Gratis e-boek + video cursus

Doe mee met de zomer editie!


Start zondag 31 mei

Design Your Own Life

Waarom meedoen? Je weet dat er meer in je zit, maar het komt er nog niet helemaal uit. Iets houdt je tegen. Je wilt minder zorgelijke gedachten en meer vrije tijd om te doen wat je leuk vindt. Je wilt iets meer geld en minder gedoe. En je wilt meer rust in hoofd.

Doe de zelfkennis-check in het e-boek. Op basis van mijn jarenlange ervaring als life & business coach met bewezen track-record, wil ik je helpen. Ik heb een aantal vragen die inzicht zullen geven in je eigen denken en doen. Wat zou je willen verbeteren of veranderen? Wat zou je rust, plezier en voldoening geven? Waarmee kan ik je helpen?

Meld je nu aan en doe gratis mee! We starten zondag 31 mei. 

Bonus 1: 2x live Q&A met Michael en Cindy.
Bonus 2: Toegang tot exclusieve Facebookgroep 

70.000 mensen gingen je al voor! 

Deze gratis cursus wordt je aangeboden
door Michael Pilarczyk

Mijn methodiek van levenskunst heb ik gebaseerd op universele eeuwenoude wijsheid, gedragspsychologie, Napoleon Hill’s Think and Grow Rich en Quantum Leap Advantage. QLA is het gedachtegoed van multi miljonair en high performance business coach Dan Peña, sinds 1999 mijn zakelijk mentor. In psychologie, spiritualiteit en coaching word ik al ruim 20 jaar getraind door een aantal gerespecteerde psychologen, leraren en levenscoaches: Egon Massink, Prema Sai Maa Anah Maa, Tulku Lobsang en Rajshree Patel. In de afgelopen vijf jaar heb ik inmiddels zelf vele duizenden mensen mogen helpen, op weg naar hun mooiste leven. For a healthy, wealthy, happy life!