Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ontdek wat succesvolle ondernemers doen
en geef daarmee jouw business
en je persoonlijke leven een boost!

Ontdek wat succesvolle ondernemers doen
en geef daarmee
jouw business
en je persoonlijke leven
een boost!

Ik wil je inspiratie meegeven met deze gratis masterclass over mindset, een betere balans in je leven, omgaan met emoties én succesvol ondernemerschap.

Michael Pilarczyk tijdens Maximum Potential Live

Inschrijven Live show gesloten

Door je aan te melden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy en ontvang je een aantal emails met inspiratie. 

Deelnemers Live Events

Deze Live Masterclass

Reviews

Gaat deze masterclass over jou?

Dagelijks ontvang ik vele tientallen berichten met vragen die te maken hebben met ondernemerschap. Maar vooral ook hoe je meer balans kunt houden tussen je business en je privéleven. Succesvolle ondernemers hebben vaak vragen over persoonlijke issues, welke keuzes moet je maken, of hoe je omgaat met tegenslagen in deze tijd? Starters hebben uiteenlopende vragen over hoe en waar te beginnen, waar moet je op letten? En dan zijn er vragen over bedrijfsovernames, investeerders en het verkopen van je bedrijf.

“Wat is het beste advies dat je mij kunt geven?” Is dan meestal de vraag. In deze Live Masterclass ga ik antwoorden geven, op basis van mijn 30 jaar ervaring, maar ik zal je ook vertellen wat de belangrijkste adviezen waren van mijn zakelijk mentoren en hoe ik tegenslagen heb overwonnen.

Dit ga ik met je delen

 1. De belangrijkste adviezen die ik heb geleerd van mijn business coaches.
  Ontdekt de waardevolle lessen die ik heb geleerd van bijzondere en zeer succesvolle mensen.
 2. Waarom sommige ondernemers geld verdienen en andere niet.
  Wat maakt het verschil? Waar moet je op letten?
  Vind de antwoorden die je helpen om jouw bedrijf een boost te geven.
 3. Gezond ondernemen: een betere balans tussen business en privéleven?
  Leven is meer dan werken en geld verdienen. Vooral succesvolle ondernemers lopen daarin nogal eens vast. Wat kan je doen om je mooiste leven te gaan leven?
 4. Hoe mindset alles bepalend is voor je succes.
  Je hebt soms geen idee hoe belangrijk je denkwijze is voor je gedrag en de keuzes die je maakt. Het is tijd om meester te worden over je mindset.
 5. We gaan een opdrachten doen om inzicht te krijgen.
  Succes is het resultaat van de manier waarop jij denkt. Het zijn niet de omstandigheden, het gaat om jou. Hoe je denkt en wat je doet. We doen een opdracht waarbij je meer inzicht gaat krijgen waar je nu mogelijk vastloopt en hoe je dat kan oplossen.

Deze masterclass gaat dus over jou. Hoe jij een betere ondernemer kan worden en ook hoe je meer rust en plezier in je persoonlijke leven kan bereiken. Het begint allemaal met jou.

Over Michael Pilarczyk

Ondernemer & Personal Performance Coach
“Ik deel ervaringen die ik leerde in mijn 30 jaar als ondernemer. Als dj stond ik aan de wieg van Radio 538. Ik wist met een schuld van 2 miljoen binnen twee jaar een bedrijf op te bouwen met een omzet van 20 miljoen. Ik richtte meerdere bedrijven op, kocht en verkocht ondernemingen en kreeg op mijn 37ste een notering in de Quote 100 Junior. Na een sabbatical van 4 jaar op mijn zeiljacht richtte ik de uitgeverij Invictus Publishing op en publiceerde mijn eigen boeken (350.000 verkocht). Samen met Cindy Koeman ben ik oprichter van Mastermind Academy en van de succesvolle app Meditation Moments (600.000 gebruikers). Ons motto: join the movement for a healthy, wealthy, happy life.”

