Jaarprogramma 2021

Online Programma met Michael Pilarczyk & Cindy Koeman
LIVE MASTERCLASSES + LIVE Q&A’S + AUDIO & VIDEOLESSEN
Video afspelen

Wat kan je verwachten

Het Leef Je Mooiste Leven Jaarprogramma is het meest effectieve programma op het gebied van zelfontwikkeling, mindset, mindfulness, zelfbewustzijn en persoonlijk succes. De online cursus bestaat uit 7 live masterclasses, 4 Q&A-sessies, videolessen, coachingsgesprekken, audiolessen en werkboeken. 

De lessen in dit jaarprogramma zijn gericht op praktische toepasbaarheid en het behalen van resultaat. We kijken naar de kwaliteit van jouw huidige leven op basis van een persoonlijke analyse: waar loop je nu tegenaan, waar wil je jezelf te verbeteren en hoe doe je dat? Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Welke doelen wil je behalen op de belangrijkste gebieden in je leven? Wat staat er op je wensenlijst? 

Wij zullen je een jaar lang begeleiden op weg naar jouw mooiste leven. 

Waarom een jaarprogramma?

Wat ga je leren?

1. Meer Balans in je Leven

Je gaat inzicht krijgen hoe je meer balans krijgt in je leven. Hoe kan je beter met je tijd omgaan, zodat je meer tijd hebt voor jezelf. Wat kan je doen om je relatie te verbeteren? Hoe vind je de juiste partner? Hoe kan je bewuster leven? De antwoorden die je zoekt, ga je tijdens dit programma vinden.

2. Persoonlijk Meesterschap

Hoe kan je meer in je eigen kracht staan? Meer inzicht krijgen in jezelf. Jezelf beter begrijpen. We doen persoonlijke analyses. Je krijgt tools om aan je zelfvertrouwen en je eigenwaarde te werken. Je krijgt inzicht in het omgaan met je gedachten en emoties en hoe je jezelf kunt verbeteren. 

3. Master Your Mindset

Je gaat ontdekken hoe sterk de kracht van je gedachten alle resultaten in je leven beïnvloedt; niet alleen zakelijk, ook met betrekking tot je privéleven, je sociale relaties, geld en de kwaliteit van je dagelijkse bestaan. Je gaat leren hoe je helderheid krijgt door het stellen van goede gerichte vragen. Ontdek hoe je je persoonlijke besturingssysteem (je conditionering) kan herprogrammeren.

4. Omgaan met Emoties

Emoties kunnen je soms aardig in de weg zitten. Vervelende gevoelens en negatieve gedachten ondermijnen de kwaliteit van je leven. Hoe vaak heb je last van angst, twijfel en onzekerheid? Vaak leidt dit tot conflicten in relaties en in de omgang met anderen. Je emoties leren begrijpen er ermee kunnen omgaan geeft je heel veel vrijheid en meer levensplezier.

5. Overwin je Beperkende Overtuigingen

Je kunt nooit groter worden dan je beperkende gedachten. Dus verander je denkwijze en je persoonlijke en zakelijke leven zal significant verbeteren. Je leert je beperkende overtuigingen te herkennen, hoe je die kan doorbreken en kan omzetten in een mindset voor succes.

6. The Science of Think and Grow Rich

Think and Grow Rich en The Science of Getting Rich. Twee klassiekers op het gebied van mindset en de wet van aantrekking en creatie. Beide boeken heb ik vertaald en er zijn inmiddels meer dan 150.000 exemplaren verkocht van deze moderne bewerkingen. In dit jaarprogramma doen we een speciale tweedaagse masterclass over de belangrijkste principes uit deze twee waardevolle boeken.

7. Verbeter je Communicatievaardigheden

De kwaliteit van je communicatie bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je leven en de resultaten die je behaalt. Leer de do’s en don’t van effectieve communicatie. Waar moet je op letten en hoe kun je jezelf verbeteren.  

