Koop nu je toegang tot Your Roadmap de zomer editie! We starten op 14 juli! Na aankoop ontvang je een mail met daarin alle instructies. Koop je zakelijk? Vul dan alle optionele velden ook in !

Heb je hulp nodig bij je bestelling? Mail contact@michaelpilarczyk.nl 

"In januari 2019 gestart met het online programma Your Roadmap to Success and Happiness. Kan vanuit mijn hart zeggen dat het voor mij een life changing experience is. Mijn beste investering sinds 4 jaar. Ben ontzettend dankbaar voor de inzichten, inspiratie, positiviteit, helderheid, ja zeggen tegen jezelf, in het nu zijn, bezig zijn met mijn toekomst, bewustwording, de 12 stappen en vooral dat ik weer kan zeggen; Ik ben aan❣. Heb mijn maatpak aan, ipv een confectiepak.
Jacqueline La Riviere
"Woaw, Your Roadmap to success & happiness - 5 sterren! Michael en Cindy proberen je van te voren uit te leggen wat er gaat gebeuren, maar dat snap je simpelweg nog niet omdat je dit eerst zal moeten ERVAREN OM HET TE BEGRIJPEN."
Birgit Yegülalp
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...