Deskundigen over Michael

Richard de Leth
Richard de Leth
Owner OERsterk & Vitaily Supplements BV
Lees verder
"De kwaliteit van je gedachten bepaalt de kwaliteit van je leven. Gedachten zijn zelfs belangrijker dan de invloed van de leefomgeving, want je gedachten bepalen in welke omgeving je leeft. Michael leert je essentiële principes om beter te denken en hiermee je levenskwaliteit radicaal te verbeteren. Hij weet je als geen ander te raken, en je uit te dagen om je mooiste leven te leven. Het is kortom de beste investering die je in jezelf kunt doen. Aanrader!"
Dr. Roy Martina
Dr. Roy Martina
MD , Inner Game Business Coach
Lees verder
Michael Pilarczyk is one of the most inspirational trainers I know. His practical approach on mindset & entrepreneurship has inspired thousands of up and coming entrepreneurs and achievers to take their lives in new directions. I’ve had the pleasure to meet him and feel his integrity, his desire to uplift people and give them practical tools to create the success they desire. His never ending quest for being the best he can be inspires me each time I hear him speak! I recommend him wholeheartedly!
Robert Bridgeman
Robert Bridgeman
Modern mystic, author, healer, docu-filmmaker, entrepreneur
Lees verder
"Michael is in mijn ogen een held. Hij heeft bewustwording en spirituele ontwikkeling voor een groot publiek beschikbaar gemaakt in Nederland door zijn down to earth aanpak. Michael biedt ontwakende mensen heldere en concrete stappen waarmee ze zichzelf kunnen openen en hun leven opnieuw kunnen inrichten. Deze man is artiest, spiritueel leraar én ondernemer in één."
Wiggert Meerman
Wiggert Meerman
Eindbazen Podcast, Spreker en Auteur
Lees verder
"In het land van persoonlijk leiderschap staat Michael veruit op nummer één. De waardevolle programma's hebben veel betekend voor mijzelf, mijn bedrijven en visie op het leven. Hij heeft de ervaring en het trackrecord om het te mogen doen."
Robert de Vries
Robert de Vries
Directeur Sprekersbureau Quality Bookings
Lees verder
“Michael is wat mij betreft de meest toonaangevende mindset coach van Nederland. Zijn programma’s zijn effectief, high-end en doordacht, maar toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is Michael altijd bereid om andere ondernemers te helpen in het behalen van hun missie.”
Previous
Next
Dan Pena Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk en High Performance Business Coach Dan Peña

Michael Pilarczyk en Radio 2 DJ Ruud de Wild

Wat anderen zeggen over Michael

Albert Allmers ​
Albert Allmers ​Executive Search | Executive Coaching | FinanceFactor Executive Finance Professionals I Supervisory Board Member
Lees verder
"Dankzij Michaels programma's, zijn boek “Master Your Mindset” en zijn bewerking van “Think and Grow Rich” heb ik keuzes gemaakt die een substantiële bijdrage hebben geleverd aan de significante groei van mijn organisatie."
Babet Ammerlaan​
Babet Ammerlaan​Social Media Advertising Agency
Lees verder
"Maximum Potential is zo veel omvattend. Inzicht krijgen en doorbreken van patronen, praktische tips en de juiste vragen leren stellen. Michael legt helder en rustig uit. Het maakt niet uit of je ondernemer bent of in loondienst. Dit programma gaat om jou als persoon."
Wiggert Meerman
Wiggert MeermanPublic Speaker in Personal Growth / Leadership - Presentor at Eindbazen - Entrepreneur & Adventurer
Lees verder
"In het land van persoonlijk leiderschap staat Michael veruit op nummer één.  De waardevolle programma's hebben veel betekend voor mij, mijn business en visie op het leven. Michael heeft de ervaring en het trackrecord om het te mogen doen. Succesvol auteur, spreker en ondernemer die zijn eigen woorden leeft."
Thomas van Schijndel
Thomas van SchijndelVastgoed investeerder
Lees verder
"Twee indrukwekkende dagen en wat een geweldige ervaring!  De meest inspirerende dagen die ik op geen enkel event of opleiding heb meegemaakt. Wat een passie, levens-ervaring en presentatie van Michael! ".
Previous
Next
“Dankzij Michaels programma’s, zijn boek “Master Your Mindset” en zijn bewerking van “Think and Grow Rich” heb ik keuzes gemaakt die een substantiële bijdrage hebben geleverd aan de significante groei van mijn organisatie.”

Albert Allmers

Executive Search | Executive Coaching | FinanceFactor Executive Finance Professionals I Supervisory Board Member

Maximum Potential is zo veel omvattend. Inzicht krijgen en doorbreken van patronen, praktische tips en de juiste vragen leren stellen. Michael legt helder en rustig uit. Het maakt niet uit of je ondernemer bent of in loondienst. Dit programma gaat om jou als persoon.

Babet Ammerlaan

Social Media Advertising Agency

In het land van persoonlijk leiderschap staat Michael veruit op nummer één.  De waardevolle programma’s hebben veel betekend voor mij, mijn business en visie op het leven. Michael heeft de ervaring en het trackrecord om het te mogen doen. Succesvol auteur, spreker en ondernemer die zijn eigen woorden leeft.”

Wiggert Meerman

Public Speaker in Personal Growth / Leadership - Presentor at Eindbazen - Entrepreneur & Adventurer

Twee indrukwekkende dagen en wat een geweldige ervaring! 

De meest inspirerende dagen die ik op geen enkel event of opleiding heb meegemaakt. Wat een passie, levenservaring en presentatie van Michael!”

Thomas van Schijndel

Vastgoed investeerder

Ben jij Klaar om je business en
persoonlijke leven een boost te geven?

Meld je dan nu aan voor deze gratis masterclass op zondagavond 26 september 20.15 uur.

Michael Pilarczyk

INSCHRIJVING LIVE SHOW GESLOTEN

Door je aan te melden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy en ontvang je een aantal emails met inspiratie.