8. Succesvol Ondernemen

Veel van onze deelnemers zijn ondernemende mensen. Soms met een eigen bedrijf, soms met het idee om te gaan starten als ondernemer. Een bedrijf beginnen en managen is leuk, maar waar moet je op letten? Wat is je strategie? Wat kun je doen om je omzet en winst te verhogen? De masterclass Succesvol Ondernemen doe ik samen met Alco van de Bree. Een expert die door grote bedrijven als adviseur en accountant wordt ingeschakeld. Een unieke kans om al je ondernemersvragen te stellen. 

9. Rust in je Hoofd

Hoe krijg je meer rust in je hoofd? Wat kan je doen om meer mindful te leven? Wij vinden meditatie en mindfulness belangrijk voor iedereen. Het geeft je niet alleen rust, maar vooral ook helderheid, meer focus, minder stress en een groter gevoel van levensgeluk. En dat is toch wat iedereen wil.  

Waarom zou je meedoen?

Dat wil ik je graag vertellen, dus ik hoop dat je heel even de tijd neemt om dit te lezen. 

Ik spreek uit eigen ervaring. 20 Jaar geleden was mijn leven ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Ik liep vast in mijzelf, leefde ongezond en was niet gelukkig. Maar ik ontmoette coaches die mij inzichten gaven en mij op weg hielpen. Zakelijk, spiritueel en psychologisch. En zo werd ik zelf de coach die inmiddels tienduizenden mensen op weg heeft mogen helpen in de richting van hun mooiste leven!

Het kan zijn dat je dit leest en nog steeds denkt: “Waarom zou ik meedoen? Wat heb ik eraan?” 

In de afgelopen jaren heb ik de meest uiteenlopende persoonlijke en zakelijke vraagstukken met deelnemers weten op te lossen. Dus ik ben ervan overtuigd dat dit programma jou exact gaat brengen wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten, op alle belangrijke gebieden in je leven. 

Dit durf ik te zeggen op basis van mijn ervaring met duizenden deelnemers die hebben meegedaan aan Maximum Potential, Your Roadmap én de 500 coachingsgesprekken die ik heb gevoerd.

met Michael en Cindy

MICHAEL PILARCZYK

Leraar in Levenskunst en Mindset Coach  
“In de afgelopen jaren heb ik tienduizenden mensen mogen helpen op weg naar hun mooiste leven. Ik vertel uit eigen ervaring en ik geef door wat ik heb geleerd van mijn vele leraren. Cindy en ik leven ons mooiste leven en dat is wat we graag voor iedereen mogelijk maken. Dat is waarom wij doen wat we doen. 

Nog iets over mij. Als dj stond ik in 1992 aan de wieg van Radio 538. Op mijn negenentwintigste wist ik met een schuld van 2 miljoen een bedrijf op te bouwen met een waarde van 20 miljoen. Ik verkocht mijn ondernemingen in 2007. Na een sabbatical van 4 jaar richtte ik uitgeverij Invictus Publishing op. Samen met Cindy ben ik oprichter en van de Mastermind Academy en van Meditation Moments. En ik ben auteur van de besteller Master Your Mindset. (175.000 ex.)”

“Ons motto: for a healthy, wealthy, happy life”

CINDY KOEMAN

Marketingstrateeg, Visionair, Ondernemer 
“Vanaf het moment dat ik Michael leerde kennen heb ik mij afgevraagd waarom ik ‘dit’ nooit op school heb geleerd. En met ‘dit’ bedoel ik de kracht van je gedachten, communicatievaardigheid, zelfbewustzijn, financieel en strategisch inzicht. Deze waardevolle informatie is voor iedereen van groot belang. Dat was de reden om Mastermind Academy op te richten. Inmiddels werken Michael en ik al jarenlang elke dag samen en hebben we duizenden mensen mogen helpen. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor de marketing en de strategie van onze Academy en van Meditation Moments. Met mijn ervaring op dat gebied kan ik ondernemers en starters vaak goed op weg helpen. Uiteindelijk gaat het maar om één ding: wij willen jou helpen je mooiste leven te gaan leven.”

