Mastermind Programma 2022

Online Programma met Michael Pilarczyk & Cindy Koeman

LIVE MASTERCLASSES + LIVE Q&A’S + AUDIO & VIDEOLESSEN

Video afspelen

Wat kan je verwachten

Het Leef Je Mooiste Leven programma is het meest effectieve online programma op het gebied van zelfontwikkeling, mindset, mindfulness, zelfbewustzijn en persoonlijk succes. De cursus bestaat uit live masterclasses, Q&A-sessies, videolessen, coachingsgesprekken, audiolessen en werkboeken. 

De lessen in dit programma zijn gericht op praktische toepasbaarheid en het behalen van resultaat. We kijken naar de kwaliteit van jouw huidige leven op basis van een persoonlijke analyse: waar loop je nu tegenaan, waar wil je jezelf te verbeteren en hoe doe je dat? Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Welke doelen wil je behalen op de belangrijkste gebieden in je leven? Wat staat er op je wensenlijst? 

Wij zullen begeleiden op weg naar jouw mooiste leven.

Ben jij erbij in 2022?
Als eerste op de hoogte van de Early Bird Korting!

Duizenden mensen gingen je al voor! 

Wat ga je leren?

1. Meer Balans in je Leven

Je gaat inzicht krijgen hoe je meer balans krijgt in je leven. Hoe kan je beter met je tijd omgaan, zodat je meer tijd hebt voor jezelf. Wat kan je doen om je relatie te verbeteren? Hoe vind je de juiste partner? Hoe kan je bewuster leven? De antwoorden die je zoekt, ga je tijdens dit programma vinden.

2. Persoonlijk Meesterschap

Hoe kan je meer in je eigen kracht staan? Meer inzicht krijgen in jezelf. Jezelf beter begrijpen. We doen persoonlijke analyses. Je krijgt tools om aan je zelfvertrouwen en je eigenwaarde te werken. Je krijgt inzicht in het omgaan met je gedachten en emoties en hoe je jezelf kunt verbeteren. 

3. Master Your Mindset

Je gaat ontdekken hoe sterk de kracht van je gedachten alle resultaten in je leven beïnvloedt; niet alleen zakelijk, ook met betrekking tot je privéleven, je sociale relaties, geld en de kwaliteit van je dagelijkse bestaan. Je gaat leren hoe je helderheid krijgt door het stellen van goede gerichte vragen. Ontdek hoe je je persoonlijke besturingssysteem (je conditionering) kan herprogrammeren.

4. Omgaan met Emoties

Emoties kunnen je soms aardig in de weg zitten. Vervelende gevoelens en negatieve gedachten ondermijnen de kwaliteit van je leven. Hoe vaak heb je last van angst, twijfel en onzekerheid? Vaak leidt dit tot conflicten in relaties en in de omgang met anderen. Je emoties leren begrijpen er ermee kunnen omgaan geeft je heel veel vrijheid en meer levensplezier.

5. Overwin je Beperkende Overtuigingen

Je kunt nooit groter worden dan je beperkende gedachten. Dus verander je denkwijze en je persoonlijke en zakelijke leven zal significant verbeteren. Je leert je beperkende overtuigingen te herkennen, hoe je die kan doorbreken en kan omzetten in een mindset voor succes.

6. The Science of Think and Grow Rich

Think and Grow Rich en The Science of Getting Rich. Twee klassiekers op het gebied van mindset en de wet van aantrekking en creatie. Beide boeken heb ik vertaald en er zijn inmiddels meer dan 150.000 exemplaren verkocht van deze moderne bewerkingen. In dit jaarprogramma doen we een speciale tweedaagse masterclass over de belangrijkste principes uit deze twee waardevolle boeken.

7. Verbeter je Communicatievaardigheden

De kwaliteit van je communicatie bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je leven en de resultaten die je behaalt. Leer de do’s en don’t van effectieve communicatie. Waar moet je op letten en hoe kun je jezelf verbeteren.  

