Waarom hebben we dit magazine gemaakt?

We willen van deze wereld een mooie plek maken en dat begint allemaal bij jou en mij. Samen kunnen we dat voor elkaar krijgen. De eerste stap is door het leven te creëren dat je echt wilt. We hebben veel mooie verhalen waarvan we hopen dat die je zullen inspireren. Begin direct met lezen van de nieuwe LEEF!

Deze maand kun je hier je gratis exemplaar downloaden.

Wat staat er in het E‑magazine?

Antwoorden op nooit eerder gestelde vragen

Een uitgebreide Q&A met ons (Michael en Cindy), waarin we de meest gestelde vragen van deelnemers beantwoorden.

6 Interviews met persoonlijke succesverhalen

Deze mensen praten openlijk over de grote positieve veranderingen in hun leven. Waar liepen ze tegenaan, waar geloofden ze niet in, wat durfden ze niet en wat hebben ze wel bereikt.

3 Opdrachten met een aantal vragen die je inzicht geven

  • Wat wil je echt?
  • Wat staat er op jouw verlanglijstje voor 2022?
  • Waar zou je meer tijd aan willen besteden?

Plus een korte zelftest.

Mijn 5 gouden regels.

Dit is wat ik elke dag doe. Zo behoud ik overzicht, focus, discipline en structuur. Deze gouden regels werken echt, als je ze consequent toepast. Daarom wil ik ze graag met je delen.

Even kennismaken

Michael & Cindy

Cindy en ik hebben al vele duizenden mensen op weg mogen helpen naar hun mooiste leven. Acht jaar geleden zijn we begonnen met onze Mastermind Academy, met live events, online programma’s en boeken over zelfontwikkeling.

Ik schreef inmiddels drie bestsellers (waaronder Master Your Mindset) en richtte samen met Cindy de Meditation Moments app op, met nu wereldwijd elke dag 600.000 gebruikers.

Onze missie is om inspiratie te delen zodat we met elkaar de wereld een beetje mooier kunnen maken en dat jij je mooiste leven kan gaan leven!

Wat anderen zeggen
over Michael & Cindy

Giel-Beelen
"Michael opende de deur naar zelfontwikkeling"
"Master your mindset was voor mij het eerste boek sinds m’n schooltijd dat ik las en Michael heeft daarmee de eerste deur geopend voor mijn actieve reis in zelfontwikkeling. En ik luister meer naar hem dan ooit! Niet meer via de radio maar die fijne meditation moments app 😉 Zonnegroet, Giel."
Giel Beelen
Presentator, host kukuru
Mathijs-Vrieze
"Door dit programma ben ik een gelukkiger mens geworden"
"De Roadmap heeft mij de inzichten gegeven die ik op dat moment nodig had. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en ben meer gaan luisteren naar mijn intuïtie. Met als resultaat dat ik een gelukkiger mens ben geworden en nu een leven vol plezier, verbinding en creativiteit leef. Onlangs zijn we verhuisd naar een droomplek op zonnig Mallorca om meer vrijheid te ervaren en te genieten van wat wij belangrijk vinden."
Mathijs Vrieze
Ondernemer, tv-kok, coach
Mariekevanmeijeren
"Michael spreekt tot je hart en ziel"
“Wat een man. Eentje waarvan de ziel stevig is in gevestigd zodat de woorden die hij spreekt ook daadwerkelijk in je hart en ziel terecht komen. Dat, wat in mijn inzien ook de bedoeling is van inspireren, spreken en het bewegen van mensen. Hij is een voorbode voor een grotere en diepere ontwaking van deze tijdsgeest en hij draagt hem met charme, lichtheid en verantwoordelijkheid. Zoals het is. Zoals het hoort te zijn.”
Marieke van Meijeren
Oprichter De Bewustzijn School

Download het E‑Magazine en laat je inspireren om jouw mooiste leven te leven