Deskundigen over Michael

Richard de Leth
Richard de Leth
Owner OERsterk & Vitaily Supplements BV
Lees verder
"De kwaliteit van je gedachten bepaalt de kwaliteit van je leven. Gedachten zijn zelfs belangrijker dan de invloed van de leefomgeving, want je gedachten bepalen in welke omgeving je leeft. Michael leert je essentiële principes om beter te denken en hiermee je levenskwaliteit radicaal te verbeteren. Hij weet je als geen ander te raken, en je uit te dagen om je mooiste leven te leven. Het is kortom de beste investering die je in jezelf kunt doen. Aanrader!"
Dr. Roy Martina
Dr. Roy Martina
MD , Inner Game Business Coach
Lees verder
Michael Pilarczyk is one of the most inspirational trainers I know. His practical approach on mindset & entrepreneurship has inspired thousands of up and coming entrepreneurs and achievers to take their lives in new directions. I’ve had the pleasure to meet him and feel his integrity, his desire to uplift people and give them practical tools to create the success they desire. His never ending quest for being the best he can be inspires me each time I hear him speak! I recommend him wholeheartedly!
Robert Bridgeman
Robert Bridgeman
Modern mystic, author, healer, docu-filmmaker, entrepreneur
Lees verder
"Michael is in mijn ogen een held. Hij heeft bewustwording en spirituele ontwikkeling voor een groot publiek beschikbaar gemaakt in Nederland door zijn down to earth aanpak. Michael biedt ontwakende mensen heldere en concrete stappen waarmee ze zichzelf kunnen openen en hun leven opnieuw kunnen inrichten. Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één."
Wiggert Meerman
Wiggert Meerman
Eindbazen Podcast, Spreker en Auteur
Lees verder
"In het land van persoonlijk leiderschap staat Michael veruit op nummer één. De waardevolle programma's hebben veel betekend voor mijzelf, mijn bedrijven en visie op het leven. Hij heeft de ervaring en het trackrecord om het te mogen doen."
Robert de Vries
Robert de Vries
Directeur Sprekersbureau Quality Bookings
Lees verder
“Michael is wat mij betreft de meest toonaangevende mindset coach van Nederland. Zijn programma’s zijn effectief, high-end en doordacht, maar toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is Michael altijd bereid om andere ondernemers te helpen in het behalen van hun missie.”
Previous
Next

Agenda Jaarprogramma

Alle online events beginnen om 19.00 en duren tot ongeveer 22.00 uur. 

Wat deelnemers zeggen

Deborah Brinks
Deborah Brinks
Genius Coach mastermind
Lees verder
"Ik raad alles aan van Michael. Hij is zo inspirerend als mens, spreker en schrijver. Elk mens kan verder komen door zijn diepe liefde voor het leven. Voor mij een groot voorbeeld en inspirator."
Lesley Vandael
Lesley Vandael
Zaakvoerder & Design Manager
Lees verder
"Fantastische teacher. Verhelderende inzichten, krachtige trainingen en inspirerende boeken. De beste die ik ken!"
Justine Moes
Justine Moes
Customer Succes manager bij DentalRules
Lees verder
"Wat deze man met zijn team doet is ongekend. Zijn verhaal is standvastig, duidelijk en indrukwekkend. Het maakt niet uit wat je bezit, waar je staat in de maatschappij, wat je wel of niet doet. Er is altijd ruimte voor persoonlijke groei. En als er iemand is die dit kan, is het Michael Pilarczyk."
Tom Valkhoff
Tom Valkhoff
Customer Service Professional bij Ventilatieland
Lees verder
"Ik heb een fantastisch weekend doorgemaakt tijdens Maximum Potential Online. We zijn diep gegaan en ik ben tot levensveranderende inzichten gekomen. Mijn toekomst is nu kraakhelder en ik heb nieuwe motivatie en ambitie om al mijn dromen waar te maken."
Ernst Bareman
Ernst Bareman
Eigenaar Keukenconcurrent
Lees verder
"Michael stelt onverwachte vragen die mij dwingen tot nadenken in diepgang waardoor ideeën, inspiratie en feedback nu worden toegepast in de dagelijkse praktijk. Ook komend jaar zal ik Michael opzoeken als criticaster, sparringpartner en klankbord. Een prettig & bijzonder mens."
Previous
Next

Doe mee en krijg deze 8 Extra's

Bonus #1

VIDEOREGISTRATIE MAXIMUM POTENTIAL LIVE

Het live event kan helaas voorlopig niet plaatsvinden, maar gelukkig hebben we een complete videoregistratie van het laatste tweedaagse Maximum Potential evenement. 

