindy Koeman ben ik oprichter van Mastermind Academy en van de succesvolle app Meditation Moments (300.000 gebruikers). Ons motto: for a healthy, wealthy, happy life.”
Dan Pena Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk en High Performance Business Coach Dan Peña

Michael Pilarczyk en Radio 2 DJ Ruud de Wild

Wat anderen zeggen over Michael

Wiggert Meerman
Wiggert MeermanPublic Speaker in Personal Growth / Leadership - Presentor at Eindbazen - Entrepreneur & Adventurer​
Lees verder
"In het land van persoonlijk leiderschap staat Michael veruit op nummer één.

De waardevolle programma's en events hebben veel betekent voor mijzelf, mijn bedrijven en visie op het leven. Het allerbelangrijkste; Michael heeft de ervaring en het trackrecord om het te mogen doen. Succesvol auteur, spreker en ondernemer die zijn eigen woorden leeft."
Albert Allmers
Albert AllmersExecutive Search | Executive Coaching | FinanceFactor Executive Finance Professionals I Supervisory Board Member​
Lees verder
"Mede dankzij zijn boeken “Master Your Mindset” en zijn bewerking van “Think and Grow Rich” heb ik keuzes gemaakt die een substantiële bijdrage hebben geleverd aan de succesvolle groei van mijn organisatie. Door Michael heb ik keuzes gemaakt die een substantiële bijdrage hebben geleverd aan de succesvolle groei van mijn organisatie".
Hemen Jamal​
Hemen Jamal​Driven entrepreneur - Intrested in the optical and the hotel industry - Inspirator - Motivational speaker - Investor - Expert in lean startups.
Lees verder
"Michael Pilarczyk’s live events zijn werkelijk life-changing geweest voor mij.

Michael deelt tijdens de live events veel inzichten, wijze lessen en kennis op een hartelijke en menselijke wijze. Michael heeft mij groot leren denken, een betere ondernemer en mens gemaakt. Door het volgens van zijn 12 stappen plan, heb ik in 1 jaar meer succes behaald dan de afgelopen 10 jaar".
Previous
Next

In het land van persoonlijk leiderschap staat Michael veruit op nummer één. 

De waardevolle programma’s en events hebben veel betekent voor mijzelf, mijn bedrijven en visie op het leven. Het allerbelangrijkste; Michael heeft de ervaring en het trackrecord om het te mogen doen. Succesvol auteur, spreker en ondernemer die zijn eigen woorden leeft.”

Wiggert Meerman

Public Speaker in Personal Growth / Leadership - Presentor at Eindbazen - Entrepreneur & Adventurer

“Mede dankzij zijn boeken “Master Your Mindset” en zijn bewerking van “Think and Grow Rich” heb ik keuzes gemaakt die een substantiële bijdrage hebben geleverd aan de succesvolle groei van mijn organisatie. Door Michael heb ik keuzes gemaakt die een substantiële bijdrage hebben geleverd aan de succesvolle groei van mijn organisatie”.

Albert Allmers

Executive Search | Executive Coaching | FinanceFactor Executive Finance Professionals I Supervisory Board Member

Michael Pilarczyk’s live events zijn werkelijk life-changing geweest voor mij. 

Michael deelt tijdens de live events veel inzichten, wijze lessen en kennis op een hartelijke en menselijke wijze. Michael heeft mij groot leren denken, een betere ondernemer en mens gemaakt. Door het volgens van zijn 12 stappen plan, heb ik in 1 jaar meer succes behaald dan de afgelopen 10 jaar”.

Hemen Jamal

Driven entrepreneur - Intrested in the optical and the hotel industry - Inspirator - Motivational speaker - Investor - Expert in lean startups.

Ben jij Klaar om je business en
persoonlijke leven een boost te geven?

Meld je dan nu aan voor deze Masterclass. Deelname is gratis. 

Registratie gesloten

Michael Pilarczyk

Update: registratie gesloten. Meld je aan voor de wachtlijst voor toekomstige masterclasses. 

Door je aan te melden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy en ontvang je een aantal emails met inspiratie.