Mastermind boekenclub

Doe jij mee met de Mastermind Boekenclub?
Start: zaterdag 28 maart

Hoe werkt het?
Zorg dat je de Science of Getting Rich en De rijkste man van Babylon in huis hebt
– vertaling door Michael Pilarczyk

De eerste twee weken lees je het boek The Sciene of Getting Rich.

  • Zaterdag 28 maart 10.00 uur geven we een online webinar waarin we meer uitleggen over dit boek.
  • Zaterdag 11 april – 10.00 uur geven we een Q&A webinar. In dit webinar behandelen we vragen. Je kan je vragen vooraf via een formulier stellen.

De laatste twee weken van de boekenclub lees je de Rijkste man van Babylon. 

  • Zondag 12 april – 10.00 uur geven we een online webinar waarin we meer uitleggen over dit boek.
  • Zondag 26 april – 10.00 geven we een Q&A webinar. 

Je kan deze live lessen ook op een later moment terugkijken. Meedoen is gratis! Meld je aan en dan sturen we je op een later moment de link naar de live les!

The Science of getting Rich
Nieuwe Nederlandse bewerking door Michael Pilarczyk. De wetenschap van rijk worden gaat over veel meer dan geld. Het gaat over rijkdom in een bredere betekenis. Wallace D. Wattles ontdekte een methode die leidt tot financiële en spirituele rijkdom. De inhoud van The Science of Getting Rich is allerminst achterhaald. En deze hedendaagse bewerking zal je een andere kijk geven op succes en geluk in je leven. Dit boek bevat een handleiding in het toepassen van de wetenschap van aantrekking en creatie. Met een uitgebreide inleiding door Michael Pilarczyk.
De rijkste man van Babylon
Nieuwe Nederlandse bewerking door Michael Pilarczyk. Wat is het geheim voor een rijk leven? Het heeft niet uitsluitend te maken met afkomst, geluk en intelligentie. Er zijn veel rijke mensen die hun school nooit hebben afgemaakt. Zo zijn er ook hoogopgeleiden die weinig geld verdienen. Waar ligt dat aan? Wat maakt het verschil? Hoe zit dat met jou? Verlang jij ook naar iets meer geld en vrijheid De rijkste man van Babylon legt op eenvoudige en praktische wijze de gouden regels uit voor rijkdom en welvaart. Arkad was die rijkste man van het oude Babylon.
Doe je mee? Meld je dan snel aan!