Dit onderdeel van het jaarprogramma is vanaf februari beschikbaar. Je hebt tot 31 december toegang tot alle video’s, zodat je Maximum Potential in je eigen tempo kan volgen.

Bonus #2

MASTERCLASS SUCCESVOL ONDERNEMEN

Een extra masterclass met als speciale gast Alco van de Bree. Al 25 jaar mijn financieel adviseur. Hij begeleidde alle verkopen van mijn bedrijven. Alco is een expert op het gebied van financiële zaken en succesvol ondernemerschap. In deze extra les met Q&A gaan we vragen over deze onderwerpen beantwoorden. Natuurlijk kan jij zelf vragen insturen.

Bonus #3

LIVE BREATH WORK SESSIE met Taya & Till

Breath work is een speciale ademhalingstechniek die iets bijzonders met je doet. Cindy en ik doen geregeld sessies op Ibiza met Taya en Till. Uit de hele wereld komen mensen naar Ibiza om mee te doen met workshops van deze teachers. In deze live online workshop zullen Taya en Till jou begeleiden.

Bonus #4

MASTERCLASS met DAN PEÑA

Extra video’s met mijn zakelijk mentor Dan Peña, waarin hij zijn visie geeft op succes en de high performance mindset. Ook vertelt hij over zijn Quantum Leap Advantage methode. Natuurlijk interessant voor ondernemers, maar ook als je geen ondernemer bent is deze masterclass waardevol. 

Bonus #5

Q & A met DAN PEÑA

Tijdens Maximum Potential heb ik een aantal vragen uit het publiek gesteld aan Dan Peña, Een Q & A van ruim een uur waarin hij uiteenlopende vragen beantwoordt.

Bonus #6

MASTERCLASS met RICHARD DE LETH (video)

Gezondheid is niet de afwezigheid van ziekte, maar de aanwezigheid van vitaliteit. Richard de Leth is auteur van 7 bestsellers over een gezonde leefstijl. Wat kan je doen om je energieniveau hoog te houden? Wat kan je doen voor een sterk immuunsysteem? Waarop moet je letten als je gezond wil leven? Hoe zit het met voedingssupplementen? Richard vertelt er alles over in deze extra masterclass.

Bonus #7

1-OP-1 COACHINGSGESPREKKEN MET MICHAEL

De 1-op-1 gesprekken die ik doe zijn altijd heel leerzaam en heel verhelderend. Daarom zal ik in dit programma een aantal van mijn beste coachingsgesprekken met je delen. Leerzaam omdat je mijn manier van coaching en vragen stellen beter gaat begrijpen, maar ook omdat er veel herkenbare situaties naar voren zullen komen. Gedurende het jaar zal je een aantal audiogesprekken van ons ontvangen om te beluisteren. 

Bonus #8

EXTRA AUDIOFILES door MICHAEL

Gedurende het jaar zal je een aantal inspirerende audiofiles van mij ontvangen, waarin ik verschillende onderwerpen zal bespreken. Dat doe ik op basis van input en vragen die ik ontvang vanuit de deelnemers aan het jaarprogramma. Ook zal ik zaken bespreken die ik heb beschreven in mijn boeken,

Doe mee met het Jaarprogramma 2021

Dit krijg je allemaal van ons

LAATSTE KANS OM MEE TE DOEN

2500
999
Eenmalige betaling
  •  

VEELGESTELDE VRAGEN

Wil je nog meer weten?
Lees eerst onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Je ontvangt toegang tot de leeromgeving met een persoonlijke inlogcode (die ontvang je van ons na aankoop). Het gehele programma is te volgen in onze leeromgeving. De live trainingen en Q & A’s zijn na de livestream ook terug te kijken. 

De gehele videoregistratie van het Maximum Potential Live Event kan je bekijken vanaf februari. We hebben dit programma verdeeld in een aantal video’s die je in de leeromgeving kan bekijken. 

Het jaarprogramma is te volgen in onze besloten leeromgeving. Je hebt toegang tot en met 31 december 2021. Je kan alle video’s online bekijken. 