8. Succesvol Ondernemen

Veel van onze deelnemers zijn ondernemende mensen. Soms met een eigen bedrijf, soms met het idee om te gaan starten als ondernemer. Een bedrijf beginnen en managen is leuk, maar waar moet je op letten? Wat is je strategie? Wat kun je doen om je omzet en winst te verhogen? De masterclass Succesvol Ondernemen doe ik samen met Alco van de Bree. Een expert die door grote bedrijven als adviseur en accountant wordt ingeschakeld. Een unieke kans om al je ondernemersvragen te stellen. 

9. Rust in je Hoofd

Hoe krijg je meer rust in je hoofd? Wat kan je doen om meer mindful te leven? Wij vinden meditatie en mindfulness belangrijk voor iedereen. Het geeft je niet alleen rust, maar vooral ook helderheid, meer focus, minder stress en een groter gevoel van levensgeluk. En dat is toch wat iedereen wil.  

Deskundigen over Michael

Richard de Leth
Richard de Leth
Owner OERsterk & Vitaily Supplements BV
Lees verder
"De kwaliteit van je gedachten bepaalt de kwaliteit van je leven. Gedachten zijn zelfs belangrijker dan de invloed van de leefomgeving, want je gedachten bepalen in welke omgeving je leeft. Michael leert je essentiële principes om beter te denken en hiermee je levenskwaliteit radicaal te verbeteren. Hij weet je als geen ander te raken, en je uit te dagen om je mooiste leven te leven. Het is kortom de beste investering die je in jezelf kunt doen. Aanrader!"
Dr. Roy Martina
Dr. Roy Martina
MD , Inner Game Business Coach
Lees verder
Michael Pilarczyk is one of the most inspirational trainers I know. His practical approach on mindset & entrepreneurship has inspired thousands of up and coming entrepreneurs and achievers to take their lives in new directions. I’ve had the pleasure to meet him and feel his integrity, his desire to uplift people and give them practical tools to create the success they desire. His never ending quest for being the best he can be inspires me each time I hear him speak! I recommend him wholeheartedly!
Robert Bridgeman
Robert Bridgeman
Modern mystic, author, healer, docu-filmmaker, entrepreneur
Lees verder
"Michael is in mijn ogen een held. Hij heeft bewustwording en spirituele ontwikkeling voor een groot publiek beschikbaar gemaakt in Nederland door zijn down to earth aanpak. Michael biedt ontwakende mensen heldere en concrete stappen waarmee ze zichzelf kunnen openen en hun leven opnieuw kunnen inrichten. Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één."
Wiggert Meerman
Wiggert Meerman
Eindbazen Podcast, Spreker en Auteur
Lees verder
"In het land van persoonlijk leiderschap staat Michael veruit op nummer één. De waardevolle programma's hebben veel betekend voor mijzelf, mijn bedrijven en visie op het leven. Hij heeft de ervaring en het trackrecord om het te mogen doen."
Robert de Vries
Robert de Vries
Directeur Sprekersbureau Quality Bookings
Lees verder
“Michael is wat mij betreft de meest toonaangevende mindset coach van Nederland. Zijn programma’s zijn effectief, high-end en doordacht, maar toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is Michael altijd bereid om andere ondernemers te helpen in het behalen van hun missie.”
Previous
Next

Waarom zou je meedoen?

Dat wil ik je graag vertellen, dus ik hoop dat je heel even de tijd neemt om dit te lezen. 

Ik spreek uit eigen ervaring. 20 Jaar geleden was mijn leven ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Ik liep vast in mijzelf, leefde ongezond en was niet gelukkig. Maar ik ontmoette coaches die mij inzichten gaven en mij op weg hielpen. Zakelijk, spiritueel en psychologisch. En zo werd ik zelf de coach die inmiddels tienduizenden mensen op weg heeft mogen helpen in de richting van hun mooiste leven!

Het kan zijn dat je dit leest en nog steeds denkt: “Waarom zou ik meedoen? Wat heb ik eraan?” 

In de afgelopen jaren heb ik de meest uiteenlopende persoonlijke en zakelijke vraagstukken met deelnemers weten op te lossen. Dus ik ben ervan overtuigd dat dit programma jou exact gaat brengen wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten, op alle belangrijke gebieden in je leven. 

