Mastermind boekenclub

Doe jij mee met de Mastermind Boekenclub?
Start: dinsdag 10 november 

Hoe werkt het?
Zorg dat je Think and Grow Rich in huis hebt
– vertaling door Michael Pilarczyk – Invictus Publishing

Heb je het boek al? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Heb je het boek nog niet? Bestel het boek via onze site, dan ben je automatisch aangemeld voor de boekenclub. 

  • dinsdag 10 november 20.15 uur geven we een online webinar waarin we meer uitleggen over de principes in dit boek.
  • dinsdag 15 december – 20.15 uur geven we een Q&A webinar. In dit webinar behandelen we vragen. Je kan je vraag vooraf via een formulier stellen. 
Boek Think and Grow Rich Nederlands Michael Pilarczyk

Think and Grow Rich

Nieuwe Nederlandse bewerking door Michael Pilarczyk. Wat is het geheim voor een rijk leven? Het heeft niet uitsluitend te maken met afkomst, geluk en intelligentie. Er zijn veel rijke mensen die hun school nooit hebben afgemaakt. Zo zijn er ook hoogopgeleiden die weinig geld verdienen. Waar ligt dat aan? Wat maakt het verschil? Hoe zit dat met jou? Verlang jij ook naar iets meer geld en vrijheid.

Think and Grow Rich gaat over de Law of Attraction, de wet van de aantrekkingskracht. En over hoe je denkwijze en je geloof allesbepalend is voor hoe je leven zich ontvouwt. 

Van Think and Grow Rich zijn bijna 100 miljoen exemplaren verkocht. Dit is hét boek dat vele levens heeft veranderd, in elk geval het leven van Michael Pilarczyk. Om die reden heeft hij ‘zijn bijbel’ vertaald en bewerkt naar deze moderne tijd. Bestudeer dit boek, het zal je leven positief veranderen.

Doe je mee? Meld je dan snel aan!