De video’s zijn niet te downloaden. 

PDF werkboeken kan je downloaden. 

Dit online programma is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en meer uit zichzelf wil halen. Het maakt niet uit of je 16 of 66 bent, er is voor iedereen iets te leren en je haalt eruit wat voor jou van toepassing is. 

Lees vooral reviews van eerdere deelnemers om zelf te zien wat onze programma’s duizenden anderen hebben gebracht. Dit jaarprogramma gaat over persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, effectieve communicatie, omgaan met emoties, inspirerend leiderschap, persoonlijk meesterschap, energieniveau en zelfbewustzijn. Al deze eigenschappen zijn voor iedereen van groot belang. 

Door dit programma zal je veel meer inzicht krijgen in jezelf, waarom je doet wat je doet, wat je werkelijk wilt en hoe jij op jouw manier je mooiste leven kan gaan leven. 

Ja. We doen een aantal Q & A sessies. Hiervoor kan je  vragen insturen. We maken een selectie uit de vragen.

Ja. Alle live sessies zijn altijd terug te kijken. Alle video’s blijven in de besloten leeromgeving toegankelijk tot 31 december 2021.

Nee. Ik neem gesprekken op met mensen die ik zelf selecteer. Audiofiles van die coachingsgesprekken komen beschikbaar in het jaarprogramma. 

Nee, ga daar niet vanuit. Ik selecteer zelf een aantal deelnemers met wie ik coachingsgesprekken voer. Dus ja, het kan gebeuren dat ik je uitkies.

Nee, dat hoeft niet. Je mag zelf kiezen of je alles wilt volgen of niet. Je hebt toegang tot alle lessen tot en met 31 december 2021, dus je hebt alle tijd om het volledige programma te volgen. Maar het is aan jou welke onderdelen je wel en niet wilt meedoen. 

Een veelgestelde vraag. Je hebt misschien al eerder meegedaan met Maximum Potential of Your Roadmap. Wat maakt dit jaarprogramma dan anders, of wat voegt het nog toe? 

Ten eerste. Veel deelnemers doen meerdere malen, of soms elk jaar mee met Maximum Potential. Waarom? Veel mensen doen ieder jaar weer mee met het Your Roadmap programma. Hoezo? Omdat geen enkel programma hetzelfde is. Omdat je elke keer nieuwe dingen leert. Omdat je elke keer nieuwe inzichten krijgt. En omdat jij elke keer op een ander moment in je leven bent. 

Maar dit programma is meer dan een programma van 8 weken of een tweedaags event. We nemen je door het jaar heen elke maand mee. We houden je scherp. Want dit was een vraag die wij in de afgelopen jaren veel hebben gekregen. Hoe hou je die energie vast? Hoe hou je focus? Hoe kan ik bezig blijven met het behalen van mijn doelen? Etc.

Je mooiste leven gaan leven is niet iets wat je leert in een paar lessen. Het is een doorlopend proces. En we zien dat alle deelnemers die elke keer weer meedoen, de meeste vooruitgang boeken. 

En ja, de inhoud van het jaarprogramma zal zeker iets gaan toevoegen aan eerdere programma’s. Ik heb zelf nieuwe inzichten gekregen in de afgelopen jaren en die wil ik met je delen. We hebben een geheel nieuw programma toegevoegd over The Science of Think and Grow Rich. We gaan dieper in op het aantrekken van wat je wilt en hoe het onderbewustzijn je daarmee kan helpen. 

En doordat we veel meer tijd hebben, kunnen we dieper ingaan op de onderwerpen die we behandelen.

 

Master Your Mindset is denk ik een geweldig boek dat je heel veel inzichten kan geven. En als je doet wat ik schrijf, kan het je heel veel brengen. Maar het is net als een boek lezen over pianospelen, of pianoles nemen van een bekwame leraar. Over sommige dingen kan je veel leren uit een boek, denk aan autorijden, skiën, of piano spelen. Maar in de praktijk, door les te nemen, ga je het veel beter begrijpen en zal je het sneller op de juiste manier kunnen toepassen. Het boek is wel een goede leidraad voor dit jaarprogramma.