Dit durf ik te zeggen op basis van mijn ervaring met duizenden deelnemers die hebben meegedaan aan Maximum Potential, Your Roadmap én de 500 coachingsgesprekken die ik heb gevoerd.

met Michael en Cindy

MICHAEL PILARCZYK

Leraar in Levenskunst en Mindset Coach  
“In de afgelopen jaren heb ik tienduizenden mensen mogen helpen op weg naar hun mooiste leven. Ik vertel uit eigen ervaring en ik geef door wat ik heb geleerd van mijn vele leraren. Cindy en ik leven ons mooiste leven en dat is wat we graag voor iedereen mogelijk maken. Dat is waarom wij doen wat we doen. 

Nog iets over mij. Als dj stond ik in 1992 aan de wieg van Radio 538. Op mijn negenentwintigste wist ik met een schuld van 2 miljoen een bedrijf op te bouwen met een waarde van 20 miljoen. Ik verkocht mijn ondernemingen in 2007. Na een sabbatical van 4 jaar richtte ik uitgeverij Invictus Publishing op. Samen met Cindy ben ik oprichter en van de Mastermind Academy en van Meditation Moments. Ik ben auteur van de bestellers Master Your Mindset. (200.000 ex.) en Je Bent Zoals Je Denkt.” Ons motto: for a healthy, wealthy, happy life!”

CINDY KOEMAN

Marketingstrateeg, Visionair, Ondernemer 
“Vanaf het moment dat ik Michael leerde kennen heb ik mij afgevraagd waarom ik ‘dit’ nooit op school heb geleerd. En met ‘dit’ bedoel ik de kracht van je gedachten, communicatievaardigheid, zelfbewustzijn, financieel en strategisch inzicht. Deze waardevolle informatie is voor iedereen van groot belang. Dat was de reden om Mastermind Academy op te richten. Inmiddels werken Michael en ik al jarenlang elke dag samen en hebben we duizenden mensen mogen helpen. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor de marketing en de strategie van onze Academy en van Meditation Moments. Met mijn ervaring op dat gebied kan ik ondernemers en starters vaak goed op weg helpen. Uiteindelijk gaat het maar om één ding: wij willen jou helpen je mooiste leven te gaan leven.”

Wat deelnemers zeggen

Deborah Brinks
Deborah Brinks
Genius Coach mastermind
Lees verder
"Ik raad alles aan van Michael. Hij is zo inspirerend als mens, spreker en schrijver. Elk mens kan verder komen door zijn diepe liefde voor het leven. Voor mij een groot voorbeeld en inspirator."
Lesley Vandael
Lesley Vandael
Zaakvoerder & Design Manager
Lees verder
"Fantastische teacher. Verhelderende inzichten, krachtige trainingen en inspirerende boeken. De beste die ik ken!"
Justine Moes
Justine Moes
Customer Succes manager bij DentalRules
Lees verder
"Wat deze man met zijn team doet is ongekend. Zijn verhaal is standvastig, duidelijk en indrukwekkend. Het maakt niet uit wat je bezit, waar je staat in de maatschappij, wat je wel of niet doet. Er is altijd ruimte voor persoonlijke groei. En als er iemand is die dit kan, is het Michael Pilarczyk."
Tom Valkhoff
Tom Valkhoff
Customer Service Professional bij Ventilatieland
Lees verder
"Ik heb een fantastisch weekend doorgemaakt tijdens Maximum Potential Online. We zijn diep gegaan en ik ben tot levensveranderende inzichten gekomen. Mijn toekomst is nu kraakhelder en ik heb nieuwe motivatie en ambitie om al mijn dromen waar te maken."
Ernst Bareman
Ernst Bareman
Eigenaar Keukenconcurrent
Lees verder
"Michael stelt onverwachte vragen die mij dwingen tot nadenken in diepgang waardoor ideeën, inspiratie en feedback nu worden toegepast in de dagelijkse praktijk. Ook komend jaar zal ik Michael opzoeken als criticaster, sparringpartner en klankbord. Een prettig & bijzonder mens."
Previous
Next

Doe mee met het Jaarprogramma 2022

Ben jij erbij in 2022?
Als eerste op de hoogte van de early bird korting!

Duizenden mensen gingen je al voor!