Je investering in dit programma kun je opvoeren als studiekosten. Vraag je financieel adviseur hoe dit in jouw specifieke situatie van toepassing is. Ben je ondernemer dan valt de aankoop van het programma onder zakelijke kosten. De investering is inclusief 21% btw die je als ondernemer natuurlijk kunt terugvorderen.

Hoeveel tijd je ermee bezig wilt zijn is helemaal aan jezelf. Natuurlijk volg je de live lessen (of die kan je later terugkijken). De lessen duren meestal van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur. In de agenda staan alle data vermeld. De Q & A sessie duren iets korter. 

Het programma bestaat verder uit een videoregistratie van het live evenement Maximum Potential. Dit is ongeveer 8 uur videomateriaal. 

Ook zal je gedurende het jaar een aantal audiofiles ontvangen met coachingsgesprekken en audiolessen. Je kan die beluisteren wanneer je wilt.

Daarnaast zijn er veel vragen en opdrachten in de (pdf) werkboeken. Om die goed voor jezelf te beantwoorden, adviseren wij je om minimaal een dag per maand te besteden aan dit werkboek. 

Het is niet toegestaan om het programma te verspreiden. De rechten behoren toe aan Mastermind Academy.  Wanneer wij ontdekken dat het programma zonder toestemming wordt verspreid (op welke manier dan ook), zal je toegang tot het programma worden beeïndigd. Elke deelnemer heeft een unieke toegangscode, dus het is eenvoudig te achterhalen of die onrechtmatig wordt gebruikt. Onrechtmatig gebruik zal leiden tot juridische consequenties en mogelijke financiële claims. Het is wel toegestaan om dit programma volgen met je partner, maar jullie krijgen samen één inlog (niet apart dus).

Als je gebruik maakt van termijnbetalingen (3), ontvang je geen extra tweede ticket. 

De eerste termijn wordt direct betaald bij je aanmelding. 

De tweede termijn wordt afgeschreven vóór 1 april.

De derde termijn wordt afgeschreven vóór 1 september.

Het termijnbedrag wordt automatisch afgeschreven. Indien je betaling niet tijdig door ons is ontvangen (omdat de betaling niet mogelijk is), zal je toegang tot het programma worden geblokkeerd. 

Vanaf dat moment heb je geen toegang meer tot de leeromgeving. De betalingsverplichting blijft bestaan.

Als je gebruik maakt van termijnbetalingen (3), ga je akkoord dat wij de tweede en derde termijn automatisch afschrijven. Indien het niet mogelijk is om het termijnbedrag af te schrijven (onvoldoende saldo of andere reden), zal je toegang tot het programma worden beeïndigd. De betalingsverplichting blijft bestaan.

Het is niet mogelijk om termijn-betalingen later te voldoen dan de data die hier vermeld staan.

De eerste termijn wordt direct betaald bij je aanmelding. 

De tweede termijn wordt afgeschreven vóór 1 april.

De derde termijn wordt afgeschreven vóór 1 september.

Na je betaling ontvang je per e-mail direct de factuur. 


Als je bent ingelogd in de leeromgeving kan je ook je factuur downloaden. 


Zorg dat alle informatie juist is ingevuld bij je aanmelding. Na aankoop is het niet meer mogelijk om de informatie (naam/bedrijfsnaam/adres) aan te passen! 

Nee. Je koopt 1 product (1 programma) en daarvoor ontvang je 1 factuur. Zorg dat je alle informatie bij je aanmelding juist invult, want die informatie wordt op de factuur vermeld. Na je aankoop is het niet meer mogelijk om die informatie aan te passen.

 

 

Als je een gratis tweede ticket ontvangt bij je aankoop, is dan een cadeau van ons. Je ontvangt 1 factuur voor de aankoop van 1 programma. 

 

 

Indien je 2 tickets krijgt voor de prijs van 1, kan je met iemand de kosten van de aankoop delen. Dit kan je onderling regelen. Je ontvangt van ons geen twee aparte facturen!

 

Wil je meedoen maar heb je nog een vraag? Stel die in de chat rechtsonder in het scherm, of stuur ons een e-mail: contact@michaelpilarczyk.nl